Foto: PRO PLUS
Še prede se izteče tretja sezona priljubljene oddaje Ljubezen domače, bodo na POP TV že predvajali predstavitveno oddajo nove, četrte sezone.

Ta bo potekala v soboto, 29. junija, v njej pa boste lahko spoznali deset novih "kraljev in kraljic", kot so zapisali tisti, ki pripravljajo omenjeni resničnostni šov.

Ti bodo celo poletje čakali na pisma novih kandidatov in kandidatk, ki bodo ujeli njihova srca, med njimi pa bo tudi Pomurec Damjan Šalamun.

Šalamun prihaja iz Veržeja in je star 36 let, kot pravi sam, pa se je za sodelovanje v šovu Ljubezen po domače odločil zato, ker je enkrat to priložnost že izpustil, kar je kasneje obžaloval. Napake zdaj ne namerava ponoviti.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Kdor se nastavlja po teh "neumnih limonadah", pač še ni odrasel ali zrel. Moškim ponavadi ponagaja mali pimpek (libido in samozavest), ženske pa ne vedo, kje je tisti večer "pamet".

Bilido (nepreverjen)

Hujše so še samo gledalke ki to dejansko gledajo in komentirajo, ker pomeni ta šov vrhunec dogajanja v njihovih mizernih življenjih

In reply to by tuncika

Sonce se smeje (nepreverjen)

Kak si tij pameten. Ti je ze kda sto pravo ka to kar prepoznas v drugih je zrcalo tebe samega? Uzivaj ob obremenjevanju z tujimi mizernimi zivljenji ker tvoje je fantasticno.😂 ehh mal se hecam brez zamere smesni ste...

In reply to by Bilido (nepreverjen)

operaMB (nepreverjen)

Če njemi paše, meni vseeno ka što dela. Ne gledan toga, pa me nemre motiti. lp

Prlekus (nepreverjen)

Kakšen pomurec, retardiranci na sramotainfo?
On je čistokrvni prlek!
No ja, končno imamo tudi prleki enega bedaka, ki nas bo sramotil na TV.

Starejše novice