Potem ko je Slovenijo s Štajersko vardo razburil Andrej Šiško, se nekaj podobnega dogaja tudi v Ljutomeru in Križevcih pri Ljutomeru.

Na nas se je obrnilo kar nekaj bralk in bralcev, zgroženih nad "jumbo plakati", ki vabijo na koncert hrvaškega pevca Thompsona v naselju Donja Voća na Hrvaškem.

Glede na to, da je nacionalizem te dni pereča tema v Sloveniji, je mnoge zmotilo, da po eni strani poteka gonja proti Andreju Šišku in Štajerski vardi, po drugi strani pa nikogar ne moti "vabilo" na koncert Thompsona, ki je poznan po skorajda ekstremnem nacionalizmu.

Nekaterim se zdi, da gre za dvojna merila, kaj prida pa v zvezi z jumbo plakati, ne morejo storiti. Ti se sicer pojavljajo predvsem na območju Ljutomera - nedaleč stran od Apač oziroma Janhove, kjer je potekalo soboto zborovanje Šiškove oborožene skupine, torej.

Komentarji (23)

Gost 2 (ni preverjeno)

Ta "ne daleč vstran" zveni kak, če bi pravo Murska Sobota ne daleč vstran od Gornje Radgone.

gost671 (ni preverjeno)

Pa kaj zdaj ? Kdo želi na Tompshonov koncert naj gre , kdor ne, ne rabi . Oglasi se pojavljajo povsod in skačejo pred nas tako na mbt kot tudi na vašem portalu . In ???

Vajz (ni preverjeno)

Fašizem in fse v zvezi s ten je prinas kaznivo oglaševati.

In reply to by gost671 (ni preverjeno)

Sovič (ni preverjeno)

Tuđmani rinejo vse globje in globje! slovenčeki pa le opazujemo!

Lucifer (ni preverjeno)

Saj za prleke je tak vedno valalo ka so prekmurske hrvate glede na tou kakšno arogantno obnašanje majo že tradicionalno do nas Prekmurcof pa navsezadnje do vseh ostaleh. Me sploj nebe čujdilo, če bi koncert spelale.

Putin (ni preverjeno)

Blesav je narod kateri se usere od enega pevca ali od enega domoljuba(patriota)
Je pa tiho ko v svoji lastni državi drago plačuje ZZZS in razna zavarovanja, ko pa postane bolan pa ga obravnavajo kot zadnji drek.., Ali ko politiki in razne ustanove ljudi mečejo na cesto, jih mastno obdavčujejo, jim obljubljajo sranja za'boljše jutri'.. Hjjaaa slo. Hlapci te pa ste tiho a ne! MRŠ!

revival (ni preverjeno)

Lapci dopovedati ka je lapec????? Sizifovo delo... Lapci daj minimalca pa fejsbuk... Pa de srečen!

In reply to by Putin (ni preverjeno)

tutu (ni preverjeno)

Mi je pa zanimivo, kak se oglaša nešče z vzdevkon "Putin". Šinfle našo državo, a glavnon, ka Rusi pod Putinon živijo izjemno življenje. NOT!

In reply to by Putin (ni preverjeno)

Putin (ni preverjeno)

Majmun, nej državo! Šinflen te tvoje pohlepne politike kateri delajo proti nam Državljanom, ovim ni interes do nas državljanom, pa jeb. mu sunce zar ne opažate da nas vedno bolj ropajo, koji vam je kur.c hlapčeki

In reply to by tutu (ni preverjeno)

revival (ni preverjeno)

Koje tele je tou pijsalo, Ljutomer pa Apače sta nedaleč????? Idiot "novinarski"

Vinetu iz Prlekije (ni preverjeno)

Pa ti lucifer veš kake sekaš,prleki prekmurski hrvati,ta pa je huda. Sram te bodi,če kdo so tudi prleki pripomogli,ka je prekmurje zdaj pod slovenijo. Ccc,drugič malo razmisli preden tako spustiš. Jaz spoštujem prekmurce,pa tudi ostale,pa sem Prlek...

Tujec 2 - pijancek (ni preverjeno)

mene pa interesuje ali so prekmurci slovenske krvi ali pa so Madjari in Hrvati in so bili priključeni stari jugoslaviji samo zato da se zmanjšala vojaška in politična moč Madjarske

In reply to by Vinetu iz Prlekije (ni preverjeno)

pomurc (ni preverjeno)

Najbolj smešno je, ko nekateri pišejo, kaki domoljub je Šiško in kaki domoljub je Thompson!? Obema je skupno to, da sta kršila zakone svoje države. Šiško bil že v zaporu - poskus umora, trgovina z drogami, Thompson pa je utajil davek v lastni državi. Očitno mate eni povsem zgrešene predstave o tem, kaj naj bi domoljubje bilo...

DEBELI FUKJENEC (ni preverjeno)

To je predstava članov SDS o domoljubju.

In reply to by pomurc (ni preverjeno)

Putin (ni preverjeno)

Ti pa rajši pitaj tvoje smrdljive politike koliko so pa oni domoljubi in za kakšno ceno seveda

In reply to by pomurc (ni preverjeno)

Foff (ni preverjeno)

Žalostno je tou, ka na Hrvaškon normalni ali či ščeš, pametni lidje ne vüpajo niti javno gučati o težavah kere so ovači itak javna tajna (korupcija, množično izseljevanje, brezposelnost, siromaštvo,...skratka beda), ka jih ne bi ta ustašoidna in fašistoidna drhal napadnula.
Te "pevec" pa ešče bole gor šunta primitivce raznoraznij vrst, keri razen kockaste farbe in luke modriča drujge vrednote sploj ne prepoznajo. Ešče bole pa je žalostno, ka so celo v prinas lidje - mladijna, ka pravijo kak on lipou popejvle. Ne bi ga šou poslüjšat, če bi mi dali zlato vöru z vodometon vred.

Anarhi 88 (ni preverjeno)

Pa što te sili, poslušaj avsenika ali pa Zorjanovo. Vsak naj posluša ka njemi paše....

In reply to by Foff (ni preverjeno)

DEBELI FUKJENEC (ni preverjeno)

Zakaj le je ta pevec v nekaterih državah prepovedan? In to v zahodnih državah, da ne boš napačno razumel.

In reply to by Anarhi 88 (ni preverjeno)

Putin (ni preverjeno)

Pa ko je tebe što pital.., Ti lepo ostani doma za računalnikom in poslušaj tvojo pesmico od murkoja..

In reply to by Foff (ni preverjeno)

Foff (ni preverjeno)

ajaj - pa sploj se nejde za muziko - san mislo ka je jasno o čen pijšen

box (ni preverjeno)

mene razburjajo plakati Riblja čorba v Koptu . banda čobanska

Foff (ni preverjeno)

što the *žaljiva vsebina je bila odstranjena* is murko?

Bonyem (ni preverjeno)

Kak so eni prav nevoščljivi do drugih , kaj je treba mešat politiko pa glazbo, pustite naj se mirno organizira koncert pa bo ! Komu paše naj gre komi ne naj gledi youtube pa je! Jaz grem 100% pa če do sekire letele, če ne v naši ljubi sloveniji bomo šli pač k sosedom trošit €! Fešto naredi boljšo kod marsi gdo,pa tudi incidentov še nisem doživel na njegovih koncertih!

Starejše novice