Nika Zorjan se je z Rokom in Anejem Piletič iz dueta BQL pred časom mudila v Zagrebu, kjer so snemali tudi dobrodelno kampanjo za zagrebški azil, kjer pa ni šlo vse po načrtih ...

Nika Zorjan in BQL so izdali novo pesem z naslovom Vruće za katerega so posneli tudi videospot. Med tem, ko so se mudili v Zagrebu na premieri videospota so bili naši glasbeniki pripravljeni posneti še dobrodelno kampanjo za zagrebški azil, kjer so si jih pa pošteno privoščili. 

Ustvarjalci znanega hrvaškega Youtub kanala Joom Boos so Niki najprej pojasnili, da bodo snemali s travmatizirano živaljo, ki ima med drugim kovinsko čeljust. V papirje o snemanju so ji podtaknili podpis, s katerim se je strinjala, da je psa posvojila. To pa ni vse, potem so naredili tako, da je bilo videti, kot da je enega od udeležencev pes ugriznil v vrat. Nika je za pomoč poklicala svojega producenta Raaya in pa seveda policijo, ki pa je ugotovila, da je pes njen. Ni kaj, Niko Zorjan so si res pošteno privoščili.

S spleta

Komentarji (28)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pika na i (nepreverjen)

Raay in kampanija(med njimi tudi Luka Buzi) naj se preselijo na Hrvaško. Ne morem razumeti kako se kahko na tak nizkoten način prodajajo.
Niko če je to res so pa fajn napizdili.

Desnicarzabiti (nepreverjen)

Sirota redna je glupa.... Hjao boze... Bogi starsi...

IBRAHIMI (nepreverjen)

Na kerih drogah je njena frizerka?

a32 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

mene se zdij ka ste vij na drogaj.. 3komentare pa vsi 3 glupi jooj moj folk kama ide ta naš svet..

Jesuss (nepreverjen)

Ha... Ha.. Ha dobra

EDEN PRKMUREC (nepreverjen)

Vse pizdarije si zmislijo samo za promocijo. Tej Zorjanovi deklici ni klapalo v Prekmurju ne v Sloveniji in zdaj se nastavlja na Hrvaškem, niti ma glas niti stas, študij ji ne diši ne delo kako bo pa živela ko jo ti njeni pokrovitelji enkrat zavržejo ko staro cunjo.

VRANA (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Hahaha, kak se motiš... Diklina ima glas, stas, uspelo ji je, po celotni Sloveniji je prepoznavna. V Prekmurju pa vam seveda nevoščljivost ne da, da bi priznali uspeh, hihihihi.. Ampak uspeh ni odvisen od vas nevoščljivcev. Vsak dela za tiste, katerim je všeč, ne za negativce vašega kova...

In reply to by EDEN PRKMUREC (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vrana dobro si napijso, šifajo samo zgubaši keri v življenji nejso dosegnoli nika. Zatou pa jin uspeh od drugih tak smeta, bougi so.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

blikser (nepreverjen)

Ti bi zdaj že lejko hejnjo s ten poveličevanjem tej dekline. Ka tejbe tudi njeni PR agenti plačujejo? Človik je napiso resnico - dekline nema glasa, ne vej popejvati pa še čisto povprečno izgledne. To je samo dokaz ka je lejko gnesden sakši uspešen "glasbenik", če ma kaj malo pojma o spletnon marketingi ali pa če ma za sebov ekipo kera se v tou razmi. Ge se ne pravin ka je totalno za nič, čista vrejdi je za tou sceno v keroj se nahaja in v keroj je kao uspela. Tou je glih takšni nivo kak tisti hrvaški ge kraljujejo razne Rozge pa podobne. Zatou pa se k njin truca. Samo ges mislin ka de mejla s hrvaškimi pesmi več uspeha v Sloveniji kak pa na hrvaškon. :)

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Pojeb, tou je nej poveličevanje tej dikline. Tou, ka san napiso je samo RESNICA, postavljeno ogledalo vsem luzerjem. Da glas ima, so ji priznali malo bolj priznani in sposobni glasbeniki, ne rabi vas anonimnih luzerjev, ki v glasbi niste dosegli popolnoma nič!!!
Jaz ne poslušam njene glasbe, slišim jo pa po radiu konstantno, poznam kak komad, ker moji otroci poslušajo... In sprijaznite se že enkrat, da ima svojo publiko, je popularna!!!! In tu nastopi ta nevoščljivost-ne poslušate je, pa vendarle morate šinfati... Jaz ji priznam in jo pohvalim, da je zagnana, ima energijo, zna peti,.... čeravno je ne poslušam. Ampak tolikokrat jo nekje srečam (TV, radio, časopisi,....) , da vsaj bežno nekaj vem o njej in ji PRIVOŠČIM. Samo luzerji tega ne zmorejo...

In reply to by blikser (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Čemu dajete človeku minuse? Tudi sam se popolnoma strinjam z njim! Vam pevka všeč ali ne (sam ne poznam nobene njene pesmi), o njej se piše, se jo posluša.... torej kot pregovor: za dobrim konjem se praši! Dajte si to že enkrat dopovedati.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

blikser (nepreverjen)

Torej je tvoje razmišljanje takšno.... meni je Laško pijvo nej dobro in ga javno skritizejran. Dosta lidan je dobro in ga majo radi, pa tisti ka ga delajo se trudijo ka ga napravijo. Zatou san jin zdaj ges ka san pošinfo njihovo pivo nevoščejni. In še luzer san po tvoje ka san skritizejrao pivo kero mi je nej všeč.
Sakši ka se poda na takšno pout kak se je Nika more biti pripravljeni na kritike in jih takšne tudi sprejemati. Ne vidi se vsen vse in nemamo vsi istoga okusa. In čistak vrejdi je ka tisti ka se z nekin ne strinjamo in nan je nej všeč tou tudi lejko javno povejmo. In zaradi toga nas nej trbej označevati za nevoščljivce in luzere kak tij delaš v sakši temi o toj Niki. Če diklina nema glasa in ne vej popejvati je tou nej šinfanje in nevošljivost, ampak dejstvo. Ka pa lejko gnesden uspejo vsi keri majo za sebov dober PR kak san že napiso, je pa čisto druga zgodba.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Tvoj komentar seveda tudi drži vodo, kakor pravimo! To jaz tebi in ostalim čisto iskreno.

In čeprav ravno ne moremo primerjati človeka in pivo pa vseeno nekaj glede piva, potem pa potegni vzporednice s človekom. Meni npr. Ropočko pivo ni dobro. Pa ne zato, ker ga točijo v tisti "drvarnici". Ne paše mi to in to... torej kritziram izdelek in to je v redu, zaradi tega res nisem neki nevoščljivec. Potem pa pride bistvo, kar ti nisi razumel: jaz nisem napisal, da je to pivo npr. brozga, scalina, da je za pobruhat, če ga spiješ in podobno. Da končam: da kritizirate Niko bo v redu, vsak res ne mara ne njene glasbe, pa tudi vizualno mu ni všeč, vendar bi morala biti ta kritika na nivoju... ne pa, da se spuščate na nivo nizkotnega žaljenja ipd... Sva se razumela?

In reply to by blikser (nepreverjen)

blikser (nepreverjen)

Moj kometar je nej biu namenjeni tebi ampak Vrani. Pa niti enkrat san ges še nej nikoga užalo, še menje tou Niko. Napiso san samo dejstva. Diklina nema glasa in ne vej popejvati pa konec. Tou je nej žaljenje. Tudi ges ne bruhan od njenoga popejvanja, samo pač nekvaliteta je pač nekvaliteta. Pa če odmislimo pivo in primerjamo lidij. Pogledni Švarcenegera pa Stalona, najbole za nič in najbole nekvalitetniva filmskiva igralca na svejti pa kak sta popularniva. Ge ščen samo povedati ka je popularnost nej sigdar povejzana s kvaliteto in če nešče nekoga skritizejra zaradi toga ka je nekvaliteten, tou še ne pomejni ka njemi je nevoščejni. Kak si v bistvi sploj lejko nevoščejni nekomi keri ti je sploj nej všeč in niti pod razno nebi rad biu na njegovon mesti. Vrana si naj prvo razjasni pojme ka tou pomejni nevoščejnost.

In reply to by Truplo

VRANA (nepreverjen)

Delno se strinjam s teboj, v delu, da ni prepovedano kritizirati. Seveda, kritiziraj-vendar na utemeljenih, objektivnih dejstvih.
Že TVOJ stavek: "Če diklina nema glasa in ne vej popejvati je tou nej šinfanje in nevošljivost, ampak dejstvo." -je popolnoma tvoje subjektivno "dejstvo". Seveda zdaleč od resnice! Če bi napisal, da za tvoje pojme ne ve peti, OK-pač so tvoji pojmi malo zgrešeni, do česar pa imaš pravico. Ja, biti butast imaš pravico, tu te zagovarjam. Ko pa ti NEVOŠČLJIVO (da, nevoščljivo) izjaviš, da ne ve peti, ti pa jaz z argumentom, da so jo pohvalili malo bolj šolani in kredibilni ljudje od tebe, zaprem kljun!!! In to lahko dandanes preveriš z YT in Googlom v sekundi !!!! In to je dejstvo!! Seveda pa potem vsak nevoščljivec vrže še zadnjega aduta, da baje tista "velika imena" nimajo pojma in njihove izjave nimajo nobene teže. Kar je pa zopet osebno mnenje. Glede na to, da so pa dali skozi glasbene šole, se vrgli v pop sceno in uspeli, pa je dejstvo, da pa nekaj znajo o zadevi.

Tvoje totalno nepoznavanje "pop posla" pa si pokazal z izjavo, da baje lahko uspe vsak z dobrim PR-om. Če bi se ti vsaj malo bliskalo o zadevi, bi vedel, da je zaradi poplave socialnih omrežij, YT,..... vedno težje izstopat in biti poseben... Ponudba je čedalje večja, vse je prenasičeno, reality izbori, talent showi, blogi,.... "Glasbeni studio" rečejo že računalniku+zvočna kartica...

In reply to by blikser (nepreverjen)

lajčimen (nepreverjen)

imena od teh kredibilnih ljudi napiše... nikšoga čednoga argumenta nejsi dal.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Edna (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Čestitan ti, superzvezdnica!

Jdirrhrhdisowskebri (nepreverjen)

Či bi menej pes za šinjek vđo ne bi odo gor pa doj pa preklinjo

JebatiPadrinjos (nepreverjen)

Nika posnemaj pornič če bi rada da izgine prekmurska foušija.

Kuna (nepreverjen)

to pe res ni kaj takega
ni kaj videti

realnpoo (nepreverjen)

bedna samopromocija in preko medijev vsiljevanje narodu.
bruhh

(nepreverjen)

Naj bi rajši delali kaj na muziki.

Kuna (nepreverjen)

V ljubljani je pes enega ugriznil v tiča
in potem so psa ustrelili

Ne laži (nepreverjen)

Kaj takega

In reply to by Kuna (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

Ha ha sami nevoščljivci, tou nemreš vrvati kak je narod nevoščejni. Tipično za Slovence.

Bučko (nepreverjen)

Zaradi favšije jo verjetno šimfa netalentirani "pevec" brez posluha, ki nikakor ne more uspeti Franc Gorza, ha, ha, ha...

čarni vrag (nepreverjen)

Gnes si uspešen, če najdeš en kup budal, ki kupijo tvoje budalaštine.

VRANA (nepreverjen)

Pojge, Nika Zorjan nastopa na Soboških dnevih.... Oj veselje, radost... Sobota je lahko hvaležna, da nas Nika počasti s svojo navzočnostjo, hihihi...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice