Murska Sobota je lani s Poletnim sejmom dobila nov, že tretji tovrstni dogodek na svojih ulicah.

Tudi letos je v centru mesta potekal Poletni sejem, na katerem so svoje izdelke ponudili kramarji in rokodelci. Tudi tokrat so pripravili primerno poletno ponudbo. 

Ob pestri izbiri suhega sadja, suhe robe in lončenih izdelkov, lahko najdete tudi mlado zelenjavo domačih ponudnikov, domače napitke, cvetje, košare, izdelke iz sivke, vrtno pohištvo in orodje, izdelke za žar ter trajnostne vrečke.

Organizatorji so tudi letos poskrbeli za živo glasbo, v centru mesta ste lahko med drugim prisluhnili znanim uspešnicam hrvaških klap.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DF-BUM (nepreverjen)

Sprašujem se komu in zakaj so namenjeni ti sejmi zdaj že skoraj vsak mesec v Soboti. Da ni ne kupcev ne obiskovalcev je dejstvo, da pa v bodoče več ne bo tudi prodajalcev še na tistih 2 sejmih v Soboti, ki sta bila tradicionalna, ker se enostavno več ne bodo dali napizditi soboški oblasti, ker trgovci prihajajo zaradi profita in ne zaradi Jevška. Kdaj boste v vodstvih soboških organizatorjev ugotovili, da je vaša strategija popolnoma zgrešena, da ste uničili center Sobote, ki je mrtev, žal to presega vaše intelektualne sposobnosti in dobro bi bilo da bi se umaknili z svojih položajev, ki se jih oklepate že desetletja in mesta prepustili ljudem z novimi idejami, pa če ravno ti ne bodo rdeči, ki je vaša priljubljena barva.

brenkovičov (nepreverjen)

Ka si nouri, kakšo globoko sranje si zdaj raztrouso. Nejsan jevšekov, niti san nej nigdar volo SD ali..... kak dugo je jevšek župan? Kak dugo je center mesta mrtev? Što je odselo cejlo dogajanje pa življenje iz centra na periferijo v trgovske centre? Iz kere politične opcije je bil tisti župan keri je cejlo Soboto zajebo? Što je tisti ka je uničo center mesta? Malo prlej razmili kak blesarije pišeš pa majmuna iz sejbe delaš.

In reply to by DF-BUM (nepreverjen)

Kuna (nepreverjen)

DF. Kar si rekel, drži vodo.
Tvoje fotke ne rabim.
Prav tako ne ti moje.
Bom pa dodal še nekaj.
Promocija? ---- Saj razumete pomen črtic?
Dogodek? Ovekovečen iz vseh zornih kotov. Opažam sicer, da je tega manj, ampak vseeno še preveč "osebno". Sobotainfo je v tem smislu naredil "velik korak" naprej. Vestn**, pa žal(po mojem mnenju), sledi praksi "samo, da se štrcka". Ne vem sicer, kakšen je "umetniški" učinek fotografje na obiskovalca nekega portala, ko navadnega obiskovalca dobijo na fotki v sceni s krožnikom, ko si ta privošči "nezdrav obrok" in velik kozarec "opojne pijače". Umetniški učinek takšne fotografije je total mimo in takšne fotografije nimajo prav nobene vrednosti, nobenega sporočila,...razen da nekdo (predstavljen na zelo dobri resoluciji fotografije) nezdravo živi.
In dokler je temu tako, me na takšnih dogodkih ne boste videli.
In čas je, da se mediji "omejite" pri svojih objavah, ker tudi vi vplivate na "utrip življenja v mestnem središču". O "neodvisnoti", saj veste kateri, pa rajši ne bi (boste pobrisali prispevek).
Če komu ni jasno, kaj sem želel povedati, si predstavljajte efekt radarja "na Kroški". Takšne fotografije si nihče ne želi. Saj veste: preveč stane!

In reply to by DF-BUM (nepreverjen)

Gost4635 (nepreverjen)

Vau redna gužva, vsi ka so bilij so na sliki

MEDENJAKI-SRČKI (nepreverjen)

Sakši drujgi štant je celec -Tou te more dober biznis biti ka jij je telko .
Pa konkurence nemajo tak ka bi se tu dalo nekši biznis delati .

Starejše novice