Nogometaši Mure so ta ponedeljek začeli s pripravami na novo sezono. Tako kot vedno, pa bodo tudi tokrat odigrali kar nekaj pripravljalnih tekem.

Prva preizkušnja jih čaka že to soboto, ko se bodo ob 19. uri pomerili z nižjeligašem Duplekom. V štajerskem klubu pa so v tekmi z Muro očitno uvideli dobro priložnost za promocijo, saj so se napovedi pripravljalne tekme lotili na izviren način.

Ni prvič, da so v Dupleku posneli video napovednik za kakšno izmed tekem in nekaj podobnega so storili tudi tokrat. V glavni vlogi sta nogometaša Dupleka in velik navijač Mure, Gorazd Žilavec.

Ko so v Dupleku že mislili, da je sezona končana...

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Klinton (nepreverjen)

Brezveze.....

Sonce se smeje (nepreverjen)

in glavni sodnik bo Kangler

kuča na Umagu (nepreverjen)

Žilavcov humor je za žile rezati

afjsjf (nepreverjen)

dobro je ne gnjave

In reply to by kuča na Umagu (nepreverjen)

fülana reca

Ne brne ka je bencin drage

In reply to by kuča na Umagu (nepreverjen)

Jao (nepreverjen)

to resno v riti v nema mesta. kak da bi ti vnukec v wordi logotip oblikivo. pozovte karoja ka van starin bakon razlozi kak se ceden video napravi.

Risto Kubura (nepreverjen)

Pomembna novica; glavni sodnik bo pa Risto Kubura!!!!!!!!!!!

www (nepreverjen)

Lol. Duplek ma ponaredek logotipa od Beltinec :D

izvirnik (nepreverjen)

"V štajerskem klubu pa so v tekmi z Muro očitno uvideli dobro priložnost za promocijo, saj so se napovedi pripravljalne tekme lotili na izviren način."
Sakši teden objavite nekšo takšno primitivno somarijo, te pa napišete ka je tou prej izviren način. Znate vij bebci ka je tou izvirno? Vačik je pa Žilavcov "humor" resno pod od poda.

.?.. (nepreverjen)

tip v beli majci se mu prav vidi, kako slabo je zaigral, kar nekaj prestaplja, mal nervozen pred kamero. Ideja za skeč ni slaba, samo Drugič najdite boljše igralce.

Starejše novice