Dolgo pričakovani koncert Olivera Dragojeviča na Osnovni šoli I. je odprla Klapa Šufit, ki je s s vojim tradicionalnim dalmatinskim zvokom očarala publiko in jo pripravila na nastop Dragojeviča. Vrhunec dosežejo s hitom Ne diraj moju ljubav, ki je eden izmed največjih klapskih hitov.

Po nastopu Klape Šufit pa so obiskovalci že nestrpno čakali Dragojeviča, ki je po kratkem nagovoru zagrel srca publike s svojimi hiti Galeb i ja, Skalinada, Oprosti mi pape, Vjeruj u ljubav, Moj lipi anđele, Kad mi dođeš ti, Pismo moja, Trag u beskraju, Bez tebe, Cesarica, Lipo moja in mnogimi drugimi.

S spleta

Komentarji (59)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

In zdaj naj nekdo napiše, da to ni dobra glasba. Glavno, da imamo mi Pišteka. Jao, ljudi.

Mozart (nepreverjen)

Za ljubitelje tovrstne glasbe je dobra, za druge pa verjetno ne. In tako je prav. Za vsakega se kaj najde. Slovencem je itak hrvaška glasba bolj všeč kot domača. To pa je žalost.

plitvi potok

Zakoj žalost? Kera slovenska glasba se lahko šteje za kvalitetno? To je žalost, ka nemamo kvalitetnih glasbenikov (čast izjemam. Če bi jih meli bi jih tudi z veseljem poslušali. Da pa ti v državnon zboru trdijo ka so sprejeli kvote ka mo lejko mojstre ala Pištek poslušali, te pa itak vijdimo ka vse za norcev tam sedi!

In reply to by Mozart (nepreverjen)

MSHC

Najbole je želostno tou ka nešče da takšno izjavo, kao Slovenci nemamo kvalitetnih glasbenikov. Maš čista vrejdi nickname zatou ka tou ka si napiso je plitvo do amena. Kakšno glasbo tij poslušaš ka lejko neka takšnoga napišeš? Napiši mi nekaj imen hrvaških glasbenih izvajalcov za kere tij misliš ka so kvalitetni. Tisti ka pa Pišteka davle v presojo kera določa kvalteto Slovenske glasbe pa resno nema vsega v glavi poštimano. NA konci pa še tou, Oliver je nej nekši vrhunski glasbenik, glasbo podobno njegovoj čuješ še pri 100000000 dalmatisnkih izvajalcaj, vokala nema nikšoga. Edino ma srečo ka njegove pesmi idejo v vüjo in ga majo zatou radi. Itak se lidje pri hrvataj palijo na srceparajuča besedila in osaldno muziko.

In reply to by plitvi potok

plitvi potok

Če bi bil pismeni bi prešto ka san napijso čast izjeman. To pomeni ka smatran ka jih nekaj je! Ker pa nas je Slovencev v svetovnem merilu malo pa se mi zdi absurdno ka morejo vsi ka lampe odpirajo biti na radiu. To pa prinašajo kvote.
Zdaj ka san že malo v letih se tudi moj glasbeni okus malo spreminja tak ka san z heavy metala sel na hard rock muziko, zdaj pa tudi pop pa začuda tudi malo hrvaške, zmej paše tudi samo instrumentalna muzika, včasih tudi pavarotija nabijam.... Za informacijo nej san ljubitelj hrvaške muzike. Na srečo ge angleških pesmi zadosta.

https://www.youtube.com/watch?v=-7xOTbRL888

In reply to by MSHC

Gost (nepreverjen)

Mozart, normalno, saj je hrvaška mnogo bolj kvalitetna in tudi bolj prijetna in lepa za uho.

Gost (nepreverjen)

Slovenska glasbena scena je v pizdi. Mi imamo za taksni dogodek Tanjo Zagar, Werner, plestenjak...
Za zurke weekend band, blue planet, niko zorjan, almo...
ROKO NA SRCE, DA TE IZVAJALCI NISO ZA POSLUSAT. POSLUSAT JIH GREMO KER DRUGEGA NIoz. SMO PRISILJENI V TO.

Yugo muzika je in je bila bolj melodicna, kvalitetnejsa....poslusamo jih ker so boljsi od nasih in poceni!

TOP PA SO ITAK IZVAJALCI IN RAZVITEJSIH DRZAV, AMPAK SO TUDI 10x drazji!
Jaz osebno poslusam vecino angleskih in nemskih pesmi.

JE PA DEJSTVO, KAKO DOLGO BOMO OTROKOM VSILJEVALI YUGO OZ. BALKAN SISTEM BOMO TU KJER SMO!

MSHC

Tudi tebi isti odgovor kak ovomi plitvaki zgoraj. Što davle za primer "dobre" Slovenske glasbe razne Pišteke, Tanje, Wernerje.... je že san po sebi na nivoji takšne primitivne glasbe. In takšen človek tudi med tak opevano balkan muziko išče samo šund in tisto ka ide v vüjo, za kvaliteto ga pa boli đoko. Vrhunska-kvalitetna glasba se ne izvaja po veških veselicaj, nita na takšnih osladnicaj kak je valentinovo po telovadnicaj niti pri nas niti na hrvaškon. Tij verjetno tudi med angleškimi pa nemškimi izvajalci najdeš večinoma komercijalne bende iz MTV-jove palete šunga. Gelibar?

In reply to by Gost (nepreverjen)

plitvi potok

Pameten te pa zdaj ti napiši keri slovenski izvajalci so kvalitetni pa kelko časa se bodo ti eni in isti stalno vrteli ka zapunujo kvote?

In reply to by MSHC

tutu (nepreverjen)

Jugo muziko poslušate zatau, ker van je muzika mladosti. Kvalitete v toj muziki nega. Tou znamo predvsem mlade, šteri po večini balkana ne poslušamo, ampak angleško muziko... Sicer mi mamo tudi kakšne bende, štere se da brez problema poslušati (BFM, Mi2), a to je tudi vse...

rabulfa

Plitvi potok:Vidin ka si nadpovprečno inteligenten (tudi komentarji iz ostalih tem).Spravi se,pa naredi muziko,te pa šinfaj.

Gost (nepreverjen)

V jugo muziki je kvaliteta in se slovenska z njo ne more primerjati. Kolikokrat so Hrvati in Srbi zmagali na Evroviziji in kolikokrat Slovenci ? Že to vam mora nekaj povedati o kvaliteti obeh, da druga merila ne omenjam.

MSHC

Evrovizija prej.... ti tou resno? No, kelkokrat so Srbi zmagali na Evroviziji?

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

tutu butl,a potem pa je kvaliteta v muziki,ki jo fura Kreslin ali pa Predin....

MSHC

Če nemaš pojma ka je tou kvalitetna muzika sta ti pač Kreslin in Predin brezveze, Oliver pa višek. Tüdi tejbe prosin ka mi napišeš par izvajalcov za kere tij misliš ka so kvalitetni in je njihova muzika kvalutetna. Nema veze iz kere države prihajajo. Maj đajca tou napisati? Lejko samo hrvaške, če ščejš, itak verjetno drugo ne poznaš. :)

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)

tak bumbari,zaenkrat dosti,to je bila muzika,ki pa še jo ljudje radi vedno poslušajo,vi pa le poslušajte to slovensko govejo muziko....
https://www.youtube.com/watch?v=LrnIdYeICtM

Lucifer (nepreverjen)

Vsak poslujša tisto ka njeme paše in nite slučajno neščen koga blatite. Ampak eno je dejstvo. Tej klape kere preigravajo itak že stare dalmatinske melose so še edijno ka hrvaška muzika dobroga premore oz. ka be lejko človek pravo ka je še oustalo kvalitetno. Drugače kar se tiče hrvaške pop folk muzike so one stagnejrale pa zaoustale že en lejpe čas. Z ten mislen tude Dragojevića. Nič nouvoga pa nič inovativnoga. Srbe kar se tiče glasbe pa filmov so jih že guzile pa jih guzijo na cejle črte še iz časov stare Jugoslavije in tak je tude zaj. Ogromno Srbskih pevcov pa bendov špila pri njih, pri nas, v Avstrije, Nemčije pa Skandinavije, Amerike, itn. Nej čudo ka si je ova sponzoruša Severina oženila Srba kere ji pomaga z svojen menedžeron se dobro oddavate, ker vokal pa glas ma na nivoje betežnoga purana. Samo telko pa brez zamere.

gost1 (nepreverjen)

TAROK z Odranec tou je kvalitetn band

Gost (nepreverjen)

MSHC, in ti, ki nimaš pojma o glasbi, boš najbolj glasen na tem portalu. Sramota ! Srbija je zmagala ( pevka Marija Šerifović ) na Evroviziji leta 2007 ! leta 2004 je Željko Joksimović zasedel 2. mesto, leta 2008 pa Jelena Tomašević 6. mesto. Da ti o Hrvatih ne pišem. Skupine: Magazin, Parni valjak, Bijelo dugme, Srebrna krila, ..... Si kdaj slišal zanje ? Pevke ali pevci: Ivo Robić, Tereza Kesovija, Meri Cetinić, Jasna zlokić, Vlado Kalember, Krunoslav Slabinac, Mišo Kovać, Vice Vukov, ........... So ti ta imena kaj znana ? Zdaj pa ti naštej kvaliteto slovenske glasbe. Pa ne Pišteka, Almo, Weekend band, Lovšina, Predina in slične. Uživali smo in še uživamo v jugu muziki. Pa sem veliko dobrih skupin in dobrih pevk in pevcev pozabil omeniti. Pa kdaj drugič.

Gost (nepreverjen)

Gost (141.101.93.56),oprosti ka te popravljam,vse,ki si omenil so itak bomba izvajalci,ampak meni so tile najboljši...
https://www.youtube.com/watch?v=QpP3pHcqsCw

Gost (nepreverjen)

Seveda, ti so super. sem napisal, da sem jih veliko izpustil in, da jih bom omenil drugič. Mi pa Lovšina in Pišteka ? Da dol padeš !

Gost (nepreverjen)

Kak vas je nej sram, da lizete riti hrvatom, ko nas oni jebejo na vsakem koraku... Zato pa smo tam kje smo, vsaki kmet in cigan poslusa thomsona najvecjega hrvaskega nacionalista! Potem pa to spilajo po veselicah, sploh nej cudno da nimamo nobenega nacionalizma ali ponosa v sebi in lahko politi in vsak, ki ima 5min casa hodi po nas!!!!!

Vipko
Tujec

Če jaz rad poslušam hrvaško glasbo zaradi tega, ker je dobra in lepa, s tem ne " ližem riti Hrvatom ". Kaj so tebi napravili politiki ala Janša ? Prav smiliš se mi. Sigurno si s kmetov doma ??????

gfjkghfdk (nepreverjen)

Goveja muzika spet v Prekmurji? No, saj je vsako soboto tak...

Gost (nepreverjen)

Nejsan tujec, ce bi bil bi posluso to bruhanco hrvasko kak ti ;) ... Najbokse bi bilo, da bi se vi zavedni hrvati, katerim so thomson in njemu podobni klosari, tako zeli vsec odselili tja cez, ce so vam ze tak vsec njihove hrvaske nacionalisticne pesmi! Se enkrat zato smo pa tu kje smo...

Gost (nepreverjen)

Poslujšajte pojđe... vsak ma svoj oku... eni ex Yugo eni domače eni tuje... dobra muzika je tista, štera se dobro oda... tak pač je, pa či je tau Pištek, Oliver, Mi2, Žagarca eli pa Mark... moreš se dobro odati... nišče meni nemre vsijliti, ka bon jes poslujšal...tisto, ka se mi ne vijdi, ne poslujšan, ka se mi pa vijdi pa bon...tak ka vij ka šče mate mamino mlejko okrog ust bojte samo tuj... po par špriceraj itak larmate za šankon Modrijane, ka van je tuja muzika te že prežmetna...

Vipko
Tujec

Zdaj se vidi na tebi, kaj ti je napravil Janez Janša. Ne poslušaj ga več. Raje si zavrti kako hrvaško. Boš videl, kako boš užival. Nekaj jih že imaš na tej strani. Pa še izdal si se, da si s kmetov.

Gost (nepreverjen)

JAZ DELAM POSLUSAM SE ORJENTURAM PO RAZVITIH DRZAVAH. CIM MANJ BALKANSKE LOGIKE! CE SE TAKO RAVNATE BO VAM DOBRO OZ BOLJE V ZIVLJENJU.
Ce ste pa po kulturi balkan seljaki pa jebi ga:)

Gost (nepreverjen)

Avstrijci se naprimer bojijo balkana, ker se nalezejo slabosti!
Ne poalusajo balkana, ne hodijo kaj dosti v balkan in ne dovoljujejo balkancem da pridejo v njihovo oblast!
Balkan je bolezen:)

Vipko
Tujec

Gost (...62 ), kmet si ti, kar se vidi iz tvojega pisanja. Kdo je tvojim staršem dal delo, kdo je tebi omogočil brezplačno šolanje in druge storitve, ki si jih potreboval, ...... če ne " BALKANSKI SELJAKI " ? Resnično si s kmetov doma in se niti ne zavedaš, kaj pišeš. Ubogi v duši, ubogi v srcu in ubogi v glavi !

Gost (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)

Pa ka zdaj že dva na eno ip številko piševa ?????

Gost (nepreverjen)

Tujec, bedak ti ti. zaradi takih in podobnih kot ti je nasa koltura zaostala.

Vipko
Tujec

Gost (...... 62 ), niti enega stavka nisi sposoben pravilno napisati. In ti bi pisal o kulturi ? Pojdi še enkrat v osnovno šolo, da se naučiš vsaj malo slovnice.

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

OLIVER, NEDA ,BJELO DUGME ostali yugo bendi majo rejsan dobro muziko ISTO KAK NAŠI STAREJŠI IZVAJALCI (KRESLIN, LOVŠIN, BIG FUT MAMA, SIDARTA ...ITD)
Novejših pa tam na jugi tudi nemajo boljših, takih ka bi nastali v zadnijh 5 letih ,večina jih živi na stari slavi.

Tudi v sloveniji imamo kvaliteto , samo jo pač trbej reklamirati , nej biti takoimenovani SLOVENSKI ČEFUR in ceniti samo tisto kar je tuje.
https://www.youtube.com/watch?v=16gu759vWdQ
https://www.youtube.com/watch?v=ExmoTeC3e5g&list=PLwBJCiV2fRNnPSwmw8cph…

Gost (nepreverjen)

Tujec ziher so nan dali vse to hrvati pa lidije bacic in oliveri dragojevici....bedak in kmet si ti pa kak pravis ubogi v dusi... Zal se enim ne da pomagati in so se prodali tistim, ki nas jebejo v glavo... https://www.vice.com/de/read/musik-fur-idioten-0000040-v7n11/page/1

Gost (nepreverjen)

Pa nika ne pravin za stari yugorock pa staro muziko ali te lidije bacic pa to sranje p resno nema nej repa nej glave...

Vipko
Tujec

Ti to poslušaš ? In to je za tebe kvaliteta ? Sem s stola dol padel.

Gost (nepreverjen)

Tujec ah....

Vipko
Tujec

Sem ti jaz omenil Lidijo Bačić ? Poglej pod Gost.....56.

Vipko
Tujec

Gost (...... 62 ), dve besedi, pa še tu manjka vejica. Sem mislil, da imaš končanih vsaj šest razredov OŠ. Zdaj pa vidim, da nimaš.

Gost (nepreverjen)

Gost...62 tujec je se eden od tistih, ka mislijo ka se znajo. Fejst me spominja na tiste idijote keri so fejst migrante zagovarjali. Oziroma, je identicen tip :) . Idi si samo spilat olivera majmun

Vipko
Tujec

Gost (...... 154 ). kaj imajo skupnega migranti in dobra hrvaška glasba, veš samo ti, majmune.

zima.bella

Če želite eno dobro slovensko, evo je:

https://www.youtube.com/watch?v=uNIZfgFJ3t0

Denisevic (nepreverjen)

Razlika je v ton ka za blue planet placas 1000€ in so domaci bend brez svojega hita! Enga hrvata placas 3000€ in ma hite in lejko das vstopnino 5 al vec za blue planet pa tej domace bende pa mislin ka nemres kAserat vstopnino ker nede nisce dao
Hrvati pa itak so kak cigani rojeni za muziko
In zakljucek pogovora je to ka smo slowenci pri muziki slabi in to je to

Škof Tomaž (nepreverjen)

Tou pitanje mi nekak na pamet pride,gda čitan takše bruhance :https://www.youtube.com/watch?v=YJNTTkS6xGY

Škof Tomaž (nepreverjen)

https://www.youtube.com/watch?v=YJNTTkS6xGY Stari nouvi Franzi - naslof pa tak se povej

Škof Tomaž (nepreverjen)
Vipko
Tujec

Gremo malo na tuje: Elvis Presley, Frank Sinatra, Dean Martin, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Edith Piaf, Marlene Dietrich, Whitney Houston, Britney Spears, ABBA. Samo nekaj od njih. Dečki, kaj pravite ? Je to boljše kot slovenski pevci in pevke ?

gost1 (nepreverjen)

organizatori šteje samo izkupiček od koncerta,veselice.....itd
normalno ka de rajši plačau naprimer:Zečića 6 tisoč evrojo pa de ouda 1000kart kak p kakšega Slovenskoga izvajalca samo 1000 evrojof či pa na njen ne oda niti 100kart logična računica

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Re; Škof Tomaž, tij lejko celou PAPEŽ grataš, Tujec saj maš prav, ka so tou glasbene legende-NEKDANJE, ampak point nej v ton. Bistvo je v ton, ka ges trdin ka v danšnjem časi domači izvajalci nika ne zaostajajo za tujimi, seveda ka pa je naših Slovenskih manj ,kar pa je razumljivo , ker nas je slovencov tudi malo.
Za nas vela pregovor MALI SMO ALI SMO JAKI.

Lukedag (nepreverjen)

Luke Bryan is my favourite US singer. His voice takes me away from all issues of this planet and I can enjoy my life and listen songs created by his mind. Now the singer is going on a tour in 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the mid-October. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you are a country music lover as me, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the Luke Bryan concerts 2020. Open the website and make yourself familiar with all powerful Luke Bryan concerts in 2019!

Florp (nepreverjen)

Florida Georgia Line is my favourite country music band. Headliners Brian Kelley and Tyler Hubbard are those people that could make anyone sing along with them. It's the reason I like to visit their shows. And - that's surprisingly beatiful - in 2019 they have CAN'T SAY IT AIN'T COUNTRY TOUR which covers all the US cities and towns. For concert info visit Florida Georgia Line Tour Dates 2019.

Chrisp (nepreverjen)

Chris Stapleton is my favourite US contry singer. His powerful takes me away from all issues of this world so I start enjoy my life and listen songs created by his mind. Now he is on a All-American Road Show Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for this year, up to the second of November. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one of his concert. All tour dates are available at the [url=https://christapletontour.com]Chris Stapleton tour dates 2019[/url]. Open the website and make yourself familiar with all Chris Stapleton concerts in 2019!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice