Pretekli torek so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala.

Prav tako so obravnavali štiri kršitve javnega reda in miru, opravili ogled najdbe ukradenega motornega kolesa, zavarovali kraj najdbe neeksplodirane mine, pridržali eno osebo in štiri primere povoženja divjadi.

Okoli 12.45 je voznik osebnega avtomobila izven naselja Vučja vas, zapeljal desno izven vozišča in trčil v betonski propust. Pri tem se je lahko telesno poškodoval, na vozilu pa je nastalo za pet tisoč evrov materialne škode. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov na javnem kraju ni hotel pomiriti, je bil pridržan na Policijski postaji Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Matejko (nepreverjen)

Bilo je osem(8) prometnih nesrec, od tega je bil en voznik vinjen!!! Zakaj ne napisete: 7 prometnih nesrec povzrocili nesposobni trezni soferji, zal eno tudi pijan?!

Prlekus (nepreverjen)

A je bil res vinjen ali pa pijan?
A ste prepričani, da se je napil vina?

Starejše novice