V paviljonu Expano je Aleksander Jevšek, župan Mestne občine Murska Sobota sprejel nogometaše pred začetkom priprav na novo sezono. Novincev na uvodnem srečanju še ni bilo.

Muraši so se danes zbrali na večerji v Expanu, jutri se začnejo priprave na novo sezono. Nogometaše sta nagovorila Aleksander Jevšek in Robert Kuzmič, predsednik soboškega prvoligaša. 

Murašem sta se zahvalila za vse kar so dobrega storili v minuli sezoni, ob tem pa jim namenila spodbudne besede za prihodnje. Jevšek jim je ob tem zagotovil, da se bodo evropske tekme zagotovo igrale na Fazaneriji, saj občina v sodelovanju s klubom izvaja vse potrebne aktivnosti, da ugodijo kriterijem UEFE.

Na večerji tokrat novih obrazov še ni bilo videti, je pa manjkal Mihael Rebernik, s katerim klub ni podaljšal sodelovanja. Prav tako je manjkal Tomi Horvat, ki je bil vpoklican za prijateljske tekme reprezentance U-21. Prve nove obraze pa naj bi videli na jutrišnjem treningu, ko se bosta na preizkušnji pri črno-belih mudila dva hrvaška nogometaša.

Mura v pripravah z močnimi tekmeci

So pa v soboškem prvoligašu že razkrili nasprotnike v pripravljalnem obdobju. Prvo in zadnje srečanje bo nekoliko lažje, na ostalih pa se bodo črno-beli kosali z izjemno močnimi nasprotniki.

Prvo prijateljsko tekmo bodo odigrali že v soboto, 15. junija, ob 19. uri, v Dupleku proti tamkajšnjemu nižjeligašu. V nadaljevanju priprav pa se bodo pomerili še z madžarskim prvakom Ferencvarošem, ruskim Uralom, zagrebškim Dinamom, Cracovio iz Krakova, ekipo Zrinjski Mostar in Beltinci.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

Pa naj bo srečno v novo sezono!!!

Masamasa (nepreverjen)

Srečno Muraši!!!

njiva

Ajde idemo Mura po nove zmage

A79 (nepreverjen)

Ponos našega mesta. :)

pravavlada (nepreverjen)

GUESS

Samo Mura (nepreverjen)

Nekaj sem slisal da se dogovarjajo z Lipuskom(Gorica,), in Vršičem,keri nebi smel priti k Muri.

sijo1972 (nepreverjen)

Vršiča definitivno nesmimo pripelati, ker je prestari in predragi, pa vizija kluba je - mladina po možnosti domača. Za menej osebno skoraj ne nucamo okrepitev, pozdravi naj se Kevin ka de še večja konkurenca v napadi, v obrambi pa malo več šans Laciji, v sredini pa mamo tak ali tak velko konkurenco. Ante kot najboljši trener pa de tak ali tak še vse igralce malo zdigno. Idemooooooo Mura!

In reply to by Samo Mura (nepreverjen)

Strijc Džouže (nepreverjen)

Ponos Prekmurja!!

njiva

San že inok napiso,Vršiča nan nej trbej,sijo bokši pa mlajši igralci od njega.

12 (nepreverjen)

Srecno

Čengiz (nepreverjen)

Lotrič bi bil ustrezna okrepitev.

Phcvgh (nepreverjen)

Ta Canjkojova se pa tudi vse posedi coj vrine.

Bu (nepreverjen)

Ka si obsedeni z njo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice