Program letošnjih Soboških dnevov, ki bodo od 23. do 26. junija, že dobiva prva imena.

Letošnji za dan krajši Soboški dnevi, začeli se bodo v četrek 23. in končali v nedeljo 26. junija, bodo tudi letos ponudili bogato bero kulturnih in zabavnih dogodkov. Ker je program šele v nastajanju, pristojni na murskosoboški občini o nastopajočih in spremljevalnih aktivnostih zaenkrat ne želijo govoriti, neuradno pa smo vseeno izvedeli nekaj imen, ki bi lahko nastopila na toplem junijskem odru v mestnem parku. "V igri' naj bi med drugimi bili Severina, Maja Keuc, Elemental in Jan Plestenjak. Kot smo zasledili na uradni spletni strani Rambo Amadeus in Tabu, pa bosta ta v Murski Soboti nastopila 24. junija, torej v petek.

S spleta

Komentarji (44)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ltgp

tudi tabuji majo na svoji spletni strani napovedan koncert na soboških dnevih.. in prav tako 24. junija :)

KLIPAN

Rambo care!!

dekor

Vsebina komentarja

dekor

Izbor g.Ružiča!!!

barber

sako leto je hujše pa menje lude .. :/

barber

sako leto je hujše izbor glasbenikov pa menje dni*

Lucky Luciano

če do elemental de super

DoDo 5KO

Tabu so bili pred kratkin v Maximuse, nvn zakoj po cca. pol leta spet morejo biti v Murske :S ... letos je vse skup božno !

Vipko
tinka78

Težko je v Sloveniji najti kakšne izvajalce, ki bi trenutno bili nekaj posebnega. Meni se Tabu zdijo dobra izbira, bi pa bilo super, če bi držalo to za Jana Plestenjaka. Ga že kar nekaj časa ni bilo v Murski Soboti. Jaz bi mogoče predlagala še Leeloojamais ali kako se že piše to.

DoDo 5KO

Ok za Plestenjaka se jaz tude strinjan, da bi bil super :)

VLAJ

ADI SMOLAR NAJ PRIJDE

razorblade`kiss

seveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

joshy

??? Pa nej že pa te gnile Plestenjak.... vej je pa predlani bil... Pa Severina je tüde že bila, pa če se dobro spomnen je par pesmic na hitro spopejvala, pa odišla... Pa kelko dobreh skupin mamo v Sloveniji: MI2, Bohem, Društvo Mrtvih Pesnikov, Nude, Pop Design pa še in še bi lejko naštevo...

Daddy_Cool

Zdaj si pa naštel par močnih, ja. Pozabo si še Šank Rock, Šato (Chateau - to so tisti, ka špilajo Mlinar na muri) pa Ireno Vrčkovnik.

Kakšno Bilbi bi lahko povabili ali pa Balaševiča.

joshy

Vsebina komentarja

joshy

Šank Rock so žal razpadli, drugače bi jih sigurno omenil...

ina.gaia

fuj! :D
Zakoj letos neje bila odprejta tama, ge be lejko koga predlagali?

dupont

ka točno je z rambojon narobe? ste že vidli kakši njegov špil? pred leti npr na lenti neje bilo preveč zanimanja dokeč je nej prvi komad odšpilo.od te dale pa glij telko ka si med občinstvon nej šenki pijve dobo telko naroda je bilo tan.
zatou ka nema lejpoga imena kak tabu ali pa preveč komplicejranoga kak lulažame je nej avtomatsko za kurac.mislin ka rambo daleč presega še največje slovenske glasbene presežke

metulčica

hm...pa Severine smo se že malo navolili, ali?????!!!!!! Pa razno raznih "sve su Slovenske, jodil jodil joooo" S Tabu se strinjan, tudi proti Jančeki ne bi mejla nika proti, Alenka Godec mi je fantastična, Nude so SUPER,... - v bistvi navijan za SLO izvajalko/ca/ce...za "ramboja" pa nemren nika komentejrati, ka žal ne poznan njegove muzike :( (iden zdaj včasi ga iskat pa ka čujen ;)

tatarohunting

Pozabili so Zečića in Stavrosa, pa Rozgo, Magazin itp.

simon27

Nekaj kvalitetnih slovenskih izvajalcev, ki še nejso bili na soboških dnevih, pa bi jih bilo fajn vidite v ms: Neisha, Leeloojamais, Katalena. Za širšo publiko pa mogoče Alenka Godec (z bendom). Maja Keuc pa lejko nastopi kak členica zasedbe Papir, ker je ena od dveh pevk.
Sicer pa navijan za Elemental, izvrsten družebno kritični cro hip-hop bend.

sejre003

mladen grdovič,dražen zečič,milo hrnič,zdravko škender,vinko coce,klapa maslina,zlatko pejakovič,baruni,

vsak ma svoj izbor......

Vipko
tinka78

dupont ne vem od kod tebi to. Nihče ne pravi, da je Rambo Amadeus za k*. Pač podali smo nekaj svojih predlogov in idej. So pa Leeloojamais dobra skupina in imajo prijetne pesmi. Se strinjam, da raznih Stavrosov in podobnih na soboških dnevih raje ne bi videvali. Jih bomo tako ali tako avgusta na polanskih lahko slišali.
Alenka Godec ni slaba izbira, samo je pač za nekoliko drugačno publiko.

dupont

'drugačna publika' ma saki vikend po nedelicaj pa in podobnij pajzlaj svoje manifestacije.soboški dnevi bi lejko začali malo višje cijlati nej samo na lokalno populacijo

Vipko
tinka78

Mi lahko poveš kdaj je bila Alenka Godec v Nedelici ali kakšnem podobnem pajzlu tu okoli? Ti sedaj spet mečeš vse, kar tebi ni všeč, v en koš. Ne moreš primerjati raznih Stavrosov, Zečičev in podobnih turbo glasbenikov z bivše juge z Alenko Godec.

Zadnji Anonimnež

@tinka 78: ...Ne moreš primerjati raznih Stavrosov...

Lejko... Alenka je miljonkrat boukša kak ovi fsi fküper!

ina.gaia

Alenka misle ka je kul,nitw slučajno.Rambo je še vrede,ali fasada nekšoga panka v najbole softičneh pop pesmeh? butalizem. Sploj pa lidje ne cejnijo dobrih stvari, lani kda je biu urban&4 na soboškeh, je bila tak šečica lidi,slaba izobrazenost,ozkoglednost pa popularizacija trivialnoga je naš hendikep.Splo poglednimo mikk..tan se dejansko trujdijo ka kaj novoga,inovativnoga,nej zlajnanoga ampak potencilanoga predstavijo in kda nejde za dodobra uveljavleno fajn zveneče ime je udeležba strašno mala.

ina.gaia

fasada nekšoga v najbole softičneh pop pesmeh-tabu?

gorgona

kaj pa tompson...ceca...

demijan

jaaaa itaaak. odličen izbor. NOT.

econo

Kak vas je zanimivo glejdati.....Štukate se vsepovprek ali na konci te itaq vsi tan stali....hehe

romes

jinx!

tzizek

Što je Alenka Godec? :D

repeta

Lajko Felix pride! to bo fantastično!

Majkl-najt

meni se zdi elemental odlična izbira.

DoDo 5KO

Tabu bodo na soboških + 28. maj Gornja Radgona 2x v enem mesecu v Pomurju ! ... Jan Plestenjak, je na fb prfilu objavil dogodek, da ima 21. Maja koncert v Murski v Btc-ju, tako da upam, da ni več kandidat za Soboške :) Ker, če je potem je to res neumnost, imet iste izvajalce 2x v enem mesecu :S

Fingerling

Glupo je koncerte tipa Severina dati na Soboške dneve, kere financejra občina. Severina če napravi koncert napuni dvorano tak al tak, nej trbej ka se občina skešejra pa časti. Izgovor ka tudi tisti keri si nemrejo privoščiti lejko idejo na kvalitetno muziko, tu težko prođe, ker takša kvaliteta pa to pa neje...

lokalpatriot

Večino pejnez za Soboške dneve prispevajo sponzori, nej občina. Severino je tako financiral en privatnik (ka nemo delo reklame) :)

DoDo 5KO

@Fingerling se strinjan, glede kvalitete :) za te peneze bi lehko dobli, resno bojšega izvajalca. Zraven toga, pa Seve je bila lani V Polani, nvn zakoj tak pogosto vabimo zmeraj iste izvajalce v Pomurje !

Fingerling

@lokalpatriot nema veze što plača, to je ta vrženi pejnez. Severina se lejko organizejra kak samostojni koncert pa de isto tak gužva kak na soboških... Če se že dela nekaj za dobrobit naroda, se naj časti nekša kvaliteta.

iVar

Maja Keuc naj obvezno pride!

drotmantraš

ja, z Maestro- pa te lejko po parke gobe iščejo :)
pa še njene bekvokalke,... pa avstrijka..., madžarka..., srbkinja...
za konec pa: dou nostalgija.

gocila

Ka pa delate nej ste normalne,...pojđe pa dekle, v soboto lepau big fut mama + slaki, nega lepšega, pa mislen ka de jih največ zadovolnih, pa bar nrmo plačuvale nekšin hrvaton nekše mastne pejneze ampak mo podprle domače izvajalce,...za tuje pa se bole nagiban k srbskim nej hrvaškim izvajalcam, kakše ćet. al.pa petek be pa mo jen mogo bite za kakšega tujega legendarnega gigija al pa sash,broklyn bonce,...saj so vsi v mejah realne cene 3-5 jurjev ,...ka nemo od severine tan od 9 do 15 jurjev dale,.....

evelyn1

baje ka maja keuc tudi pride:D tak ka dečki nekaj te mele za poglednot:)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice