FOTO: Jan Vitez
Motoristična sezona se je v Pomurju lepo razživela.

V začetku maja je v Budincih potekal dogodek Biker Days, tokrat pa so se ljubitelji motorjev zbrali še v Bakovcih pri starem mlinu, kjer je Moto klub Jekleni Jahači pripravil svoje 7. moto srečanje.

Ponosni lastniki so že v petek na ogled postavili skrbno negovane motorje, izmenjali mnenja in novice ter razpravljali o aktualnih temah iz sveta motociklizma. Ob tem so si seveda privoščili okusne prigrizke in pijačo ter uživali ob odlični glasbi.

Dvodnevno dogajanje so organizatorji popestrili z različnimi moto igrami, namiznim nogometom in tekmovanjem, v katerem so izbirali najglasnejši motor, potekal pa je tudi bogat srečelov. Prav tako so motoristom omogočili brezplačno kampiranje.

Vrhunec je dogajanje doseglo včeraj v popoldanskih urah, ko so udeleženci zajahali svoje jeklene konjičke in se podali na panoramsko vožnjo po Prekmurju. Ob vrnitvi k staremu mlinu pa so se nato zabavali še ob glasbi v živo. Medtem ko so v petek za dobro razpoloženje skrbeli Moby Dick, so sinoči na oder stopili Gasos Band.

Seveda ni šlo brez ogleda finala lige prvakov, preden so veselo druženje motoristi zaključili z vročo striptiz predstavo.

Naša ekipa se je odpravila na teren in nekaj utrinkov za vas zbrala v fotogaleriji.

Ljubezen do motorjev in skrb za varnost

Moto klub Bakovci je sicer bil ustanovljen leta 2010, z namenom druženja ljubiteljev motociklizma in krepitve varnosti na cesti. V vasi in okolici namreč že lep čas živi precej mladih motoristov. 

Danes klub šteje že 24 članov in raste še naprej, vse od leta 2012 pa so tudi uradno člani Zveze moto klubov Slovenije ter se tako uvrščajo na koledar dogodkov oziroma moto srečanj.

FOTO: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Oooo (nepreverjen)

Fantastičen dogodek!

tuncika

Tak se dela dečki. Vendar na cesti previdno in počasi...……...

Najbolj pametni (nepreverjen)

Janža ti si pravi bakovski zet

gostitelj (nepreverjen)

Jahajo, pijejo, gledajo Sekls babe, in žurirajo. Ja gdo pa deco delal.

Bebe (nepreverjen)

Janža na odru poleg striptizete si blestel!

Starejše novice