Ozračje pred jutrišnjim derbijem za Evropo na Fazaneriji je v Prekmurju vse bolj vroče. Fazanerija bo bržkone pokala po šivih, saj je v predprodaji pošlo že kar tri tisoč vstopnic!

Fazanerija bo jutri pozno popoldan priča vrhuncu sezone. Na zadnji dan letošnjega prvenstva se bo v Murski Soboti odločalo o zadnjem, četrtem slovenskem potniku v evropske kvalifikacije. V neposrednem obračunu se bosta za četrto mesto udarila Mura in Celje.

Ne gol razlika, odločajo medsebojne tekme

Trenutno imajo črno-beli tri točke prednosti pred Celjani, a kljub izdatno boljši gol razliki četrto mesto še ni rezervirano za Sobočane. Če med tekom sezone v primeru enakega točkovnega izkupička odloča generalna razlika v prejetih in doseženih zadetkih, je za končno razvrstitev na lestvici kriterij drugačen.

O končni razvrstitvi odloča izkupiček v medsebojnih tekmah. V teh pa so v prednosti Celjani, saj na prvih dveh letošnjih obračunih tako v Murski Soboti kot v Celju slavili z 1:0, Mura pa je slavila na gostovanju z 2:0. V kolikor bi torej Celjani jutri s Fazanerije odnesli ves izkupiček, bi se točkovno izenačili z Muro in jo po zaslugi medsebojnih tekem izrinili s četrtega mesta.

Fazanerija bo v dvoboju za Evropo pokala po šivih.

Delivec pravice bo Obrenović

Nogometna zveza Slovenije je za odločilni dvoboj za Evropo kot glavnega delivca pravice delegirala 28-letnega ljubljanskega sodnika Radeta Obrenovića. Ob stranski črti mu bosta pomagala ena najbolj priznanih stranskih sodnikov pri nas, Jure Praprotnik in Matej Žunič. Četrti sodnik bo Blaž Kos.

Nekoliko presenetljivo je, da se pristojni tokrat niso odločili, da bi sodniški ekipi pomagala še sodnika za goloma. Taka praksa je sicer v letošnji sezoni praviloma veljala na treh najbolj izpostavljenih tekmah kroga. V zadnjem krogu pa sodnikov za goloma, ki so sicer tekom sezone nemalokrat dvignili prah, ne bo na nobeni tekmi.

Fazanerija bo pokala po šivih

Že vse od sredine tekme v Stožicah je glavna tema pri ljubiteljih nogometa v pokrajini ob Muri jutrišnja tekma v Fazaneriji. To se izraža tudi v odlični predprodaji vstopnic. Iz kluba so tako sporočili, da je bilo doslej prodanih že kar 3.000 vstopnic!

V hramu prekmurskega nogometa se tako obeta prava poslastica, tako na igrišču kot na tribunah. Vstopnice za zadnjo tekmo v sezoni, ki bo hkrati vrhunec, si je po znižani ceni možno zagotoviti še danes med 14. in 19. uro v baru na Fazaneriji ali preko spletne prodaje.

Na dan tekme bodo vstopnice nekoliko dražje, prav tako bi se znalo zgoditi, da bi jih pred tekmo ostalo le še peščica. Kdor torej želi biti priča jutrišnjemu spektaklu na Fazaneriji, naj si čim prej zagotovi vstopnice. Stadion vrata odpira ob 16.30.

Tudi jutri bo Fazanerija polna strasti.

S spleta

Komentarji (28)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Moja zlata Mura (nepreverjen)

DF Nej te znan kap zadejla ko si prebral da je prodanih 3000 vstopnic ?Si misliš ,da v Lendavi cejlo leto na tekme ne pride toliko ljudi kot v Murski na emo tekmo .Nafta in ti mi gresta na k+++c

Navijac14 (nepreverjen)

Kart je rejsan nej vec dosta, osto je samo A sektor pa sever. Fajn bi bilo ce bi se na severi zdaj zbrali tudi ostali navijaci polek gringosov pa ka razturajo v navijanji.

Sektor2 (nepreverjen)
vrejme (nepreverjen)

Vem da ne sodi sem ampak tam kje bi morali biti komentarji je komentiranje zaprto .Jevšek govori da Prekmurje rabi Evro poslaca .Nišče pa ne omenja da je iz vrst SD bil v Bruslju Zoran Taler in so ga ujeli pri prejemanju podkupnine .To pa seveda SD želi skriti in zatajiti ampak zastonj eni še imamo dober sponin in pomnimo kaj je bilo .In oni računajo posebej Jevšek ter Fajonka da bodo izvoljeni za Bruselj .Nikoli in nigdar

vodka (nepreverjen)

Thaler se je nej cmero pri ustavnih sodnikih naj ga oprostijo pa za volo Thalarovih svinjarij je nišče nej v njegovo podporo sveče vužigo. Svoje je odslüžo brez pritoževanja. Se pravi ka je poštenjak nej kakšto drugi.

In reply to by vrejme (nepreverjen)

Majcen (nepreverjen)

Vodka.....pozabo si da je ta kazen bila vikend zapor dve leti in pol ampak Thaler je odslužil niti polovico .

In reply to by vodka (nepreverjen)

637 (nepreverjen)

Ne zanimajo nas tvoje nebuloze. Na vseh portalih objavljaš isti komentar. Plačanec Janšev. Ne smeti več, tu se gre za fuzbal, če ti še ni potegnilo.

In reply to by vrejme (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Joj, se bojim da bo mreža Mure polna jutri. HAHAHAHAHAHA, to tudi upam.

Elemirt (nepreverjen)

[email protected]@@Tudi tvoj gobec bo pun dreka to si pa pozabo napisati.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

nijevsebeločrno (nepreverjen)

polhna če bit tvoja mama

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

tuncika

Jutri bo zmagala Mura in pika...…………...Jutri bo zmagala Mura in pika...…………...Jutri bo zmagala Mura in pika...…………...Jutri bo zmagala Mura in pika...…………...Jutri bo zmagala Mura in pika...…………...Jutri bo zmagala Mura in pika...…………...

Samo Mura (nepreverjen)

Vutro keremi je Mura pri srce gre na tekmo in navija ne glede na rezultat.Tudi ce nam ne uspe Evropa,si dečki zaslužijo poln stadion in 100%podporo ter VELIK poklon za dosežek v toj sezoni.

Navijaciprekmurje (nepreverjen)

Prekmurci!!! Pokazimo vutro Sloveniji kak to vö vidi kda mas svoj klub rejsan rad!! Vsi na tekmo - VSI ZA NASO SOBOSKO MURO!!!!

njiva

DF je lekar odišo na dopust na Hrvaško, ka nede vido kakšna fešta bo vutro pa čevlji ne mo šli v Evropo. Mi smo zadovoljni tudi z 5. mestom, samo naj srce pa dušo pustijo na igrišči.Pokažimo celi Sloveniji, kak se navija za svoj klub, našo Muro.

Nisan (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

KLUB BI LEJKO V ZAHVALO NAVIJACEM NAREDO BREZ VSTOPNINE!
Ampak ko nas jebe navijace in gledalce.

BAMBINO

TI ŽE NEJSE NAVIJAČ MURE, če to zahtevaš!! takšeh lujde ne nücamo na stadione!!

In reply to by Nisan (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Najbokše, ka dajo še šenki letno za naslednjih 5 sezon. Brihta.

In reply to by Nisan (nepreverjen)

kasparov

Neman še karte. Ob kelki do se vütro začale odavati karte ?

- (nepreverjen)

prek interneta si jih kujpe

In reply to by kasparov

wert (nepreverjen)
12 (nepreverjen)
Masamasa (nepreverjen)

Ajdee navijači, razturajmo vutro!! Vsi navijat!!

Navijaciprekmurje (nepreverjen)

In naj se poje in naj se slisi, ker mura ti si Sampion!!!

mestosobočanec (nepreverjen)

Naša MURA ima priložnost da igra doma pred domačimi navijači,, na drugi strani pa je NK Celje malce boljše,kako se bo pa tekma končala pa bo odločil sodnik.

Risto Kubura (nepreverjen)

No pa da vidimo......pa naj zmaga Mura!!!!

Vinarium (nepreverjen)

Kako potem zdaj špila mura četrto mesto če so pa murini komentatorji že potekmi z Mariborom talali bedake drugim in oznanjali da je matematicno gotovo četrta. Ajaj sobotke......????

Muuuuuuuuuuuuu… (nepreverjen)

Vinarium malo menje se zadržavli v Goricaj ka ti fejst škoudi, prisluhi pa prividoi pa tou.

In reply to by Vinarium (nepreverjen)

PREKMUREC (nepreverjen)

Če de Mura zgubila de itak kriv sodnik.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice