Maturanti so danes točno opoldne znova zaplesali četvorko na ulicah slovenskih mest in se tako poslovili od srednješolskih klopi. Zabava in druženje pa se je nato preselilo v soboški park.

Tako kot je to že tradicija, dijaki najprej odplešejo četvorko na Slovenski ulici, nato pa se celotno dogajanje preseli v soboški park, ki so si ga dijaki posameznih šol že včeraj razdelili na cone.

Tudi letos se dijaki tako družijo v soboškem parku, nekateri so bili pri "okraševanju" svojih con dokaj izvirni, saj smo lahko opazili, da so poskrbeli za streho na glavo in kar je zanje danes še bolj pomembno, hladno pijačo. Ta se na kar nekaj prostorih hladi kar v bazenih napolnjenih z vodo.

Seveda pa ob tem ne manjka niti glasbe, harmonika je danes "najboljša prijateljica" dijakov in dijakinj. Tako lahko ob sprehodu po parku naletite na marsikatero narodno pesem.

Foto: Jure Banfi

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

UŽIVAJTE MLADI DANES, kajti jutri je nov dan, dan za delovna mesta.

Nisan (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ne ven zakoj morete tau objavljati,

Hren Božo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

.. pijana mladina res ni vredna članka...

Alah je velik (nepreverjen)

Pijte alkohol, dokler lahko, kajti kmalu ga ne boste več.

Laško001 (nepreverjen)

Zakoj

In reply to by Alah je velik (nepreverjen)

kuna (nepreverjen)

In reply to by Laško001 (nepreverjen)

torok (nepreverjen)

Toliko bedarij in neresnic, delnih resnic in iztrganih dejstev iz konteksta o Arabskih Emiratih še nisem zasledil. Fant in dekle naj ne prepisujeta iz turističnih knjig in raje povprašata tiste, ki tam živijo. Velja tudi za Manilo....

In reply to by kuna (nepreverjen)

Gimnazijec (nepreverjen)

če poglednete slike vidite kaksno veselje je bilo pa če bi bili tan bi vidli kak so se dijaki z vseh letnikov pa z drugih šol povezali, kelko novih prijatelstev se je sklenilo nekaj najlepšoga je bil te dogodek. Sicer nekak pa se moremo mladi zabavati in kda te če nej zaj!!

pravavlada (nepreverjen)

Uživlite mladost

Orthodox (nepreverjen)
smetar (nepreverjen)

Otroci, a vas starši niso naučili da se smeti dajejo v koš in ne mečejo vsepovsod po tleh. Žalostno.
Začnite se učiti dela čimprej, ker boste nekonkurenčni na trgu dela. Da ne bomo spet dobili prošnje za zaposlitev v kateri piše računalniška znanja -Facebook. Pride dijak delat v firmo in drugega ne zna kot po telefonu tipkat. Jao jao jao

Starejše novice