Policisti zasegli večjo količino denarja.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so v nedeljo 28. aprila v večernih urah na avtocesti Maribor – Pince med kontrolo cestnega prometa zaustavili tovorno vozilo madžarskih registrskih številk.

Denar skrila med torbice

Voznik in sopotnik v vozilu sta bila državljana Madžarske. Pri temeljni kontroli tovornega vozila je bilo ugotovljeno, da je le-to naloženo s kartonskimi škatlami z neznano vsebino. Pri kontroli paketov je bilo ugotovljeno, da se v škatlah med večjo količino torbic nahajajo evrski bankovci.

28-letni voznik in 24-letni sopotnik nista vedela pojasniti izvora bankovcev, prav tako nista imela nobene dokumentacije o prevozu gotovine. Ker so bili podani utemeljeni razlogi za sum storitve kaznivega dejanja je sodišče odredilo preiskavo vozila pri kateri se je zasegla gotovina v skupni vrednosti okrog 1,8 milijona evrov.

Tujca sta bila po končanem postopku izpuščena iz pridržanja, kriminalisti in policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil s ciljem ugotovitve izvora zaseženega denarja. Več informacij bodo policisti razkrili po končanih aktivnostih policije.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kiflenzmarmelado (nepreverjen)

komandir madzarama smo zasegli 5 mil. €! ka si pravo 3miljone? nej nej samo 1,8 miljona...

LIPA (nepreverjen)

Opa, proračun so v enon napunili za njihove celoletne plače, pa regres! Tak se dela. Nešče ka ma 1,8 mio je nej mala ribica, tak da vsa čast. Bravo!

Joska (nepreverjen)

To so Sukiču nesli?

A79 (nepreverjen)

Prestregli Orbanovo pošiljko njegovim privržencem.

ToneB (nepreverjen)

Vidite, to se meni ne more zgoditi ko grem iz ene Radgone v dugo, saj nimam več kot 15 EV. HA , HA, HA, Madžari malo nerodni naši policaji KAPO DOL. Če bi jaz zgubo tako vsoto, pa verjamite, da se takoj dam sterliti ali se obesim v restu….

tihi (nepreverjen)

ToneB, temu ki je to zgubil, se ta znesek nikjer ne pozna.....

In reply to by ToneB (nepreverjen)

BUM - LUP (nepreverjen)

PAZITE ! Zasegli so 28 aprila objavili pa 12 dni za tem telko o poštenosti in ažurnosti naše policije, ki jim ne gre absolutno nič verjeti ker vse skrivajo in prirejajo.

Bum lup po gobce (nepreverjen)

Ka nafudavles pa ka bluzis!!! K tebi so na vrata prisli 29. pa ti sceli povedati, pa si se v misovo luknjo skril ... seronja! Interes preiskave!? Si ze cul kda??

In reply to by BUM - LUP (nepreverjen)

tuncika

Voznik in sopotnik v vozilu sta bila državljana Madžarske. Voznik in sopotnik v vozilu sta bila državljana Madžarske.
Kje piše da sta Madžara ?Kje piše da sta Madžara ?Kje piše da sta Madžara ?Kje piše da sta Madžara ?

kriplin (nepreverjen)

Če ima madžarski potni list, je Madžar. Če ima slovenski potni list je Slovenec. Če ima ameriški potni list je Američan. Oprosti. Ni se treba užaliti.

tuncika

Kje piše, da sta imela potni list ?
Kje piše da sta Madžara ?Kje piše da sta Madžara ?Kje piše da sta Madžara ?Kje piše da sta Madžara ?

nagicigan (nepreverjen)

ej TUNCIKA ka zdaj s ten ščeš povedati, ka motaš nekaj brez veze......v teh 12 dnevih so že polovico lejko ponücali to pa dali za objavo.....bravo policaji tak se dela, kontrolo delati vsaki 3 tovornjak.....ROMUNE pa vsaki kombi keri se pelajo od MB do LENDAVE in ŠVERC gre najbolj po 24 uri.....

In reply to by tuncika

lepec (nepreverjen)

General Glantzkopf transport

. (nepreverjen)

Spet se bo delalo krožišče.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice