Hokejisti Lipovec so pred tekmami evropskega prvenstva dobili okrepitev iz Pakistana.

Hokejisti Lipovec so dobili okrepitev iz Pakistana, k njim se je namreč preselil Abu Baker Muhammada. Pakistanec se je v Lipovce preselil predvsem kot okrepitev za tekme evropskega prvenstva v Pragi, ki bo potekalo od 6. do 9. junija.

"Abu Baker nam bo s svojimi veščinami, izkušnjami z igranjem v pakistanski reprezentanci in znanjem dodatno pripomogel k doseganju zadanih ciljev," so zapisali na uradni facebook strani kluba.

Že na velikonočni ponedeljek pa se začenja spomladanski del državnega prvenstva v Sloveniji. Hokejisti Lipovec in Moravskih Toplic se bodo torej pomerili ta ponedeljke ob 16.30.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Ka je tou za enga dedeka???

nikaloo (nepreverjen)

hehe, kaksne fore majo.
Stvarno fuknjeni folk

Inikos (nepreverjen)

Te je veseli ce dobi sendvic in kokakolo. Haska pa itak nede...

Xyzkra (nepreverjen)

Marki nekdaj ste nej nucali okrepitve. 5 Maucecov pa 6 Mesaricov pa je to to

Bridki (nepreverjen)

No ge bi van predlago ka si dedeka poglednete v živo. Ne sodite človeka po izgledu. Ge mislin ka de van zapro usta. To je Ronaldo z boton.

Čergoli (nepreverjen)

Moj stari oče bi se ukozio!!!!!

In reply to by Bridki (nepreverjen)

Znanec (nepreverjen)

Vsaki ka ma 3 minute čas zna samo šinfate... ka se seveda kak po navadi na vsak prvi vtis zača z blesavimi komentarami... je pač človek iz Pakistana in? Zaj če je nej na -IČ se ga trbej blatiti ka nede haska? Dečko je bil na OI ..ka niti eden iz sobote niti dima od olimpijskih iger nede voho telko samo.. Pa ka kak dedek izgleda? Sram je lejko vsakoga na takšnem izražanje.. niti eden pa nevej palico v rokaj držati pa doprinesti k uspehi.

Čergoli (nepreverjen)

Sem leta 1974 treniral hokej na travi pod mentorstvom g. Ludvik Zelkoja.....ko se še tale dedek ni narodil. Verjetno pa je res dober igralec.

In reply to by Znanec (nepreverjen)

Vodovodar (nepreverjen)

Pojge be nucali enga v obrambi. Ovi Moravski so tak bozni bili ka so 4 krat prejk prišli pa seglij 2 dali. Ka do pa ovi v Pragi z vami delali.

ma-ja (nepreverjen)

to čemo i vidjeti...

In reply to by Vodovodar (nepreverjen)

Sasss (nepreverjen)

čestitke na dobri potezi Lipovec,vsi keri zdaj tu pijsete neksne komentare pa zaljivke prosin prijte si poglednet eno tekmo ali pa trening pa te kaj gucte.pravzaprav vas pa polovica tu ne pozna redno hokeja,itak je najbokse mlatiti po lidaj pa jih sinfate,te pa prijte vij pa se dokazite pa te tudi mogoce prisli kdaj na OI?

EdwardFeard (nepreverjen)

hi. trade nudes?
my home photo http://datingsexy.ml/litephoto/pic46547.jpg

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice