FOTO: Facebook NŠ Mura
Mura se bo jutri pomerila s kranjskim Triglavom, v vodstvu soboškega prvoligaša pa že pogledujejo proti prihodnjemu tednu, ko bosta na vrsti dve tekmi z Mariborom.

Na Kopališki 45 pričakujejo, da bo Fazanerija prihodnji teden dvakrat razprodana. Glede na trenutno stanje prodaje kart, se bo to bržkone tudi zgodilo, zato so se v klubu odločili, da bodo postavili dodatne, montažne tribune, ki bodo sprejele še 600 gledalcev.

Kot so nam sporočili iz kluba, je bilo do danes prodanih približno dva tisoč kart za povratno srečanje pokala, v klubu pa dodajajo, da bi lahko danes do konca dneva pošlo med 2500 in 2800 kart.

Sodil bo Skomina

Medtem je znano tudi to, kdo bo delil pravico na pokalnem srečanju. To bo Damir Skomina, ki je letos na Fazaneriji na dveh tekmah z Olimpijo že dodobra razburil domače navijače.

Njegova pomočnika bosta Jure Praprotnik in David Gabrovec, za goloma bosta Rade Obrenović in Dragoslav Perić, šesti sodnik pa bo Amir Sagrković.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
razpis (nepreverjen)

zaden čas ka se začne stadion do konca zgraditi!

truplo. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ta fazaneraj je obični kurnik
po katerem Maribor preganja
rahitično muro

lolek131231 (nepreverjen)

Pri nas vsaj lahko pivo dobiš, pri vas pa sistem zašteka pa so vsi brez piva. Tako da ha

In reply to by truplo. (nepreverjen)

štrk3913 (nepreverjen)

Skomino de nešče skup vdaro če nede dobro sodo

Strijc Džouže (nepreverjen)

Truplo alias Df ka ti palik život smrdi?? Ta montažna tribuna sprejme telko gledalcev kak je tvoja nafta mela na zadnjih treh tekmah skupaj doma....zdaj pa v jok siroče

Starejše novice