Voznika je prisilil, da je zavil v smeri ljubljanske obvoznice. Policija je potrdila, da je ena oseba mrtva, neuradno naj bi šlo za storilca, poroča Delo.

Na priključku na južno ljubljansko obvoznico je okoli 21. ure sinoči prišlo do hudega incidenta, v katerem je bil udeležen avtobus ljubljanskega potniškega prometa s potniki. Ena oseba je mrtva, izvoz Ljubljana center pa je bil zaprt več ur, poroča Delo.

»Zaradi aktivnosti policistov, ki ta trenutek še intenzivno potekajo, lahko zgolj potrdimo, da smo bili nekaj pred 21. uro obveščeni o varnostnem dogodku na enem izmed avtobusov potniškega prometa v Ljubljani. Potrdimo lahko tudi, da je ena oseba umrla. Okoliščine dogodka policisti še preverjajo, zato bomo več informacij posredovali kasneje,« je nekaj po 22.30 uri za Delo na kratko potrdila Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana.

Vozniku grozil, da ga bo ubil

Direktor Ljubljanskega potniškega prometa Peter Horvat je za Delo incident še pred uradnim sporočilom policije neuradno potrdil. Kot je povedal, je nekaj pred deveto uro zvečer v avtobus mestne linije 6B, namenjen proti Dolgemu mostu, vstopil neznanec, ki je voznika z izvijačem prisilil, da je z avtobusom zavil proti južni obvoznici. Grozil mu je, da ga bo ubil.

Prevozil rdečo luč in pritegnil pozornost policistov

Voznik je ohranil prisebnost in namerno prevozil rdeč semafor ter na tak način opozoril policiste, še poroča Delo. Policijo je uspela poklicati tudi ena izmed potnic na avtobusu. Zatem naj bi policisti avtobus zaustavili in skušali storilca zajeti, a naj bi po neuradnih podatkih pri tem izgubil življenje, piše Delo.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

to se leiko zgodi samo v čefur landu v najlepšem mestu na svetu,
Kaj takega se našemu šerifu ne more zgoditi,

BOLJŠEVIK (nepreverjen)

Seveda pri nas komunistična oblast nikoli ne bo priznala DA SE JE ZAČNOLO. Napišejo "pri posredovanju policije je ugrabitelj umrl " ne zakaj ne kako pač tako naenkrat se je odločil da ne bo več živel, verjemi kdor hoče.

steklo pihalec (nepreverjen)

ej fant poanta je na ugrabitvi avtobusa,
baraba je le kolateralna škoda
Kar je iskal to je dobil

In reply to by BOLJŠEVIK (nepreverjen)

levii komunist (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

no sedaj pa vidite kam smo prišli
Človek je le kolateralna škoda
Človek je človek četudi je baraba
in samo sodnik za prekrške ga lahko kaznuje s smrtno kaznijo

In reply to by steklo pihalec (nepreverjen)

žblj (nepreverjen)

Ajde ne seri.... če bi pa tou biu nekši musliman ka bi tou napravo bi pa vij majmuni prizadeti desni tri metre v lufta skakali pa brzojavke s čestitkami pošilali policiji. Brezveze se pameten delaš, če pa znamo ka maš končano osnovno šolo pa IQ sobne temeprature.

In reply to by BOLJŠEVIK (nepreverjen)

steklo pihalec (nepreverjen)

imam končano poklicno steklarsko šolo v Rogaški Slatini, sobna temperatura pa mora biti pri vas doma zelo visoka, da sti je voda v glavi zavrela

In reply to by žblj (nepreverjen)

žblj (nepreverjen)

Moj komentar se tiče BOLJŠEVIKA in nej tejbe. Malo se zorganizejraj prlej kak komentejraš, kšenki ti steklarska šoula, če pa ne štekaš.

In reply to by steklo pihalec (nepreverjen)

gero

Dispatches - Undercover Mosque: The Return - Real Stories - YOUTUBE - NEKAJ O VERI MIRU

In reply to by žblj (nepreverjen)

DF LUP (nepreverjen)

žblj - že spet vse na politiko obračaš, kdo pa kaj omenja politiko ? Jebala te politika brez toga nemreš ? Z IQ pa se ne hvali, tvoj je odraz in dokaz glede na napisano glede na napisano vemo da si skrajni levak ali komunist. Ohrani to za sebe, ker ko bodo prišli časi inventure boste spet vsi pobegnili se skrivat v mišje luknje tako kot je to bilo 91 takrat vas ni bilo.

In reply to by žblj (nepreverjen)

žblj (nepreverjen)

Prvo kak prvo, san samo replicejro idiori keri je podao politični komentar, drugo kak drugo pa ne lajaj, če ne vejš. Ka nemo poimensko što se je 91 leta skrivo po zakloniščaj in smo jih nej mogli vö zvlejčti, zdaj pa vsi največji osamosvojiteli in člani nekših društev za vrednote naše osamosvojitve. V Soboti je tudi ogromno takšnih "osamosvojitelov". Tak ka si rajši ne želi tej tvoje inventure. San pa bokibogme rajši največji komunist kak pa takšo teslo desničarsko kak si tij.

In reply to by DF LUP (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Bi pa vsaj sunil kakšen boljši avtobus in ne mestni avtobus LPP
to so zelo dotrajani avtobusi

Landini

Glede dotrajanosti se glih ne bi strinjal. Zadnja leta so kar močno posodobili sistem.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Pantera (nepreverjen)

Tan v začetki 90-ih ni bilo redne nočne linije proti ORMOŽU pa smo se tudi pelali z TAM-ovim avtobusom podjetja CERTUS na rock koncert :)

sanigel1 (nepreverjen)

TO SI JE ZASLÜŽO, ŠTO NJEMI JE PA KRIV.....policaji se pa tan mantrajo pa ga oživljajo...brez veze še dobro da je crkno!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice