Košarkarji Sistemorg Beltinci so postali prvaki PKL, potem ko so v finali tekmi premagali ekipo Ljutomera.

Za nami je še ena sezona Pomurske košarkarske lige, tokrat so se naslova veselili košarkarji iz Beltinec. Ti so v prvem polfinalu premagali ekipo KK Ljutomer z 78 : 64, najboljši strelec Beltinčanov pa je Filip Dora, ki je dosegel 19 točk, Aleš Novak jih je prispeval 15.

V drugem polfinalu sta se pomerili ekipi KD Ljutomer in ŠD Murska Sobota, Prleki pa so srečanje dobili s 83 : 77, še posebej pa je blestel Jernej Copot, ki se je ustavil pri 38 točkah.

Tekma za tretje mesto bi morala biti odigrana med KK Ljutomer in ŠD Murska Sobota, a je večina soboške ekipe po porazu zapustila turnir, ostali so le štirje igralci. Tretje mesto je tako pripadlo Ljutomerčanom, vseeno pa je bila odigrana revialna tekma, saj so za Sobočance nastopili nekateri mladinci, ki so bili sicer brez pravice nastopa. Ti so srečanje celo dobili, a za "zeleno mizo" so, kot omenjeno, slavili Prleki.

V velikem finalu tokratnega PKL-ja so se tako pomerili košarkarji Sistemorg Beltinci in KD Ljutomer. "Žuti" so še drugič v enem dnevu premagali še drugo ekipo iz Ljutomera in se z 68 : 55 veselili naslova prvakov.

FOTO: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karinarina

Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top
**************
Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

Vipko
Truplo
srčece (nepreverjen)

Čestitam

Starejše novice