Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je lahko zaposlitev tudi vaša.

Vodja projektov

Vas zanima vodenje marketinških projektov, komunikacija s strankami in priprava komunikacijskih načrtov za blagovne znamke? Zaposlitev vas morda čaka v podjetju Funkit marketing iz Gornje Radgone.

Vzgojitelj predšolskih otrok

Priložnosti se ponujajo tudi v vzgoji in izobraževanju. Osnova šola Gornji Petrovci želi svojo ekipo okrepiti z vzgojiteljem predšolskih otrok.

Optik

V Optiki Sonja Jureš medtem zaposlijo optika, ki se bo posvetil delu s strankami in svetoval pri izbiri očal.

Poslovni administrator

V podjetju Lek Lendava so novemu sodelavcu pripravljeni zaupati skrb za pošto, urejenost prostorov in vodenje različnih evidenc. Od kandidatov pričakujejo predvsem sposobnost samostojnega reševanja težav, fleksibilnost in proaktivnost.

Urednik spletnih vsebin

Za vse, ki vas veseli priprava gradiva za spletne strani, pa je tu še delovno mesto urednika spletnih vsebin. Potrebovali boste ustrezne delovne izkušnje, znanje tujih jezikov in vsaj osnovno poznavanje grafičnih orodij.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Goričko123 (nepreverjen)

Janko flisar???

Leta 2017 sem spoznal osebo, ki je naredil doktorat iz " Kako prinest okrog malega človeka" Ta oseba je bila na začetku zelo prijazna in je za vsako stvar najdla rešitev. Je direktor javnega zavoda, v pomurju ima speletno stran Po ....c, ima nekaj zasebnih zavodov in še bi lahko našteval. Pred volitvami se je o njem razpisal gospod Anton Štihec bivši župan mestne občine Murska Sobota in imel je popolnoma prav. Ta oseba izvaja psihično nasilje nad zaposlenimi. V tem zavodu je zaposlenih veliko mladih punc, ki se ga bojijo in ga ne želijo prijaviti gleda mobinga. Punce se bojijo za svoje delovno mesto in za svoj socialni staus. S to osebo sem se prijavil na en razpis, Na tem razpisu smo bili uspešni in jaz sem imel čez delavnice. Meseca augusta sem zaključil z delavnicami. Udeleženci teh delavnic so večina bili romski srednješolci , katerim bi naj iz tega denarja plačal inštrukcije. Tega denarja ne bom dobil in tudi inštrukcij romskim dijakom ne bom mogel plačati. Sem oseba, ki želi najti rešitev po mirni poti z dialogom ampak na žalost s to osebo ni možno najti neko mirno pot. Zato bo ta oseba z imenom Robert Celec Usrani dobil po pički, da si bo za vedno zapomnil, da ni tako noči da se ne bi pojavil enkrat dan.

gost25 (nepreverjen)

To je veliki umetnik Robertino Celenzio!!!!

gost25 (nepreverjen)

Robertino Celenzio je zelo velik strokovnjak za črpalke, kar mu zelo koristi pri črpanju občinskih kakor tudi evropskih sredstev. Kakor vse kaže spozna se tudi na sesalce.............

In reply to by gost25 (nepreverjen)

ahjoj3 (nepreverjen)

ja, pa v polanski souli nucajo ravnatela... hahaha. o ton bi tudi lejko clanek napisali

itek (nepreverjen)

s.p. je pa razviti, da iscejo vodjo marketinga. S.p. vecino naredi sam, ali pa ustanovi d.o.o..

Starejše novice