Smučarska zveza Slovenije je sprejela disciplinski ukrep zoper Filipa Flisarja in mu izrekla denarno kazen.

Filip Flisar bo zaradi incidenta na pustnem rajanju, ko je razbil reklamni pano in vetrobransko steklo na policijskem vozilu, moral plačati denarno kazen v višini 1.500 evrov, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. Sredstva bodo v celoti namenjena razvoju mladih tekmovalcev.

Flisar: Napaka mi ni v ponos, niti ni v moji naravi

Zveza je odločitev sprejela na podlagi disciplinskega pravilnika in po pogovoru s Flisarjem, ki se je za svoje dejanje še enkrat opravičil tako organom zveze kot panogi ter še posebej vsem navijačem, ljubiteljem zimskega športa in športnika. S tem je postopek izreka disciplinskega ukrepa tudi zaključen, še sporočajo s krovne smučarske organizacije.

»Za svoje dejanje, ki ga iskreno obžalujem, se še enkrat opravičujem vsem. Disciplinski ukrep Smučarske zveze Slovenije v celoti spoštujem in še enkrat priznavam napako, ki sem jo storil. Ta mi ni v ponos, niti ni v moji naravi. Še posebej pa se opravičujem vsem športnim navdušencem, ki sem jih s svojim ravnanjem prizadel,« je po končanem postopku povedal Flisar.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
teta od šerifa (nepreverjen)

budali je treba dosmrtno prepovedat obiskovaje karnevalov,,tako kot se to prepove, nogometnim huliganom

Landini

Sam bi predlagal, da vržemo skupaj, pa mu pomagamo pri tem ogromnem znesku (sploh za njega). Kazen bi morala biti vsaj 10x večja in to v dobrodelne namene.

? (nepreverjen)

Kako ga je pa vojska kaznovala?
To je bila težja kršitev vojaškega kodeksa in vojaške discipline.
No, novinarčki, če imate kaj jajc, pošljite vprašanje Slovenski vojski.
Ampak to je verjetno težje, kot pa krasti članke po medmrežju.

kuna (nepreverjen)

A je mogoče odprta sezona lova na čarovnice, da se to žveči in prežvekuje?
Vsi delamo bedarije. Tudi Flisar je samo človek. Je časten človek, kolikor ga poznam iz medijev, in se bo soočil z vsemi posledicami.
Spomnite se Pera mišice, Mazejeve. Sicer nobeden od njiju dveh ni imel podobnega incidenta, ampak so ju uničili novinarji, portali, forumi, pritiski,... Ne bi bil presenečen, da bo zelo verjetno-žal, iz istih razlogov Flisar doživel podobno usodo. Pa upam, da se motim. Pa ne zaradi 1.500€, ampak zaradi mrhovinarjev, krvosesov, ki sebe imenujejo novinarji, ki si na način, da nekoga potlačijo v "drek", dan za dnem, služijo kruh. Bolj napenjajo sranje in perejo perilo nekoga drugega, tem lažje si ti isti zaslužijo plačo. Ampak so ti mrhovinarji, krvosesi,.. čisto navadni bedaki, čista ničla od novinarja, da po eni strani ne ugotovijo, da zaradi tega njihova plača ne bo dosti nič višja. Po drugi pa , da če takega športnika "odrežejo" s svojimi pritiski, odrežejo tudi sami sebi kruh.

Flisar, še mnogo dobrih dirk!
Si eden redkih dedcev v Sloveniji, ki je odstopil večkrat in prej, kot je naredil prvo resno "pizdarijo"!

kanžor

Drekar eden .Žal njemi je gor njemi nametati

teta od šerifa (nepreverjen)

jebeš tako vojsko ki zaposluje take budale
a si leiko zamislite da bi moral s takim iti branit državo
pa to tele bi se obrnil nazaj in svoje napadal

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Teta od šerifa
bolje da jebeš šerifa
kot pa slovensko vojsko

In reply to by teta od šerifa (nepreverjen)

Starejše novice