Nogometna vročica se približuje vrhuncu. Medtem ko vijoličasti zlagajo še zadnje koščke v mozaik, je jasno, da so tudi v taboru gostujoče ekipe na trnih.

Radovednost ali specialna naloga? Je v nadaljevanju stave šlo za običajno navijaško ogrevanje pred tekmo ali so pred sobotnim spektaklom v Ljudskem vrtu začeli padati nizki udarci? 

Mariborski radijski moderator Matjaž Šalamun - Šalca je na vohunski misiji v Ljudskem vrtu zasačil prekmurskega igralca Gorazda Žilavca! Kaj je vohljal, ni jasno, a v telefonskem klicu je razkril: »Dobili so nas. Ne sekiraj se. 2500 nas pride in vse bo v redu.«

Prepričajte se sami in poglejte, kaj je Šalca še razkril na družbenih omrežjih ...

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost123 (nepreverjen)

Kakšo oglje, tij se pripravi Šalca, ka nas je telko ka še vaše sedeže dol spokipüvlemo ka vas nega zadosta, pa te tij misliš ka si dobo stavo?

gost123 (nepreverjen)

Ka ste nepismeni ali ka van nej jasno ka minuse talate? Žilavec je zmagal stavo, gledalci Mure so več kak podvojili njegovo stavo!

In reply to by gost123 (nepreverjen)

feri11 (nepreverjen)

Žilavci ne bi škoudilo malo samokontrole pa samokritike.....

Vipko
Truplo

-

Gost13 (nepreverjen)

Žilavec bi lejko malo bole potegno po prekmursko nej šlefeče neka na pol.Toga Šalamuna pa bi v gobec včesno.Mati njemi je mađarka pa oča.Tele semleto.

87David (nepreverjen)

gotovo je dečki pa dekle - stadion je skoraj že razprodani ! ! IDEMO MUUUUURRAAAA ! ! MI ♥ MURO ♥ PREKMURJE

Marko MB (nepreverjen)

Eni ste res bolani, po komentarjih sodeč, ljudje reklama je to nič drugega. Je pa spet Maribor naredil nekaj novega in odlično promocijo, česar še v Slo. nismo videli. Odlično.

čarnobejli (nepreverjen)

Komentar butastega štajerskega "kaviar novinara"Marko Pigac: Pizda, upam sem, da bos pel madzarske.. Šalca Matjaž Šalamun. lahko bi lajno vrtel, ko bo Žilavec sukal..

to ni bolano ?

In reply to by Marko MB (nepreverjen)

Gost13 (nepreverjen)

Žilavec bi lejko malo bole potegno po prekmursko nej šlefeče neka na pol.Toga Šalamuna pa bi v gobec včesno.Mati njemi je mađarka pa oča.Tele semleto.

Starejše novice