Mura se bo ta konec tedna pomerila z Mariborom, s katerim je letos že remizirala in ga doma tudi visoko, s 4:1, premagala.

Danes je v oddaji Aktualno na osrednji pomurski televiziji TV IDEA gostoval desni bočni branilec Mure, Žiga Kous.

Govora je bilo o minulih pripravah, o jesenskem delu prvenstva, o ciljih v prihodnje in odlični klimi, ki pred tekmo vlada v slačilnici Mure. Seveda pa je bilo govora tudi o zgodovinski tekmi Mure pod reflektorji.

Več pa v priloženem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
urka (nepreverjen)

Tekma de težka.Bomo vidle kelko de rezultat.V Ljudskom vrte de nas več kak v Stožicah.

DF-PUF-BUM (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ni važno kako boste šli v Maribor, bolj važno bo kako te od tam odhajali. Zgodovinske tekme pod reflektorji pa žal še nekaj časa ne bo, ker ni in ne bo uporabnega dovoljenja preden ne bodo izpolnjeni vsi zakonsko predpisani pogoji za igranje "nočne" tekme, reflektorji so samo en element, potrebno pa bo izpolniti (zgraditi) vse ostalo za igranje tekem pod takimi pogoji. Razsvetljava mora ustrezati naslednjim standardom: a) min. 1.200 lux (UEFA);
b) min. 600 lux (1. SNL); itd.......

BAMBINO

ka si zaj ti ščeu povedate s tejme standarde?? to ka se napijso, to je izpunjeno, de kar prece prek 1200 luxov, posvejte se že delajo po tribunaj, to je še najmenše problem.

In reply to by DF-PUF-BUM (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Želen vam pa tüdi nan gledalcom pa navijačem dober rezultat. Samo nej se jih prestrašiti pa nej s preveč vzdignjeno glavo iti na igrišče. Naj se vam ne godi stalno neko Krško ka mislite kak ste že pred tekmo zmagali brez boja.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Seveda ne greste z belo zastavo. TO STE ŽE POSLALI VNAPREJ. HAHAHAHAHAHAHA

dundeki (nepreverjen)

Vse drugo kot zmaga bi bila velika sramota za Maribor.Kdo ponoči na poti domov žvižga ,se teme boji.To delajo Murini navijači in mediji,da strah v kosti spravijo Mariboru.Z štirdeset metrov bombandirati Obradoviča.To je rešitev za Maribor!

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Starejše novice