Še manj kot teden dni nas loči od štajersko - prekmurskega derbija med Mariborom in Muro, ki bo odigran prihodnjo soboto v Ljudskem vrtu.

V tednu, ki je pred nami se po skoraj treh mesecih premora vrača prva slovenska nogometna liga. Mura bo že v prvem krogu odšla na vroče gostovanje v Maribor, kjer bo imela izdatno pomoč s tribun.

Tako kot vedno bodo v Ljudskem vrtu prisotni tudi člani navijaške skupine Black Gringos, ki Muri sledijo v dobrem in slabem. Danes so v centru mesta, v krožišču pri restavraciji Zvezda in trgovini Müller, izobesili transparent in nanj napisali "Vsi v MB".

Da bodo imeli črno-beli izjemno podporo s tribun priča tudi podatek o prodanih kartah za sektor, kjer bodo navijači Mure. 

"V tem trenutku je za severno tribuno, kjer bomo nastanjeni navijači Mure, prodanih že več kot 800 vstopnic. Polni se že tudi drugi avtobus v organizaciji kluba," so sporočili na uradni facebook strani kluba. 

Ob tem dodajmo, da se predvideva, da bo v Ljudskem vrtu med 1500 in 2000 navijači Mure.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rgergreg (nepreverjen)

vsi v maribor po petardo!

black panter

ka je DF,že pa maš novi nick...

In reply to by rgergreg (nepreverjen)

Čuki (nepreverjen)

Smiljko promotor hahah

butalec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vam je Emruli dovolo, ka izobesite to coto?

black panter

ka de šiptar dovolo.....

In reply to by butalec (nepreverjen)

sobočanec1 (nepreverjen)

butalec, če be vsaj kaj malo meu v glave, be znau, ka Emrule tude ode na vsako tekmo, tak ka njeme to niti malo ne smeta ;)

In reply to by butalec (nepreverjen)

Stari navijac mure (nepreverjen)

Bravo BG!!!!!! Tak se dela... VSI V MARIBOR KA POKAZEMO KAJ JE MURA IN PREKMURJE⚫⚪♥️ VIJ MADZARI PA ODJEBITE. DRKAJTE NA MURO?

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Se bojim da boste potrebovali šleper za prevoz do doma. Golov, mislim. HAHAHAHAHAHA

sandor (nepreverjen)

idemo ka jin napunimo tej pajzlin od stadiona, ima ka se nas čuje nazaj do naše prestolnice!
MURA, MURA, MURA!!!!!!!! #samoMura #hejteri #nečujemdobro

LT (nepreverjen)

Pa pojđe, nejde se sploj ce dobimo pet komadov, ali ce odspilamo nulo,kak ge mislin ka de...ali ce zmagamo do pravli ka so nan pustili, ce zgibimo do pravli ka smo slabi. Hejteri, teh pa zafrustrerancof ko jih jebe ..ALI mi smo fenomen. Najjaci smo v SLO v vecini segmentof...punimo stadione doma pa voni....toga se neje bilau....ka je hajduk smo mi v sloveniji. Vsaka cast idemo v MB festa de sigurno. Vijole so vcasi mele dobro pesem....boli nas kurac za rezultate mi smo se prisli samo zajebavat:)

BAMBINO

tak kak si omejno, naj se zgodi poraz ale zmaga, vedno de neka krijvo. v MS so nan pujstile blamažo 4:1, najbole ja. pač jih fejst bolij, ka Mure trenutno uspeva, ka v klube vse laufa, tak kak trbej!!

In reply to by LT (nepreverjen)

Božo (nepreverjen)
Mlinaricccc (nepreverjen)

Pm zdaj se vijdi črkovanje gdo je pisal po soboških stejnah .(Vsi proti Janši)temu ka je tak lepo to napiso ga pri hemi gej geju čaka pivo

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice