34-letnik iz Bogojine, ki je ob posredovanju policije zaradi družinskega nasilja skušal narediti samomor, v življenjski nevarnosti.

Pomurje je minuli teden pretresel primer družinskega nasilja, ki se je končal s poskusom samomora. V okolici Moravskih Toplic si je osumljeni 34-letnik ob posredovanju policistov poskušal vzeti življenje.

Kot smo poročali, so v Policijski upravi Murska Sobota prvega februarja zvečer prejeli ustno ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini in nemudoma začeli z zbiranjem obvestil in dokazov. 

»Zaradi okoliščin podane kazenske ovadbe je bilo potrebno osumljencu iz UE M. Sobota takoj odvzeti prostost. 34-letni osumljeni je bil izsleden doma, kjer se na pozive policistov, da mu je odvzeta prostost ni odzval, ampak je poskušal storiti samomor s strelnim orožjem,« so zapisali v PUMS in dodali, da je bil poškodovani takoj po dejanju odpeljan v murskosoboško bolnišnico.

Po naših neuradnih podatkih je bil nato prepeljan v UKC Maribor, kjer se zdravniki še vedno borijo za njegovo življenje.

Grozil kljub prepovedi približevanja

Dogodek naj bi se sicer zgodil nekaj pred polnočjo v Bogojini, moški, ki je tam živel s partnerko in njunim sinom, pa naj bi bil stari znanec policije in pravosodja. Po nekaterih podatkih ga je čakalo prestajanje kazni in tudi med samim incidentom je menda imel veljavno odredbo prepovedi približevanja, a je družini kljub temu grozil. 

Po pričanju vaščanov so z namenom preprečitve pobega hišo obkrožili pripadniki posebne policijske enote, obveščeni, da je osumljeni bil oborožen.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Matejko (nepreverjen)

Sto tao? Zakoj se ne bi znalo!?

Bad-boy (nepreverjen)

Neje iz bogojine, tan je samo zivo. Iz gorickoga je tip.

vodka (nepreverjen)

Pa je takšni sploj vreden toga ka se nikak za njega bori? Nazadnje pride k sebi pa se ponovno spravi na partnerico.

hubotnica (nepreverjen)

Škoda ka se je zlufto... zaradi takšneh pacijentov še dosta drujgeh lidij trpij...

In reply to by vodka (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Pa za božjo voljo kakšno je to pisanje. Ali spoštovani pisec kdaj prebereš kaj si napiso?

Hmm (nepreverjen)

DF,nej napamet,ja ka sploj nevejs,ka blo!!

Vladka29 (nepreverjen)

Kak se piše tej goričanec? Pa kak njemi je ime?

Mura je večna (nepreverjen)

Jebemti dedca ki se hoče fentat
kam pripelje kurbarija

neveneven (nepreverjen)

ne ven zakaj se borijo za tega NIČVREDNEŽA....gda bo k sebi prišo, de pa isto sranje delo.....odklopit vse cevke in aparate pa MIRNA BOSNA in družina si potem lahko oddahne, ker so se ga rešili za naveke!!!!!!

Starejše novice