Pomurski policisti poročajo o nesreči, ki se je zgodila danes zjutraj, v kateri je neznan voznik trčil v otroka.

Policisti so bili danes obveščeni, da je v naselju Noršinci med 7.15 in 7.20 uro, v križišču za Martjance na prehodu za pešce, prišlo do prometne nesreče med neznanim voznikom osebnega avtomobila bele oziroma svetlejše barve in pešcem – otrokom. 

Voznik osebnega avtomobila se je po trčenju zaustavil in se z o+pozanimal o otrokovem počitju, a ker mu je ta povedal, da ni poškodovan in ni tožil za bolečinami, je voznik s kraja odpeljal. Otrok je bil naknadno odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je v nesreči lahko telesno poškodoval.
 

Da bi se razjasnile okoliščine prometne nesreče, policisti pozivajo voznika osebnega avtomobila in vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o prometni nesreči, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo ali na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Za lejko telesno poškodbo se šte tude malo bolejča udarnina, ge se nindre nika ne vijde. Poštene je bil, se stavo, malome nika nej bilao, dokler so starejše nej cuj prišle, ka so odškodnino zavohale. Te pa doktor, pa policija, pa.... svašta.

alkimist

Jap, javiti se more, ker nucajo podatke za terjati odškodnino oz. v najslabšon primeri za tožbo. Žalostno.

Starejše novice