V Beltincih odjeknila eksplozija, neznani storilci razstrelili bankomat.

Danes, malo pred 4. uro so bili policisti obveščeni, da je bil na Petrolu v Beltincih razstreljen bankomat. Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, so policisti kraj zavarovali in zbirajo obvestila.

Ob tem pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o dogodku, da jim to sporočijo na telefonsko številko 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200. Več informacij bodo posredovali po zbranih obvestilih.

Črpalka zaprta

Na lokaciji se trenutno nahajajo policisti in varnostniki Aktive, bencinska črpalka pa je v celoti zaprta. Kot je razvidno tudi iz fotografij, je dele bankomata ob razstrelitvi odneslo več kot deset metrov daleč.

V zadnjem času smo sicer bili priča že kar nekaj podobnim primerom, kjer so se storilci skušali dokopati do denarja z razstrelitvijo bankomata, predvsem v štajerskih koncih, v bližini avtoceste, in tik za mejo. Običajno gre za organizirane kriminalne skupine iz tujine, pred časom so denimo prijeli skupino Romunov in nato Moldavcev.

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KarčiRoraš (nepreverjen)

Romuni 99% pa 1% bolgari... to je to ka jim policija dovoli izvoz z avtoceste... isto kak kda se vinjete gledajo... prekmurje je v iston momenti puno ciganskih kombijov brez vinjet...

Rusiv (nepreverjen)

Ti nemas pojma ka gucis !
Kriminial je vseposedi in izvaja se ga tan ge je najvec sans za uspeh! Neven ka motas o ciganskih kombijan ? Eni nemrete brez ka bi omenili cigane ! Ge mislin ka tisti keri telko o ciganjnaj tak negativno pisete al vam keri cigo mater nategno ali sestro ! Kmeti zarukani

In reply to by KarčiRoraš (nepreverjen)

KarčiRoraš (nepreverjen)

Ge man več pojma kak se tebi zdi. ROM-uni, ROM-unija ... vozijo se s kombiji, dostikrat brez vinjet... pa vedno ko je zapora AC se čudežno več ne vozijo po avtocesti ampak po navadnih cestaj po celon prekmurji. Kak kontrola izgine idejo po AC. Again and again the same story.

99% takšnih nenavadnih kraj je posledica teh izmečkov, keri se vozijo med ROM-unijo in italijo pod krinko delavcov. Tan spokradnejo ka se kradnoti da, pa se pelajo domov.
Od zadnjih 20 najdenih vkradnjenih avtov je kelko točno prekmurcov? Aja... ni enga so nej prekmurcon zasegli. Vse tem ciganom.
Par dni nazaj so najšli vpletene v rop bankomatov v avstriji. Po tvoje so tudi prekmurci bili... a?

Negativno o ciganaj? Na tvojo žalost man s službenoga vidika ogromno dela z njimi. Večina na sociali.. pa štenkanje kak nema penez.. ma pa 5kg verižico okoli guta pa kadi tak ka iz kuče prideš zakajeni ko povojena šunka. V službo pa on nema časa hoditi ker more doma drva nakalati pa travo kositi.... še kaj bi rad znal od njih?

In reply to by Rusiv (nepreverjen)

rile (nepreverjen)

Tega bo z dneva v dan vedno več.To smo si pa sami krivi,žal..

Landini
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Begunci??? :D

In reply to by rile (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Zdaj ka so dobili novo šefico bodo to naši policaji zriktali. Če že nedo najšli lopove, pa do napravili zapisnik, vse lepo fotografirali itd. Po Prekmurji se motajo vseh vrst kriminalci, a mi smo mirni, saj mamo policijo.

čarni vrag (nepreverjen)

Kdo de nas čuval kda spimo? Mogoče bi se lejko angažirala Šiškova garda, nej pa da smo izročeni lopovom na milost in nemilost.

sprga (nepreverjen)

Pameten si ti, pameten. Kdo bi si mislo.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Pivo pivec (nepreverjen)

V današnji kroniki piše da so ukradli Tomos avtomatik sigurno so z njim pobegnili !!

In reply to by sprga (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

Bojijo se, ka do šeškovi odkrivali...!?

https://www.portalplus.si/mobile/2359/edvard-kardelj

Pa sen srečen ka lejko spde Kučan not zašrajan..

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)

Kelko € so spizdili,dosta verjetno ne.

inženir (nepreverjen)

Če je bil glih pun je bilau maksimalno 2400€. Več se v njih ne davle.

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Jebivoter (nepreverjen)

Čarni vrag tij boš nas čuval z svojim gobcem. Pametnjakovič.

čarni vrag (nepreverjen)

Jes san nej zato plačani. Izgleda pa da so ti minerji vsigdar bole predrzni. Pred par leti so minirali bankomat pri Tuši na Bakovski, zdaj pa že v naseljaj minirajo. Pri nas se počutijo varne.

In reply to by Jebivoter (nepreverjen)

Marko - markec (nepreverjen)

ZAKAJ BLOKIRATE - ONEMOGOČATE KOMENTARJE KI NA NOBEN NAČIN NE KRŠIJO PRAVILA KOMENTIRANJA ??
SRAMUJTE SE TAKE CENZURE

Hopo (nepreverjen)

Pomoje, da so bili neki Romuni ali Bolgari in so nedaleč od tega kraja dogodka potem šli na avtocesto. Na avtocesti so itak kamere, preverite Romunske / Bolgarske tablice, saj pa v tem času ni veliko prometa.
Zadnje čase se to veliko dogaja.

cico (nepreverjen)

Lajko so bilij ovi ka so v Marakeši dobili dovoljenja za po Evropi delati pizdarije brez da bi bili kažnjeni

GostM (nepreverjen)

Za izvozon Turnišče je zaj kontrolna točka, tak ka idejo v Turnišči dol, v Beltincaj po poti zemejo bankomat, te pa dale pičijo na avtocesto.

Gigi govedina (nepreverjen)

Pa dajte no , včeraj je bil svetovni dan migrantov , odprimo svoja srca in imejmo se radi .

rdeča zvezda (nepreverjen)

Gigi govedina boljše da si gigi svinjina prasec smrdljivi

Lepec (nepreverjen)

Golazen na delu.....mogoče kakšna sodobna Puckova banda. Lahko pa se je prebudil grof Drakula in brez denarja ne more na pot oziroma so prazniki pred vrati in rabi denar za darila??? No to vse skupaj ni nič, glavno da ni bencinska črpalka odletela v zraku v tem primeru bi Beltinci odleteli v zrak in bi bil nebesni pojav Marki letijo v nebo. No to ne bi bilo nič kaj smešno. Pa brez zamere in želim vsem skupaj mirne praznike!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice