Danes v jutranjih urah je prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo eno osebno vozilo.

Danes ob 9.27 uri so bili v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje obveščeni o prometni nesreči v Gerlincih.

Po naših informacijah naj bi voznik osebnega avtomobila naj vožnje ne bi prilagodil razmeram na cesti, ki so glede na fotografijo, slabše očiščene. Voznik je vozil iz smeri Fikšinci proti Gerlincem, nato pa zdrsnil s cestišča in trčil v bližnjo hišo.

Dve osebi sta se poškodovali, zato ju je rešilec odpeljal v soboško bolnišnico, a nobena naj ne bi utrpela težjih poškodb, so še sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Gasilci PGD Murska Sobota so odklopili akumulator vozila, nudili pomoč reševalcem ter sanirali mesto nesreče.

S spleta

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Miha 1 (nepreverjen)

Občina Cankova znana po najslabše posipanih in spluženih cestah daleč na okrog.Enako je bilo vćeraj zvečer ponoci in danes dopoldan.Glavna cesta mokra občinske pa zasnežene z stisnenjim snegom na cesti.Posipan samo gramoz brez soli oa še to ne vsepovsod.

pepi1951 (nepreverjen)

V Beltinci, pa so včeraj tak močno posipavli, ka se skoraj asfalt ne vidi.

borisk (nepreverjen)

ja, kak je nouvi župan, tak je vse še slabše.....občinske ceste so od občine.....gospod Kacjam!?

cibek (nepreverjen)

Na sliki je videti ,da je trčil v zložena drva .
Glavno akumulator so odklopili

pandorina_skrinjica

Po tvoje bi bilo boljše, če bi morali izrezati dve osebi iz avtomobila. Eni pa res znate.

Pameten (nepreverjen)

Vožnjo je potrebno prilagoditi razmeram na cesti...

čarni vrag (nepreverjen)

Moj komentar ste izbrisali. Ne vem zakaj morajo na teren gasilci, če ni požara, nihče ni vkleščen, udeleženci pa so na srečo samo lažje poškodovani.

radovedneš (nepreverjen)

A ti si znau da so odeleženci lahko poškodovani ali si zvedel dve uri po prometni? Tudi gasilci so izvedeli kdaj so prišli na kraj dogodka da ni nič hudega in se njin je odvalil kamen od srca. Dragi moji bodite srečni da prečitate da so odklopili akumolator in počistili. Kajti kdaj se res dela na prometni NI LAHKO GASILCU TAKO FIZIČNO KAKO PSIHIČNO.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Gerlinčar (nepreverjen)

zaj mate toga vašoga miličara kacjana, ki ne raznok ne loči štero so občinske in državne ceste; vej te še žalovali za Ravenčarom, ko je vsakomi pomago, v soboto pa nedelo vam hodo domov, da ste ga zvali. Zaj mate župana, ko vas ma za nemake pa luzere; vej sam pa vido, ko je šoo pr bauti na cankovi mimo vas pa nej nikoga pogledno. Zaj de nam v Gerlincaj te zaleteni prelec rihto ceste pa de nadzorni da de šou sneg. Vej pa te zaj vidli ka mo v našoj vejsi dobili, ka vam je pa Ravenčar še kanelete pa robnike zrihto; zaj vas pa v vejsi vodita prelec pa kantorov sin. Mi ka se vozimo delat v Avstrijo vijdimo ka so v našoj vejsi ceste bokše spucane kot v Poltene, cejli svet okoli nas se pijta, kakšni nemaki smo v našoj vejsi, ko mate eni tak radi toga miličara za šteroga ste luzeri pa nemaki. Naj vas samo zaleteni prelec pa kantorov sin s stricami iz ozadja vodijo kok nemake, nikdar nemo meli z naše vejsi več župana in nikdar takšnoga poštenjaka kok je naš Ravenčar.

Gerlinčar1 (nepreverjen)

Gerlinčar ti si enostavno povedano budalo. Pelaj se toga Ravenčara domov pa se ga oženi. Zdaj ka je Kacjan župan so po nesreči vsaj z občine zaposleni in občinski svetniki prišli pogledat očiščenost ceste. Kda se je to pod vodstvom Vogrinčiča zgodilo?
Taka nej na pamet.
Ravenčar be leko včeraj prišo na tej njegov razgledni stolp pa se pogledno koga je za izvajalca pogodo za čiščenje cest in kako je to opravil ta izvajalec.
Samo kak skaus do zdaj ga je nej bilo.
STRAHOPETEC

In reply to by Gerlinčar (nepreverjen)

nagrdo (nepreverjen)

gerlincar ne cvili zaj na pamet.prlej je tuj cesta nej nikdar bila spucana.tej ka bi mogo spucati zivi od obcine.pa vse na pol naprave skous.

robnijk (nepreverjen)

Tij Gerlinčar povej ka van je Ravenčar v 16 let vladanja napravo.Gostilna je privat,gasilski dom pa je nej občina napravela.GerlinCe be se mogle sijate,zavolo RAvenčara so pa 30 let od zadaj.
NEMATE NEJ VODEJ NEJ ULIČNE NEJ PLOČNIKOV NEMATE NIKA IN TO PO ZASLUGI RAVENČARA.NJEGOVA ZAPUŠČINA SO SKREGANI LJUDJE MED SEBOV.CESTE SO SPUCANE TAK KAK SO BILEJ ZADNJIH 16 LET IN ZNA ŠTO PUCA OBČINSKE CESTE.Zavolo togo ka je nika nej za svojo vejs napravo ga narod nešče več videte in ga je zamenjo.Tij pa zaj pijšeš ka nede več nikdar takšnoga župana če de še enok takšen do Gerlinci za 20 let tak razvite kak so zaj v Afrike.Špot pa sramota za Ravenčara kak je za svojo vejs poskrbo.

grabaš (nepreverjen)

zaj ste v gerlince dobili kaplanovoga sina, ka de van zrihto vodo pa ceste pa pločnike pa ne ven ka še vse......hahaha

In reply to by robnijk (nepreverjen)

mura je večna (nepreverjen)

ali so gasileci odklopil akumulator

Naš Gerlinčar (nepreverjen)

Kakšne betežne pišete proti župani Dragoji mladi kaplan in učenci gerlinskoga profesorja; za kaplana zna cela Cankova, ko da je ajta bil za svoje koristi v partiji nej na cerkev smel poglednoti. Zaj pa v našoj vejsi laži o našom župani; vej pa vse znamo ka dela¸ ga pa šoliva naš profesor; kak de vupo poglednoti Ravenčari v oči; tej profesor ne prenese ka je Drago bole sposoben pa čeden od njega. Kakšne laži je pijso za trajbara, cejlo stran laži, kak ga nej sran, če bi bil un malo šolani se nebi tak nizko spujsto. Vej so se ga tudi na Cankovski šoli navolili. Zaj se spajdašivo z ostercom pa kaplani ka z lažami blatijo Dragoja. Kakšne betežne piše kaplan pa profesor, vej pa v našoj vejsi mamo vse; Drago nam je vse napravo; se ceste so zrihtane, gasilski dom pa kapelo; pa na igrišči; se nam je občina pomagala napraviti. Gerlinci so z delom našoga župana redno vred zeti; ge ste bili profesor pa kaplan do smo meli otvoritev pri gasilskom dome; saki človek ko pride v našo vejs vidi kak mamo zrihtano. Meni je župan Drago se pokazo načrte za vodovod pa kanalizacijo; se je kredi in je vse napravo za nas. Ka bi pa rad kaplan, tij boš v našoj vejsi delo politiko; ka mi si znamo pa te poznamo. Kakšni primitivci ste kaplani pa profesorji, ko mislite ka te z lažami blatili Ravenčara, vej pa je vsaki den bil sakomi na volo; za kaplana pa itak vela, da če bi mu pejneze z traktorom prpelo bi bilo premalo, zaj njemi naj kacijan vozi in skipa na dvori.

Gerlinčar1 (nepreverjen)

Naš Gerlinčar-tij zgleda ka živeš v nekih drugih Gerlincah.

Jebiveter (nepreverjen)

Iz karambola pridejo na politiko..... kelko vas je tu glasnih bi lejko zejli lopate pa sli peški pucat pa sol metat. Enga komentara san pa nej vido napisati ka je seou pamagat ponesrecencon... s toga laježa tu gor nete nika resili, nemate hrbtenice ka bi se na cesti srecali pa v oci povedali. Z nacrtami za vodovod ti še segli voda na pipo ne pritecej, ali tebi neimenovani strokovnjak priteče? Sicer je v obcini valalo pravilo “pride leto pa se samo stopi”....ceste? Nej posipane, bankine v pizdi, v Gerlincaj se niti ne vejmo ka so to prometni znaki eni se pokosijo drugi se s traktorskimi prikljucki v poderejo pa kar zginejo.... drzavne količe trbej v zorati pa zmulcati, pa... mater mesta mi sfalij. pa mislin pa prosen bar ne delajte špota še tu gor po sobotainfo

micka 1 (nepreverjen)

Ej Ravenčarge lejko pijšete ka ščejte.Mene be tuj težko belou če be zgubo mesećno župansko rento.Nede več nove BMW jov pa tak dale.Kaplane pa sinove druge občane do dale živele ka so nej od županske plače bilij odvisni ene pa jočete pa še dugo te.Resnica bolij.

Nej za vrvate (nepreverjen)

Nemren vrvati kak ste eni lidgej navoščejne.. malo več se za sebej brigajte pa de vsen lepše!

In reply to by micka 1 (nepreverjen)

mura je večna (nepreverjen)

ali so gasilci strokovno izklopili akumulator, to je sedaj vprašanje

Soseda Gerlinčarom (nepreverjen)

Nisem z vaše občine pa dobro vas poznam, zdaj ko sem prečitala kak napadate župana Dragoja; se istino pitam kak ste ne vredni toga človeka; niti ne vem kak dugo je bil na Cankovi župan, znam pa in ga poznam da je umirjeni človek. Tej profesor si nekaj predstavlja, se pa z Dragojom ne more iti v obnašanju. Nekdo je napisal, da so Gerlince res urejeni, vej pa to drži, kolikokrat sem čula da je župan Drago res vse napravo za vodovod in vse drugo v vašoj vasi. Pa vsi vidimo, da so Gerlinci urejeni kak se šika, kakor mi je povedala ženska z vaše vasi Drago je vsakemi na roko šel in pomagal in je res pravi poštenjak. Zdaj ko sem zvedela kdo je ta vaš kaplan in da on nesramno napada Dragoja in da je v Gerlincah napravo zbrko mi je žal za vašo vas. Kak si dovoli tej kaplan napadati človeka in župana Dragoja, ki je takšen miren človek. Kakšne primitivne piše tej kaplan, sram naj bo toga profesorja kak je nizko padel. To je pa istina, da ko je bil kaplanov oče komunist in je vsepovsod se okoriščal na drugi račun okoli prinašal ljudi; zdaj pa bo v Gerlincaj delo politiko in napado Vogrinčiča. Kakšni idioti ste tisti, ki rušite v vašoj vasi pitajte se kaj je ta primitivec pokvarjeni v vasi napravo; žalostno da se profesor ima za šolanega in se druži z temi miličari in kaplani, ki so vedno živeli na račun nas poštenih malih ljudi. Dobro si napiso Gerlinčar, da je tej kvazi profesor ljubosumen ker je župan Drago bolj sposoben pa čeden od njega. Za nas ki poznamo in poštujemo Vogrinčiča, je on vedno pravi župan, zato vam posameznikom napišem špot pa sramota ka od toga poštenoga človeka pišete; sram vas bodi; res bomo videli kaj vam bosta kaplan pa profesor v vasi napravila.

barcelona (nepreverjen)

Stari pregovor pravi, da kdor seje veter ta bo žel vihar. Ja to se je zgodilo. Kako je sploh mogoče, da na novico o prometni nesreči ljudje reagirajo na ta način. Če bi pisali eni in drugi s polnimi imeni in priimki si sigurno nebi dovolili take nizkotnosti. Kdor je zaverovan v lastno pravičnost, poštenost in druge vrline, težko dojema resnico in mnenje večine.

Novi dan (nepreverjen)

Draga Soseda Gerlinčarom: sram je lahko le tebe, ker izhajaš iz govoric drugih, ker poznaš samo eno plat zgodbe in poslušaš zgodbice ljudi, ki so imeli korist od našega preljubega bivšega župana. Tudi ti se lahko zamisliš nad tvojim pisanjem, ker tudi ti blatiš ampak nasprotno stran: sram te naj bo...Dalo bi se razpravljati, se nisem hotel vmešati, ampak glede na to kaj se greste s tem kaplanom in profesorjem, sem se odločil da se oglasim. Ker nisi iz naše vasi ne poznaš teh ljudi oz. jih poznaš po govoricah drugih......vem pa da gospod profesor za sabo nima skreganih ljudi, kot ima to naš bivši župan, ki ne prenese kritike in drugače mislečih.

Jebuviter (nepreverjen)

Admin prosim izbrisi komentarje kateri se ne nanasajo na dogodek oz. Kar onemogoci komentiranje. Hvala

Vaša soseda (nepreverjen)

A tak zdaj ko vam odgovarjamo po resnici; ko primitivno napadate župana Dragoja; zdaj bi naj ne bilo omogočeno nam; pa mene nima kaj biti sram; z vami se ne mislim časa trošiti; pred dvema tednoma sem pri rodbini v Kraščaj prečitala vse kar je napisal župan Drago in tudi kar je vaš veliki napisal celo stran. Vej pa je Drago lepo vse napisal, on je res dosti bolj sposoben od teva vašiva. Res špot pa sramota kako je celo stran samo lagal in napadal Dragoja; to morem prositi nekoga pa pošljemo te norije na ministrstvo za šolo, da bodo videli kakšnega znalca imajo. Vej pa ta se bo skregal počasi sam s seboj, če bi kaj na svojo pamet dal se ne bi tak nizko spuščo. Kaj ti misliš, da smo ljudje slepi pa nori; smo gledali soočenja in je Drago pokazo da je profesor za vse druge. Kakšne norije so govorili; to ne moreš razumeti. Zdaj sta pokazala svojo pamet, ti se sa mo gor jemlji; ljudje pa že dolgo poznamo Dragoja; dosta krat sem v Kraščaj čitala kak vam je dobro vse župan Drago pisal; bomo pa zdaj vidli ka se bo za Gerlince napravilo. Pitam se samo kateri pameten človek, ki kaj da na svojo ime bi se tak nizko spusto in takšne norije pošiljal po celoj občini, politične norije.

gost12 (nepreverjen)

domov si pelaj toga ravenčara..

In reply to by Vaša soseda (nepreverjen)

falat (nepreverjen)

henjajte že stejme volitvame, ravenčar de šou f penzijo, pa de gor prišo ka njemi je tak še boukše, pa de pomale v *rdo tej svetnike pa opčinare.
Mij mo se pa šče dugo spijtavale, što se so bilij göronske "izdajalce", ka smo ostale brez domačoga župana.

tomig (nepreverjen)

Ti se rajši pitaj što sploh še bil za njega, ker ti bou tou ležej. Ka te spoumnin 66,6% proti 33,4.

Gerlinčar (nepreverjen)

Tomig-u vej te pa tomi dobro znamo, ka delate z županom Dragojom gezero let nede nihče z Gerlinec več župan. Vsa čast Ravenčari, sakomi je šou na roko, zaj mo vidli ka do vsi tej za našo vejs napravili. Kamam koli pridem v fari se lidge spitavlejo kak se skrivlete pa napadate poštenoga človeka, vi ste rejsan idioti ka mislite ka do van tej kaj dobroga napravili. Vej pa ste za nijij vi luzerji in nemaki z vas se norcajo delajo pa majo celo prav kak delate zbrko v našoj vejsi. Čas de pokazo svoje.

Novi dan (nepreverjen)

Pijtan se ge rejsan kdo je tu idiot !!!!! Rejsan je čas de pokazo svoje. Pustite da se človek dokaže, pa prebolite že enkrat staroga župana!!!! Kdo pa dela zbrko v vejsi, se pa ge rejsan spitavlen, poglednite malo okoli sebe, pa te vidli....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice