Trgovski center Maximus v Murski Soboti je danes praznoval dvanajsto obletnico.

Ob tej priložnosti so pripravili pester program, ki se je že ob deseti uri začel z nastopom Prekmurske godbe Bakovci, sledila pa je predaja donacije Spar vrtcu Murska Sobota.

Obiskovalci so lahko svojo srečo preizkusili na kolesu sreče, kjer so podelili različne nagrade, za najmlajše pa je skrbel "Čarovnik Muzejko", ki je poskrbel za eksperimente, ognjeni šov in humorne vložke. 

Vrhunec dogajanja pa je sledil nekaj minut čez 17. uro, ko je nastopil priljubljeni raper Challe Salle. Ta je poskrbel za pravo navdušenje, po koncu nastopa pa je z veseljem poziral skupaj z oboževalci.

Več o dogajanju pa v fotogaleriji.

Foto: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hmmmmmm (nepreverjen)

Ne pravin, tej Challe Salle se dobro promovejra, ma določeni stil, vpelavle plesanje v svojo muziko, posluša ga dosta lidij, živi od muzike itd., ampak kda čujen ob njen besedo "reper", me zmrazi. Kakšna Tupac ali Eazy E se v grobi obračata, kda vidita, kakšni reperi so gratali popularni v zadnjih letaj...

Takjezgv (nepreverjen)

V cistaj sakoj drzavi je popularen pac komercialni hiphop.. Ka mas hook ge se spejvle jbg tak je. Ker mladijna nema potrplenja poslujsati story telling rap pa zlusciti bistvo.
Par rim, dober beat pa hook ka ide v vujo pa je to to. V sake drzave isto. Americani iitak majo gnes den samo nigga nigga bitch bitch.. Nemci majo Croja.. Indri pa tej koperajo

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)

Toti je topel.

Mmcc (nepreverjen)

Kdo pa je tou? Nikad cuo,

gringozz (nepreverjen)

vej pa znaš, od staroga Saleja sin :D

In reply to by Mmcc (nepreverjen)

umetna P. (nepreverjen)

raper?! zabavljač otrok bole...

Starejše novice