Na uredništvo Ptujinfo se je obrnila ogorčena bralka. Posredovala je posnetek neznanega moškega, ki naj bi danes pri ptujski Osnovni šoli Mladika iz parka opazoval otroke in se samozadovoljeval.

Neznani moški, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po pričevanju bralke skrival v bližnjem parku in opazoval otroke v varstvu v ptujski Osnovni šoli Mladika, ob tem pa je razkazoval spolni ud in samozadovoljeval. Iz posnetka, ki ga je uredništvu Ptujinfo posredovala omenjena bralka, je razvidno, kako se je moški pred avtorico posnetka, zakril in izmikal.

Jezna domačinka je moškega, domnevnega prestopnika, verbalno napadla, saj naj bi se pred tem razkazoval tudi njej. S sočnimi besedami ga je pregnala, v svojem besu pa odšla tudi do vzgojiteljice, ki je skrbela za otroke in ji pokazala posnetek.

Neznanec je po besedah bralke star med 40 in 50 let, ima sivo črne lase, je neobrit in ima očala z dioptrijo.

Policija incidenta ne obravnava

Moškega, ki naj bi se samozadovoljeval pred očmi otrok, je po pričevanju razjarjene domačinke opazilo že več Ptujčanov, a dogodka na veliko presenečenje ni nihče prijavil policiji.

Na Policijski upravi Maribor so nam namreč potrdili, da njihovi ptujski kolegi v zadnjih dneh niso obravnavali nobene tovrstne prijave.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bb11 (nepreverjen)

Včasih smo se skup daubile pa takšne najšče pa njin pokazale kak je na stvari. Al ok zaj pa prepustimo tau policiji, do opravile svoje v 10-20 letaj. Moguače kakšen mejsec prlej.

nagicigan (nepreverjen)

ta gospa naj bi tega tipa nabrcala v jajca,tak ka bi tan ležo eno uro pa se držal za jajca....

Marko2go (nepreverjen)

Mater mu !!!
Takse trbej samo muciti vsaki den malo!
V zatvori jih scitijo tak ka je to luksuz za njih !
Tej soboski tudi pomali ze v pride !
Takse trbej paziti pa ena napaka pa jih redno strejti

kmdmg (nepreverjen)

te glas babji me spominja na mojo... kda se vcasi naljen... zgini vo, zgini.....

gost121212112 (nepreverjen)

püjčeka fkrej vrezati

branimir burek (nepreverjen)

to je bil sigurno moj dvojnik iz školskega sindikata branimir burek

ASADamir (nepreverjen)

kapa če je kar tak nekoga snemala? se to što pijto? kak policija ne vej nikaj, a tutarca pa zna več? celau je šla tak daleč ka je snemala kar nekoga? svaštaaaaaa babe

Kartako (nepreverjen)

Sem brez komentarja.

Starejše novice