Že tretja hišna preiskava zaradi drog na območju Goričkega v zadnjem mesecu dni.

Minulo sredo so policisti Enote vodnikov službenih psov Policijske uprave Murska Sobota ob pomoči policistov Policijske postaje Gornji Petrovci in kriminalističnega tehnika na podlagi pisne  odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 40-letnem moškem z območja Goričkega.

Kot so zapisali v Policijski upravi Murska Sobota, so policisti med hišno preiskavo našli in zasegli večjo količino posušenih rastlin prepovedane droge konoplje, ki jo je osumljeni sušil in hranil v hiši. 

Poleg tega mu je bilo zaseženih še 39 sadik rastline konoplje, višine od 5 do 10 centimetrov in 168 sadik višine od 45-165 cm. 

Med preiskavo so policisti sicer našli tudi opremo, ki se uporablja za hidroponično gojenje prepovedane droge.

Policisti  bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo zaradi Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Iglic (nepreverjen)

Legalizirati pa bo mir.

triangel (nepreverjen)

vse droge legalizirat!!!! ka do li policaje delale?

. (nepreverjen)

Toti so se tudi za vardo pripravili.

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Kak policijo nej sramota , ka tej naše male prekmurske dilere lovijo pa se s tem hvalijo. Nikoli pa se ne pohvalijo da, bi ulovili kakega velikega dilerja.
Droge pa je vse več med ljudmi posebno mladimi,tako da je to samo pesek v oči ljudem , da se skriva realno stanje.
Po mojem bi mogli na en samotni otok zaprejti čim več teh velkih dilerof , zraven pa še tudi korumpirane policiste.

PekinškaPatka (nepreverjen)

Naj ljudem pustijo, da si sami vzgojijo eno rastlino za lastne potrebe. Pa bodo taki primeri kar sami izginili, ker ne bo povpraševanja.

In reply to by prekmurje zbudi se (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Če dovolijo vzgojiti po eno rastlino na osebo, potem bo vsak gojil po eno še na starše, dedke babice, tete strice, otroke,... in pride do 20 dovoljenih rastlin, pa malo zraven na črno in bo imel marihuano za izvažati.

hmmh (nepreverjen)

Ge neven na ka ti li mislis....alkohol je legalen ze neven kelko let pa tudi vsak doma nedela žganjaro pa vino...pa tak ka to pises ziher nebe blo ka nisce ka dela zakone nebe takso norost pusto ka bi vsi lejko mele :)

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Kokain je stimulator in energijska "droga" in je manj škodljiv od marihuane, torej bi bilo boljše legalizirati kokain.

hmmh (nepreverjen)

Lepo te prosin kakse trditve mas to....prvo kak prvo je vecji odmerek kokaina fatalen, od trave pa nemres zaradi “prevec na enkrat” mrejte, glede skodljivosti je kokain bole slab ze saradi kemikalij cuj primesaneh taka se rajse zadrze takse blesave komentare za drugic ce nevejs

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Kaj bi pa še bilo, če bi dovolili 6 rastlin na osebo, kot je bil predlog v državni zbor.

lauraas (nepreverjen)

Od hibridne ( umetno močne - autdor - zunanje) lahko umreš, da ne govorim o skunku, kjer moč poleg umetnih gnojil doda še umetna svetloba po 18 ur in več na dan.

lauraas (nepreverjen)

Pa da ne bi o gensko spremenjeni "travci".

Iglic (nepreverjen)

lauraas ka tebi škodi? Kokain pa trava se sploj primerjati nemreta.

šaman1 (nepreverjen)

Čudno, kako se išče vsak detajl, da se prikaže marihuano v slabi luči. Kaj pa alkohol? Koliko pomurskih družin trpi zaradi alkoholizma? Koliko prometnih nesreč s katastrofalnim ali smrtnim izidom se zgodi? Da o psihičnih boleznih ne govorim. Težava pa je konoplja? Imam znance, ki so imeli rakavo obolenje in medicina je odpovedala ter napovedala le nekaj mesecev življenja. Vendar, ko si na tej točki, boš poskusil tudi zdravljenje z "zlom", konopljo. In potem prideš na kontrolo zdrav, zdravniku pa nič jasno. In to ni edina zgodba.. No, pomembno je le, da je nekaj, kar ima vsaj možnost delovati pozitivno na človeško telo, prepovedano. Zakaj pa policisti ne ujamejo preprodajalce trdih drog, ki jih v Pomurju ni malo?

lauraas (nepreverjen)

Preko té nove močne sintetične marihuane (posledično tudi hašiš ) hitro prešaltaš na trde droge! In tá nova marihuana je že blizu trdi drogi, vsebuje pospeševalce, toksične substance, težke kovine, razna umetna gnojila,... in taka prihaja največ iz Albanije, kjer ne izvajajo zakonov in jo nemoteno sadijo, kot če bi bila legalizirana. In to prinese legalizacija!

lauraas (nepreverjen)

Tudi Drnovšek se je z njo zdravil in je zdaj v grobo.

jaz in noben drug (nepreverjen)

Mislim, da je tole brezvezno razpravljanje. Pridite pogledat, kako je to rastlo in vam bo jasno, da ni tukaj nobenega dilanja in skrivanja... ne verjemite vsemu kar je napisano. Verjetno je novinar policaj in je zato predtavljeno v takšni luči, da seveda izgleda, kot da je bila to tovarna droge.
LP, jaz in noben drug

hhhhh (nepreverjen)

Toga srmačeka s ten ogračekon jebejo;
na medicino - na stente pa na ove dobave se spravite, kreteni!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice