Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je lahko zaposlitev tudi vaša.

Programer vgrajenih sistemov
Želite ustvarjati izjemne rešitve na področju medicinske opreme in specializiranih vozil, ki rešujejo življenja? V podjetju Medicop zaposlijo programerja vgrajenih sistemov.

Vodja splošne službe 
Če vam bolj leži organizacija dela, kadrovska politika in izdelava poročil, razmislite o zaposlitvi kot vodja splošne službe v podjetju Varis.

Naravovarstveni sodelavec
Varovanju okolja se lahko posvetite v Javnem zavodu Krajinski park Goričko, kjer prosti delovni mesti čakata naravovarstvena sodelavca. 

Animator
V kolektiv hotelskega kompleksa in glampinga Bioterme Mala Nedelja medtem vabijo kandidata z veseljem do opravljanja dela animatorja. Skrbel bo za pripravo in izvedbo športne animacije, spremstvo na izletih in organiziranje prireditev

Sezonska dela v smučarskih središčih
Pestra pa je tudi ponudba sezonskih del čez mejo. EURES za različne avstrijske delodajalce išče slaščičarje, kuharje, natakarje, servirce hrane, receptorje, sobarice, hišnike, ter učitelje deskanja na snegu in smučanja za delo v smučarskih središčih.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
0000

Radgonske gorice so iskali obiralce grozdja za plačilo 00,7 € za kg nabranega grozdja . Upam,da za takšno plačilo niso nikogar dobili

Starejše novice