Včeraj je v Hotelu Diana potekal županov ponovoletni sprejem

Vsakoletni županov sprejem je namenjem vsem, ki na različne načine delujejo v občini Murska Sobota. "Občina je kot organizem, in če vsi organi dobro delujejo, potem je tudi počutje dobro - predvsem je pomembno počutje naših občank in občanov," je zbrane nagovoril župan Anton Štihec. "Vsak izmed zbranih s svojim prispevkom prispeva, da je občina kot skupnost napredovala."

Kot največje dosežke preteklega leta je župan izpostavil pridobitev podvoza na Lendavski ulici, Dom starejših in objekt oskrbovanih stanovanj ter novo večnamensko dvorano. Tudi v letu 2011 bo Murska Sobota doživela veliko sprememb, kot je povedal župan, se bo začela gradnja parkirne hiše na Kocljevi ulici, "a le, če bodo mestni svetniki projekt podprli". Napovedal je tudi izgradnjo dveh geotermalnih vrtin, katerih začetek del je odvisen od soglasja SVLR. V letošnjem letu je predviden tudi začetek rekonstrukcije bazenskega kompleksa v murskosoboškem kopališču in stanovanjsko-poslovni objekt pred knjižnico. 

Program je povezovana Anita Borovič, za glasbo sta poskrbela Roman Sarjaš in Ingrid Müler, zaplesala pa sta tudi plesalca iz plesne šole Devžej.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dupont

lemme suck those asses!!!

Vipko
čevapčič na ražnje

.. mijslen, ka je na ton sprejeme bilauj kar nekaj finančno dobro situiranih in samskih žensk, kere bi lejko poskrbele za moje materialne potrebe in težnje po višjem standardu življenja .. no, bi me kera mejla? :-))

.. čevapčič, če ti je dosadno, iti malo gor pa doj po MS .. fajn gnjes veter fuda .. te malo sprefuda pa tau .. ;-))

TROL

ja kurce so pa prišle zašenke pijt pa gest
zamazana golazen
čvap ja bavčarka bi lejko za tebe poskrbejla
idiot

drotmantraš

"...da je občina kot skupnost napredovala."
aja, ahm, tak je , uf, yes, valda, zagvušno,
********************************************
z Muro vrejd in brezposelnimi napredujemo, zatou se kot občani dobro počutimo, in se bomo ker bomo dobili še marsikaj zgrajenega in nas bo to zadovoljevalo, edino novih zaposlitev se nede dalo zgraditi.......

Casiopeia

@Čvap: lejko ideš stare švabice obdelavat :)

amazone

Kje je pa Andrej H.? Najbrž pripravlja raspisne pogoje za kolege!Ali ga je pa mogoče sram starih in novih grehov.

slavc

te župan zgleda kak kakša stara lejzbika

Starejše novice