Rok se je v Mursko Soboto, preselil lani, kjer je za Muro v drugi ligi zabil 15 zadetkov.

Mladi nogometaš se je do 15. leta kalil v Dravogradu, kjer je tudi začel svojo nogometno kariero. Pot ga je vodila v Štajersko prestolnico. V Mariboru je pot do uspeha bila vse prej kot lahka. 

Rok se spominja svojih spominov v vijoličnem mestu: »S 15 leti sem šel iz Dravograda h kadetom v Maribor, bili so lepi trenutki, tako tudi slabši. Načeloma pa vse super in nimam nekih posebnih slabih izkušenj in imam več dobrih kot slabših trenutkov«.

"V Murski Soboti se počutim super"

Nato je prišel klic Denisa Rajbarja iz Mure. Oklevanja pri dogovoru ni bilo, takoj je sledil dogovor med soboško Muro in Koroškim golgeterjem.

»Lepo je igrati v okolju, ki je urejeno in je na profesionalni ravni. V Murski Soboti se počutim super, navijači so fantastični, eni izmed boljših v Sloveniji, tako da je vse pozitivno«, dodaja Rok.

Rok je v svoji karieri sodeloval z veliko trenerji, med drugim v Mariboru, tudi z zdajšnjim trenerjem Mure, Antejem Šimundžo. Sam pa meni, da mu je vsak trener dal neki nov pogled na nogomet in je to nanj vplivalo le pozitivno.

Mladi napadalec pri Muri je nase opozoril že v prvih šestih tekmah v prvi ligi. Trenutno je najboljši strelec lige. To kar pa Roka dela nadvse imenitnega napadalca pa je njegov zaključek v kazenskem prostoru, saj zna spreobrniti priložnost v zadetek.

Rok se zaveda, kako pomembni so soigralci: »Imamo kvalitetne krilne igralce in vsak ima svoje kvalitete. Moje mesto je v širini gola in moja naloga je, da zabijem čim več zadetkov, mi pa zagotovo pomagajo naši vingerji.«

Poškodba skoraj končala kariero

En izmed slabših trenutkov v njegovi karieri pa je vsekakor poškodba kolena. Rok je imel takrat 16 let. Po končani rehabilitaciji, ki je trajala sedem mescev, se je vrnil na trening, kjer se je na prvem treningu vse še enkrat ponovilo. To je bil en izmed težjih trenutkov v njegovi karieri. Kot mladi nogometaš si je želel igranja, kar mu je bilo onemogočeno. Veliko zahvalo posveča tudi NK Mariboru, ki mu je v tistih težkih trenutkih stal ob strani in brez katerih se najbrž ne bi mogel vrniti v profesionalni nogomet.

»To je za mano in nočem več dosti razmišljati o tem in samo upam, da bo vnaprej vse skupaj zdržalo«, se spominja Korošec.

Tujina?

Rok se zaveda, da je tujina napor in veliko pričakovanje tako gledalcev kot same uprave kluba. Kot igralec se je treba najprej dokončno izoblikovati in da v tujini postaneš takoj konkurenčen. Velika težava odhodov v tujino pa je ta, da se mladi igralci težko uprejo konkretnim ponudbam, ki velikokrat presegajo ponudbe v domači ligi.

Če pride kakšna ponudba za napadalca Mure, si ta želi, da bi bila ali iz Nizozemske ali Belgije, ker mu je liga tam všeč in se sam vidi kot igralec katerega kluba v teh ligah, ker pa navija za Real Madrid, menimo, da ne bi imel nič proti, če bi kadarkoli oblekel dres belega baleta.

Osnovni cilj je obstanek

Tako Rok kot tudi vsi ostali v klubu, kljub dobrim igram, ostajajo na realnih tleh in pri primarnem cilju, ki je obstanek v ligi, vse, kar bo pa višje od tega, pa bo lep dosežek za krstno sezono Mure v Prvi slovenski nogometni ligi. 

Veliko nalogo pri tem cilju bo imel zagotovo tudi mladi nogometaš Mure, ki je proti Aluminiju minuli vikend zatresel prvi hat-trick med slovensko elito in kot omenja upa, da ne zadnjega.  

»Igramo dobro, s tekme v tekmo rastemo. Kar koli bo pa več od obstanka pa bomo presrečni. Moje mnenje pa je, da si zaslužimo več kot le obstanek«, zaključi Rok.

MARKO KAROLI

S spleta

Komentarji (69)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
maček muri8796 (nepreverjen)

Čestitke! Na vsaki tekmi izredno borben, ogromno pomaga obrambi. Nič poškodb in še veliko dobrih iger pa seveda doseženih zadetkov.

Zgvv (nepreverjen)

Ojojojoj, vsaki den 2-3 teme za fucking nogomet in tau za seljake.
A nemate kaj drugega za porocati

Blef.. (nepreverjen)

Tij pa ci nemas drugoga dela te nej trbej citate te novice..

In reply to by Zgvv (nepreverjen)

gorički seljak (nepreverjen)

Seljački portal za seljake.

In reply to by Zgvv (nepreverjen)

zgodovina (nepreverjen)

SELJAKI Z GORIČKEGA.

Cornelius (nepreverjen)

Mama ti je seljak! Ka ti jo malo pofukamo??

In reply to by zgodovina (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Bravo Sirk, le tako naprej. Držimo pesti za najboljšega strelca te sezone. ;)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Mariborska šola!!! Kje je Murina šola in njeni nogometaši????? Ni jih!!!! Kaj delate v Soboti ??? Ni denarja ali ni strokovnjakov??? Verjetno oboje.

In reply to by A79 (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Tisti znalci, ki minuse lepite, naštejte nekaj dobrih nogometašev, ki so v zadnjih petih letih prišli iz Murine šole. Bo šlo?

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Koliko golov bo danes dal? Tri, štiri ali več??? Za njega bo to malenkost, ko je tako dober.

In reply to by A79 (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Vse, kar imate v Muri dobrega, pride iz Maribora. Tam so za Maribor preslabi, za Muro so zelo dobri. To je vsa resnica, pa se lahko na zobe mečete.

Mura je večna (nepreverjen)

Kak pa en in v nous ide ka je Sirk dober strelec, samo se čejšite, pozdrav iz Cipra. Mura gnes bar točko osvoji, idemo Mura.

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Ubogi turist. Na lepem dopustu si, pa se z Muro ukvarjaš. Zvečer ne glej tekme, ker ti bo cel dopust pokvarila.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

Enin bole v nos ide ka Nafta samo remi potegnola, tak ka pomali pomali pada po tebeli zdaj pa trbej frustracije na Muri zdraviti. PIjanček debeli pofukanec moja jajčka naj ližeš!!

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

NAFTA je še vedno druga, z enakim številom točk kot prvi na lestvici. Zame je remi z desetimi igralci in proti Dravi uspeh. Mi se zaradi županovih interesov ne silimo v prvo ligo kot vi. Kaj ti žena ni dala( ker je drugje dobila ), da si tako nasajeni??? Zvečer, ko boš Murin poraz gledal, boš pa tak popizdil. Ženo takrat pusti na miru, ker ne bo nič kriva pri tem porazu Mure.

In reply to by busybee (nepreverjen)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Saj, Nafta se ne sili v prvo ligo. Zato pa je lani bil tak halo, kda je Drava premagala Muro. Ker nejste ščeli v prvo ligo. Zato pa letos vodstvo odkrito cilja na prvo ligo. Nej, ne cilate v prvo ligo... Saj Mura se tuj ne sili v prvo ligo to sezono :P

Kelko de gnes rezultat? Neven! Liga je neverjetno izenačena. Mura je letos bila dosti boukša in je premagala trenutno drugo- pa četrtouvrščeno ekipo. Je pa zgibila proti trenutno zadnjomi (čeprav so bili dosta boukši) in proti 6. Glede na to, ka je med 2. pa zadnjin 7. točk razlike, se vidi, kak izenačena je do sedaj liga in je vse mogoče...

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Eh, razočaral si me. Če bo špičasto, bo lopata, če ..... Ne upaš na glas povedati, da misliš, da bo Mura zmagala. Zato tak po ovinkih, da te nihče ne bo mogel potegniti za besedo. Kar si napisal, je tudi tak bolj, ..... Mura je na začetku imela velikansko srečo, da je igrala z ekipama, ki sta bili utrujeni od evropskih iger. O tekmi z Mariborom ne bi, ker normalen človek ve, kako sta MB in MS povezani. Danes ima Mura tudi srečo, ker je Gorica igrala v sredo, Mura pa počivala. A tokrat Mure to ne bo rešilo. Gladko bo popušila. Upam to napovedati za razliko od tebe. Čuj, kateri župan je pred volitvami obljubljal prvo ligo in reflektorje, da je zmagal volitve???? Ni bil to Jevšek???? Ja, bil je on!!!! Lendavski tega ni delal. No, bo sodnik zopet koga izključil, da bo Mura igrala z igralcem več??? Letos se je v nekaj kolih to dvakrat že zgodilo. Velika razlika je če vodstvo kluba napove boj za prvo ligo ali pa to napove župan. Si razumel. Sem gledal prenos tekme iz Lendave in iz Fazanerije. Res lendavsko igrišče in tribuna za pohvalit, v Soboti igrišče kot njiva, Glavna tribuna pa daleč od igrišča in do frtal igrišča na eni strani igrišča. Sramota za Soboto!!! Poglejte si to sramoto, ne da se s tujimi igralci kurčite!!!

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Še to: če živiš in delaš v tujini, verjetno pogledaš portale, kjer živiš. Si mogoče v njem kdaj opazil, da bi bila skoraj vsak dan dva članka o vaškem nogometnem klubu???

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

Poglej se kakšna gniloba si- zaradi tvoje betežne nastrojenosti proti Muri še mojo ženo notri mešaš v vse to. In četudi Mura zgibi NEBOM POPIZDIL, ker sem za Muro v dobrem in slabem. Či je pa za tebe točka proti Dravi uspeh naj sam bo. Za klub keri cila v prvo ligo točka nemre biti uspeh. In či iščeš izgovor ka so meli igralca menje- sigurno je opet sodnik kriv. Muri sodniki pomagajo Nafti pa nagajajo man prav? Pa sigurno so desni krivi zato ker levi v sodniškoj organizaciji nemate lidij? Bedak zahojeni!!!!!

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Kdo je začel z mojo ženo??? Ti!!! Kakšne bedarije si pisal!! Ti sploh veš, da je Nafta tri četrt tekme igrala z igralcem manj??? Sem videl na tekmi v Soboti kaki je sodnik Muri pomagal. Namesto, da bi izključil Murinega, je izključil igralca iz nasprotne ekipe. To se je že v drugi ligi dogajalo. Nekdo višje od naju že ve, zakaj je Muro sforsiral v prvo ligo. Za denar bi nekateri še svojo mater prodali.

In reply to by busybee (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Napovej rezultat današnje tekme, če upaš!!!

In reply to by busybee (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

1 proti 2 za Muro evo sem napovedal!!

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Bova videla zvečer. Če Mura izgubi, si s koco glavo pokrij in se dva meseca ne oglašaj več.

In reply to by busybee (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

mura bo izgubila sa 3;0

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Tej jim bo pa zopet sudija kriv.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

1411

San s seuf se pogučavleš?

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Kučana tudi pod posteljo in na desnem ovinku vidiš???

In reply to by 1411

busybee (nepreverjen)

On se že od pamtiveka san a seuf pogučavle, samo je tak prizadeti ka misli ka drugi na forumi to ne opazimo..............

In reply to by 1411

sijo 1972 (nepreverjen)

Tujec pa Fuknjenec - pa sta pozabila vzeti tablete - redno sta dementna

icterus (nepreverjen)

Ista oseba je to, ma še pa ene 15 drugih imen vsaj.
Nemre čuti za Muro, pa kda vidi ka se lidje veselijo nastopijo psihiatrične blodnje.
Kak če bi mačka skakala po tipkovnici.
Tablete ne pomagajo, takši pač je.

In reply to by sijo 1972 (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Kučan, tujec, FUKJENEC, ........

In reply to by icterus (nepreverjen)

zdrava pamet (nepreverjen)

Gnes bo 1:1. Zanimovo je, vedno je tip proti Muri, gleda pa vse njene tekme! Tako je vsaj sam povedal, to glij ne gre skupaj.

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Kje si ti videl, da sem proti Muri??? Jaz vas SAMO NA NAPAKE OPOZARJAM, ki jih vi kot slepi navdušenci in navijači ne vidite in tudi največji Murin navijač Smiljan Kuhar jih ne bo nikoli videl. Glej, jaz uživam, ko gledam Murini tekme. Pa veš zakaj? Da vidim, kako drugi igralci Murine vozijo in Mura gubi!!! Vi ste pa vse zeleni in penavi od jeze. Enkraten užitek.

In reply to by zdrava pamet (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Gorica zmaga. Bova zvečer videla, kdo ima prav. Sem nekje zapisal 4 : 2.

In reply to by zdrava pamet (nepreverjen)

naprej (nepreverjen)

Neka mi je nej jasno glede DEBELEGA FUKNJENCA. Že nekaj časa spremljam komentarje nasplošno ,ampak vedno ena in ista PRESERAVANJA tega osebka ,kar je preveč je preveč! Človek se vpraša ,ČEMU? Pa ne želim biti nespoštljiv. Res je vsak ima svoje mnenje,ampak v mejah dobrega okusa in spoštovanja oseb za katerega je članek in za katere se daje replika na forumu!!! LP

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

Ka ti je nej jasno? ON ŽIVI ZATO KA DRUGE PODJEBAVA, DRUGI SO NJEMI KRIVI ZA LASTNE NEUSPEHE...NA ŽALOST JE MED DRUGIMI TUDI NK MURA. ZATO GA KLIČEM BACIL, ZLOTVORNA BAKTERIJA!!

In reply to by naprej (nepreverjen)

naprej (nepreverjen)

Ja razumem kaj mi hočeš povedati,ampa me samo še to zanima ,kak on debatira ali se pogovarja v gostilni s prijatelji? Če se tam tak pogovarja ali debatira potem sem siguren ,da NIMA dosti prijateljev ali jih sploh nima . Lp

In reply to by busybee (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

V gostilno ne hodim, ker v gostilni ne najdeš prijateljev, najdeš lahko samo lažne pivske prijatelje. Z drugimi prijatelji se o nogometu in o Muri ne pogovarjamo, ker je to izven našega dometa zanimanja. Nas zanimajo važnejše in pomembnejše stvari v življenju. In lepše je s prijatelji kakšno partijo šaha odšpilati ali karte vreči, kot se v gostilni nalokati in doma zgago delati. Sem na svoje oči videl navijače Mure, ki so se po tekmi nacejali od veselja, ker je Mura zmagala. Ponoči, ko so prišli domov, pa doma rompompom in policaji. Meni tega pač ni potrebno.

In reply to by naprej (nepreverjen)

black panter

ka pa te komentejraš sako temo od mure,tele staro

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

On je po gostilnah v preteklosti dosta batin faso zaradi dugoga smrdljivoga jezika, zato ta nede več! Zdaj pa je skapero ka lejko na forumih pluva po vseh vsevprek pa še anonimen je. DOKEČ SE GA NE RAZKRije!! TOMI SE PRAVI ZDRAVLJENJE FRUSTRACIJ!

In reply to by naprej (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Je to dober okus za tiste, ki nismo navdušeni za nogomet in nam nogomet ni edina pomembna stvar v življenju, da vsak drug dan dva članka o Muri, ki v evropskem nogometu čisto nič ne pomeni, moramo po vsej sili na tem portalu gledati??????? Če se ne motim je Sobotainfo namenjen, da nas obvešča in piše o dogajanjih v Pomurju in ne o dogajanjih v nogometnem klubu Mura. Ta klub ima svojo facebook stran, kogar kaj zanima, naj pogleda tja. Zakaj nas je potrebno s to Muro " posiljevati " na tem portalu??? Zato, ker je novinarček tega portala največji navijač Mure???????? Nekdo naj mu že enkrat dopove, da je potrebno ločiti službeno in zasebno!!!!!!!!

In reply to by naprej (nepreverjen)

naprej (nepreverjen)

Koliko sem zasledil si v vsakem članku na portali ,deliš največ negativnega mnenja! Če ti ne odgovarja članek o muri ga ne BERI,beri kaj drugega. Tudi meni kakšen članek ni všeč ,ampak ga preprosto ne berem! To je vsa poanta tega . Zakaj pa nimaš jajc ,pa greš na sobotainfo pa tam poveš kaj te moti . ZAKAJ? Zakaj pa ne komentiraš na 24ur ali rtvslo ali nek drugi portal pod tvojim nickom.ZAKAJ???

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Komentiram tudi na drugih portalih. Pusti tisto zlajnano: ne beri, če ti ne paše.To, kar se na tem portalu dogaja z Muro, na portal ne sodi!!! Poglej za vzor portal Pomurec!!! Zakaj tam ne pretiravajo z Muro??? Ker tam ne dela Smiljan Kuhar. Že veliko drugih je o tem pisalo, da ne boš mislil, da sem samo jaz takega mnenja.

In reply to by naprej (nepreverjen)

naprej (nepreverjen)

Sem Ti že napisal ,pojdi na sobotainfo pa tam povej,ampak predstavi se kot imaš nick DEBELI FUKNJENEC ,pa ne zaradi identitete ,ampak da si to ti ,ki te najbolj motijo članki od mure!!! lp

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Sem to že javno večkrat napisal in še v tem mesecu se bom pojavil v uredništvu in jim to tam povedal takrat, ko bo delalo SK. Ne misli si, da se koga bojim.

In reply to by naprej (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Človek pač ima na vsakem portalu drugačen nick. To ni nič neobičajnega. In tisti članek, ki ti ni všeč se pojavi samo enkrat, pa ga mirno preskočiš. Ni to noben problem. Ko nekdo ljudi skoraj vsak dan, včasih v enem dnevu več člankov, " posiljuje " z Muro, ki v eropskem merilu nič, čisto nič ne pomeni, ti pa to prej ko slej dokurči. Štekaš ?

In reply to by naprej (nepreverjen)

naprej (nepreverjen)

Ni res ! Od politike se ti lahko zmeša toliko je člankov ,pa ga pač ne berem ali pa če hočem ga preberem,pa grem naprej. Pa vseeno sem mnenja ,da ni tak hudo glede mure. Imaš polno drugih člankov ,pa ne govori da ni res! PRESKOČI ČLANEK OD MURE!!!!!! TO JE TO!! LP

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Midva govoriva o Sobotainfo!!! Poglej razliko med Sobotainfo in Pomurcem. Pa sta oba iz Prekmurja in oba pišeta o dogajanjih v Prekmurju. Ko boš opazil velikansko razliko med njima, se oglasi.

In reply to by naprej (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Na portalu Pomurec si pod člankom Muraše okrepil vratar preberi komentar 1.9.2018 ob 21:50 STAREJŠI NAVIJAČ. Razmisli o tem, kar je napisal.

In reply to by naprej (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

mura ga bude gnes popušila kao stara kuzla 3:0 z besedo tri nula

sijo 1972 (nepreverjen)

Gorica : Mura 1:2 (strelca za Muro Sirk in Bobičanec)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Čestitke. Tak se piše, ne pa muti vodo. Za strelca bi se skoraj strinjal, a mislim, da bo Gorica kljub temu zmagala. Živi bili i videli.

In reply to by sijo 1972 (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

3:0 potem si bodo pa šalabajzeri še sami zabili avtogol,,,tako da bo na konci 4;0

tomo vinkovič (nepreverjen)

Ma ne

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ma ja

Mura je večna (nepreverjen)

Halo vej pa hejnjajte se s tema dvema osebkoma oziroma je mogoče eden ukvarjati. Ka kultura pa pamet je na nuli. Ne spiščavlite se na njihov primitiven nivo. Enostavno spreglednitr primitivno pisanje. Navijamo za Muro v dobrin in slabon, tou je naše vodili, moje že več kak 45 let. Mura je večna

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Primitivno imate vi igrišče. Kot smo imeli pred 30 - imi leti v tretji ligi. Mura je večna??? A ZATO JE V NEKAJ LETIH TOLIKOKRAT IME ZAMENJALA???

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

PRIMITIVNI SO BILI TVOJI STARŠI IN REZULTAT JE TAKOJ VIDEN- ENA DRISKA NAVADNA ZLAGANA, BAKTERIJA ZLOTVORNA.

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

tomo vinkovič (nepreverjen)

tudi jaz pravim da ga bo mura gmes popušila ko stara kuzla,,,predvidevam da bo 5:0 ,, Gorica je gospa za eno malovredno muro

pijanček prdec (nepreverjen)

Tudi ti? Vemo da si to ti, Pijanček oz debeli. 80% komentarov je tvojih.
Torej nova stava 5:0. Bomo videli kako se bo uresničila, pezde!

In reply to by tomo vinkovič (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Kaj sereš? Jaz sem napovedal 4 : 2. Poglej komentarje.

In reply to by pijanček prdec (nepreverjen)

pijanček prdec (nepreverjen)

Ne seri. Znamo ka je "Tomo Vinkovič" eden izmed tvojih 20 drugih imen.
Nej tak; Matilda lekovič, Asam, Krumpasti Vanč, Rdeča zvezda, Komunist Janez ( tudi Janez Komunist), Tujec-2-pijanček, DEBELI FUKJENEC ???
Izdajo te tvoje dvojne vejice ,, .
(Kere vbistvi dokažejo ka si polpismeni upokojenec, s preveč prostoga časa pa dosti nevoščljivosti vsakemu uspehu in veselju.)

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Zdaj mi je pa res jasno, zakaj si propadlega politika Janšo volil. Kje, hudiča, ti v mojih komentarjih dvojne vejice vidiš? Kaj si vedno pod gasom? Tej pa lahko res marsikaj vidiš. Od komunistov do belih miši.

In reply to by pijanček prdec (nepreverjen)

pijanček prdec (nepreverjen)

to si napsio prejšnji keden;

Sam čuo da so sodniki pomagali muri,,drukčeje bi mura popušila kao stara kuzla

Pezde.

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Kapate (nepreverjen)

Mislim, ka sta DEBELI FUKNJENEC pa pijanček dve osebi. Pijanček je seljo in primitivec, DEBELI FUKNJENEC pa piše slovnično zelo pravilno. DEBELI FUKNJENEC JE bil tujec in kesnej pijanček. Potem pa se je začel oglašati njegov dvojnik in je spremenil nick v DEBELI FUKNJENEC. Drži pa, ka oba uporabljata tudi druga imena. Obstaja pa možnost da gre za shizofrenijo, dvojno ali pa večplastno.

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Ti si pa več faksov končal. Zgodovinar, slavist, psihiater. Mislim pa vendar, da v psihiatriji še nimaš doktorata.

In reply to by Kapate (nepreverjen)

tomo vinkovič (nepreverjen)

jaz v prvi brzini in v reduktorju sem hitrejši od najhitrejšega igrača - glumača - mure,, Vi muraši ste sami mimo brciči in levonogiči

tomo vinkovič (nepreverjen)

in krivonogiči,, kaj imate vsi platfus,, da tak slabo špilate,,,še reka mura se bo sramovala vaših porazov

In reply to by tomo vinkovič (nepreverjen)

eva marela (nepreverjen)

jaz si ga bom gnes opet merio

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice