Kot presenečenje je zaigrala tudi skupina Doroja

Sašo, ki trenutno živi ter deluje v Bostonu, je na koncertu predstavil svoje avtorske skladbe ter nekaj priredb znanih avtorjev, ki jih je Žiga Golob odlično dopolnil z izjemno čutnim kontrabasom.

 Kot presenečenje so na odru skupaj s Sašom ter Žigo zaigrali Dorina Gujt, Romi Kovačič ter Janez Žekš, bolje poznani pod imenom Doroja, ki so že pred 20. leti ustvarjali v prekmurju.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Engl

zakon je bilou!!!

benetom

Bomba..Še takih dogodkov prosim:D

Vipko
tinka78

Se strinjam. Res odličen dogodek, sploh presenečenje je bilo tapravo. Tega bi pa lahko naredili v novi dvorani. Mislim, da če bi začeli nekoliko prej s prodajo kart in malo vleč vložili v promocijo, bi brez težav tistih 330 sedežev napolnili.

marjetica

Eh, pozabila sem ka je koncert. Redno sem piss off.

hydrant

eh Tinka78, malo bluziš. Grajska dvorana je bila za dobro polovico napolnjena, ge bi te tij novo dvorano napunila. Pa mislim ka je takšen dogodek prav pasal v staro grajsko dvorano, v večji bi se izrodil.
Vačik pa Sašo je pravi mojster svojega stila špilanja v našem okolju, drugače pa še vedno vajenec proti pravim mojstrom v okolju Amerike.

Vipko
tinka78

Joj, res imate težave z bralnim razumevanjem na tem forumu. Napisala sem, če bi prej začeli s prodajo kart in vložili več v promocijo. Jaz sem za koncert zvedela čisto slučajno in verjamem, da je bilo dosti takih, ki za koncert sploh vedeli niso.

hydrant

vložiti več v procijo, pomeni večji strošek, Sašo Zver pa je pa nej takšno ime ka bi lidjej napunili 300+ sedežev, mimogrede si küjpila njegov CD?

Vipko
tinka78

Seveda to pomeni večji strošek, ampak mislim, da bi prišlo precej več ljudi, ki bi plačali vstopnino in bi se tako ta strošek pokril. Kakorkoli že, imela sem se fajn.

Dosti promocije se danes dela prek interneta, kjer je edina investicija lasten čas, no v nekaterih primerih tudi kaj malega denarja.

Starejše novice