Poraz Sturma iz Gradca na domači Merkur areni je ostal v ozadju. V ospredje pa je potisnjen sramotni izpad domačega navijača, ki je s kozarcem ali plastenko razbil glavo švedskemu sodniku Fredriku Klyverju.

V Gradcu sta se v kvalifikacijski tekmi za evropsko ligo merila domači Sturm in ciprski AEK Larnaca, ki je vodil z 2:0. Zaostanek domačih pa je prekomerno razjezil enega izmed navijačev, ki je s plastičnim kozarcem oziroma plastenko zadel stranskega sodnika Fredrika Klyverja, ki se mu je iz glave ulila kri.

Tekma prekinjena za 40 minut

Stranski sodnik se je okrvavljen zgrudil, glavni sodnik Mohammed Al-Hakim pa je igralce poslal v slačilnico. Prekinitev je v Gradcu trajala kar 40 minut, stranskega sodnika Klyverja pa so morali prepeljati v bolnišnico, kjer je dobil nekaj šivov. Na presenečenje mnogih pa se je tekma nato celo nadaljevala.

Varnostne službe so s pomočjo kamer identificirale »navijača« in ga prijele do prihoda policije. Njegova identiteta je še neznana, prav gotovo pa ga čaka stroga kazen.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hmmmmm (nepreverjen)

To so tej wanna be huligani, nabildani tipi, šteri se majo za nekšne prave moške, te pa nosijo pinki majco, hahaha

Neko (nepreverjen)

Te je nej nabildane, te je samo zamaščeno zanemarjene.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Dr. (nepreverjen)

Vi kvazi navijaci ste vsi enaki, polivate sodnike z pivom, ustrahujete nasprotnikove navijace, busite gumr na autih.. Itd. Pac to so retard zaostali ljudje kateri nimajo kaj bolj pametnega pocet v njihovih bednih zivljenj..!

vrtan3k (nepreverjen)

pomale do uvedli čelade za stranske sodnike zavolo opic na tribuni

mokica (nepreverjen)

Če sodnik zajebe tekmo ,mora tud za to takoj odgovarjat-po toči je prepozno zvoniti.

Stric. (nepreverjen)

In to je zaj odraz tvoje pameti? Z taksnimi komentarami ne kazes bas neksne inteligence clovik boze! Zaj zavolo toga komentara, ker se meni zdij neprimeren, man pravico tebi hamer v glavou pognati? Malo misli prlej kak pa plujnes kaj taksnoga. Za neprofesionalno pa nepravicno sojenje so organi kerin se pijsejo pritozbe, nej pa resijtve iz kamene doube! Na tribunaj se narod obnasa 100x ujse kak zivijna v zivalskon vrti, in taksne situacije bi se moglo kaznovati! Malo nepravicno se mi zdij, ka velki del financne kazni nosi klub, zaradi kao neprimernoga obnasanja lastnih navijacov. Moja resijtev, kamere morejo pokriti se najmensi koticek stadiona, in takoj spoloviti huligane, saksomi obesiti par jurjof kazni, 5 lejt prepovedi obiska sportnih priredijtev in pika. In teh 20 lujdekof bi pac bilou kolateralna skoda... Drujgi bi vidli ka se zgodij in bi bil mogoce mer. Ker pa je na svejti tak dosta idiotof, san prepricani ka bi se se kaksen skos najso.

In reply to by mokica (nepreverjen)

Lelek (nepreverjen)
black panter

te balkan je biu v Avstriji sturm graz-AEK larnaca

In reply to by Lelek (nepreverjen)

Starejše novice