Nogometaši Mure danes igrajo drugo prijateljsko tekmo, v Odrancih se bodo pomerili z domačini, pri katerih bo svojo zadnjo tekmo odigral Roman Gostan.

Do začetka prve slovenske tekme manjkajo še trije tedni, črno-beli pa se bodo danes v drugi prijateljski tekmi pomerili z Odranci. 

Pri slednjih danes poteka pravi nogometni praznik v čast njihovega dolgoletnega člana Romana Gostana, ki se poslavlja od aktivnega igranja nogometa.

Mura je v 10. minuti povedla z 1:0, zadel je Sebastjan Šlak.

Povišanje vodstva na 2:0, zadel je Rok Sirk.

Nov zadetek Mure, v 18. minuti drugi zadetek Sebastjana Šlaka.

Mura vodi s 4:0, drugi zadetek Roka Sirka.

Povišanje na 5:0, prvi zadetek Luke Bobičanca.

V Odrancih že 6:0, v 34. minuti tretji zadetek Roka Sirka.

Sedmi zadetek Mure in še četrtič v polno Rok Sirk.

V 50. minuti 8:0, zadel je Nik Lorbek.

Rezultat je že 9:0, v 56. minuti zadetek Amadeja Maroše.

Deseti zadetek Mure, v polno Matic Maruško.

Mura vodi že z 11:0, v polno je zadel Dejan Kurbus.

V Odrancih že 12:0, med strelce se je vpisal Luka Šušnjara.

Prvi zadetek Mihaela Rebernika, ki je zadel za 13:0.

Mura je zadela še štirinajstič. Zadel je Amadej Maroša.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rdeča zvezda (nepreverjen)

To ti je isto kot če bi mura špilala sa ormožom,,,mislim sa kandidatima na psihiatriji,,,Leijko je Odrance premagat,,,Premagajte Olimpijo seronje,,,tam se boste pa usrali ko 4 dni star maček

tt (nepreverjen)

Ja ka je cuzek? Rit te boli po takšnon sramotnon poraze? Ha, ha, ha, ha...

In reply to by rdeča zvezda (nepreverjen)

Janez komunist (nepreverjen)

Daj rdeča zvezda zopet si ga vžagal mimo
Proti Olimpiji se bodo usrali kao USRANI GOLUB

In reply to by rdeča zvezda (nepreverjen)

1254356 (nepreverjen)

telko golov celo sezono nedo zabile kak gnes cuzekan...

Muraole (nepreverjen)

Dobro so jin šli. Realnost ekipe de se vidla na naslednjih tekmah. Tudi mene je zanimalo ka je s Peričićon pa sta pojba povedala. Bravo za to. Ka pa je s Puckojon?

Kuna (nepreverjen)

Resan dobri kolegi,... na prijateljski tekmi.

ipp' (nepreverjen)

Tekma je pokazala popolno nesposobnost igralcev Odranec ! S takšnimi nasprotniki Mura nima kaj igrati in dokazovati-igra za samopromocijo!!

Mura je večna (nepreverjen)

Eni ste pa rejsan pametni, ka je pa Mura krijva za takšen rezultat? Vej pa Odranci bi mogli boukše odšpilati, Mura je svoje odšpilal pa gotovo. Nevoščljivci pa se grijste dale, nej trbej ka Mura premaga Olimpijo pa Maribor, de zatou marsikoga drugoga premagala. Sredijna lestvice de čista vrejdi.

Hmmm (nepreverjen)

Saj pa je sigdar tak. Hejteri so hejteri. Če zmagajo na prijatelskoj tekmi, pišejo, ka je samo prijateljska tekma pa ka do proti Maribori, Olimpiji, Barceloni zgibili. Kda pa zgibijo, pa smej. Te pa neje prijateljska tekma, te pa je to tekma, štera pokaže vso realno stanje Mure... In ja, cilj letos je za mene definitivno obstanek (kak tudi za 90% Murašov) in vsaka točka proti Maribori in Olimpiji je uspeh. Prvo malo poglednite hejteri proračune obeh klubov pa te gučite...

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

XXL (nepreverjen)

Kak je te zaj na ednouk cilj obstanek? vepa ste se nej dugo nazaj po vsej medijaj na glas razmišljali o evropski muri stera de se borila za evropske tekme.zaj pa nega pejnez pa de obstanek tudi dobe nej? haha :DD

Hmmmmm (nepreverjen)

Čudno, ges san pa od Kuzmiča čul, ka se ide pomali, ka so prvi cilji v prvi ligi obstanek, te pa pomali gor, tudi proti Evropi. Neven, mogoče san ges nepismeni. Ali pa ti ščeš čuti pa šteti samo to, ka ščeš čuti/šteti. Se najdeš v mojon posti zgoraj, ha? Ali pa še itak boli, ka je recimo Mura v prvi ligi, Nafta pa nej? Ah, pozabi. Navijač Nafte si ziher nej. Ovačik bi zaj od tebe že šteli komentare o zgodovinskoj tekmi, ponosi Lendave, največjon uspehi lendavskoga fuzbala, kda je Nafta zmagala Muro z 2:1 usred MS....

In reply to by XXL (nepreverjen)

XXL (nepreverjen)

Ta naslov v ekipi pa zmaga. hahaha vi res niste normalni! :DDD https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/prva-liga/5b388cf826d1b/mura

Hmmmmm (nepreverjen)

Človek, to je EKIPA!!! Ges san jih na facebooki odlajko, ker majo takšne senzacionalne naslove, na konci pa v članki piše, ka je mali Zahovič žogo brsno žogo na treningi z levo nogo namesto z desno. Ekipe pa rejsan nemreš gemati resno. Ajde, tiskano izdajo še lejko šteš, ampak to ka fabricejrajo na interneti je katastrofa...

In reply to by XXL (nepreverjen)

kasparov

Tej Odranci so rejsan levonje.
Vej pa, če sa nas zdwj fküp najde 11 veteranof občinske lige maloga nogometa, ne mo doubibi 14 komadof !?

pop (nepreverjen)

Sramota za nk muro.ko si ob slovesu od nogometa privošči izživljanje.
Da se razmi,ka san nej iz Odranec. Ampak vodstvo nk mura bi moralo vedeti ,da gre za slovo enega od legend Odranskega nogometa. nogometaš keri bi tudi pri muri bil v svojih najboljših časih nepogrešljiv član prve postave. Vij se pa pridete izživlat. no bomo vidli kak de v 1. ligi. mislin ka te se vij kar friško vtopili v müri.
pa srečno.

CUZEK M3 (nepreverjen)

Či bi pa samo 3:0 bilau, bi pa pijsau, kajk je Mura slaba - ale? Pa verjetno so se nej samu ponudili, ka z njimi odšpilajo tekmo - ale?

In reply to by pop (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

Vejpa prijatelska tekma bila, ka ma veze rezultat?!? Sicer, pa ste se inda norca z Mure delale, kda je slabša bila, te nej dobro bilo, zdaj že pa nej dobro, ka predobra za pomurske veške klube. Fejst van v nous ide ta Mura, pa nej samo tou, čistak fsak uspeh koga ali posameznika van ide v nous, neprivoščljifci smečene.

pop (nepreverjen)

Brez veze komentari za Muro

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice