Vodstvo kluba na čelu s predsednikom Dragom Cotarjem je na novinarski konferenci potrdilo, da Zlatko Zahović ostaja športni direktor Maribora. »Povedali smo si, kaj smo si imeli povedati,« je dejal direktor kluba Bojan Ban.

Točno opoldne se je pod tribunami Ljudskega vrta odvila novinarska konferenca, na kateri je vodstvo kluba predstavilo aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba«.

Zahović ostaja, o preteklosti brez besed

»Pogovorili smo se in odločili, da nadaljujemo sodelovanje,« je bil uvodoma kratek predsednik kluba Drago Cotar. Pojasnil je, da sta se s športnim direktorjem pogovorila in poudaril, da »stvari, ki se zgodijo v slačilnici, ostanejo v slačilnici.« Tudi upravni odbor je po besedah Cotarja izrazil željo, da se dogovorijo za nadaljevanje sodelovanja z Zahovićem, ki je najboljše za prihodnost kluba.

»NK Maribor je velik klub. Športni cilji so zmeraj najvišji, to pomeni čim dlje v Evropi in vrniti tisto, kar imaš,« je poudaril Zlatko Zahović. »Zelo sem zadovoljen z dogovorom,« je bil tokrat redkobeseden športni direktor.

»Maribor je največja možna inštitucija v športu,« je večkrat ponovil Zahovič in se spretno izogibal vprašanjih o minulih dogodkih z izgovorom, da so se vodilni možje Maribora danes zbrali z namenom govoriti o prihodnosti, ne preteklosti kluba.

»Vse ostaja isto«

»Nimam nobenih zamer,« je še dejal predsednik NK Maribor Drago Cotar, na vprašanja o minulih dogajanjih pa v klubu niso želeli govoriti. Eden izmed glavnih očitkov Zahovića svojemu klubu je bil, da se ta ni pritožil na izrečeni šestmesečni suspenz svojemu športnemu direktorju. Rok za pritožbo je klub zamudil, je priznal Cotar.

»Vse ostaja isto,« pa je Drago Cotar zanikal kakršne koli morebitne omejitve oziroma nove dogovore glede delovanja Zlatka Zahovića v klubu.

Ban: Povedali smo si, kaj smo si imeli povedati

»Če se ne bi odločili, da nadaljujemo skupaj, ne bi bili tukaj. Cilji so vedno visoki. Zavedamo se odgovornosti. Ni nam samo fajn. Povedali smo si, kaj smo si imeli povedati. Spoštujemo se, vsak je pri sebi premislil. Zadeva je zaključena! Kaj bo čez 10 let, kdo ve? Tu smo trdno odločeni, da v tej zadevi skupimo skupaj,« je dodal direktor kluba Bojan Ban.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Dokler bo Zahović v Mariboru ni šans, da bi navijal za Maribor. Maribor je bil klub, ko Zahovića blizu ni bilo. Zdaj ga pa Olimpija bije. Spominja me na Janšo. Večina bi se ga rada rešila, a vse drži v šahu!

Gost1324 (nepreverjen)

Kak vseposedi v SLO, očitno eni ne vejo ka pomejni "nepreklicno". Tak nej ZZ, Cerarm Kahl, ...

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tudi JANŠA in TONIN sta med temi !!!!!!!!!!!!

In reply to by Gost1324 (nepreverjen)

................ (nepreverjen)

Tresla se je gora - Šmarna ;) , rodila se je miš...

Hrošč (nepreverjen)

Ja in kaj bi naj ta model počel drugega , kot to , da prodaja meglo v MB. , kam bo pa to revše šlo , kaj sploh ta model lahko ponudi trgu , nič od nič , razen nekega brezveznega nakladanja .

Viola (nepreverjen)

Pa ka bluzite, iskreno Zaho je za NK BM naredil več kot bilo kateri pred njim. Malo raje razmisli in ne bluzi,si res pravi bimbo na žogi....

BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Maribor je igral v Ligi prvakov, ko se je Zahović po Evropi klatil, ti pa v peskovniku špilal. Kamorkoli je prišel, povsod se je sporekel. Na Portugalskem, s Katancem, v Mariboru, ...

In reply to by Viola (nepreverjen)

Burekturek (nepreverjen)

To je kot turška solzava nadaljevanka.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kaj bi gostilničarji v Mariboru brez Zlatka ?

Manjak (nepreverjen)

Ti si bolan

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mogoče. Veliko jih je tudi pijanih in prenažrtih. Za vse nas je prostor na zemlji.

In reply to by Manjak (nepreverjen)

Starejše novice