Potrjeno: Športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič se je odločil končati svojo ero kot športni direktor v Ljudskem vrtu.

V javnosti je v začetku tedna odjeknila novica EkipeSN, da Zlatko Zahovič zapušča Ljudski vrt. Športni direktor vijoličastih naj bi zapustil vijoličastistolček, čemur naj bi botrovala številna nesoglasja med vodilnimi možmi v Ljudskem vrtu. 

Nekatere domneve je Zahovič potrdil za današnjo izdajo športnega časopisa Ekipa24. »Stvar je jasna. Ne želim biti problem, temveč rešitev. Preprosto želim biti srečen, v klubu pa v zadnjem času nisem bil več. Odhod je edina rešitev,« je dejal za Ekipo24.

Po informacijah Sportala je Zahovič prejel atraktivno ponudbo za trenersko delo v tujini. Ponudbo za mesto trenerja v tujini naj bi prejel že pred časom, najboljši strelec slovenske reprezentance pa naj bi jo bil pripravljen sprejeti in se tako prvič podati na trenerske vode.

Iz NK Maribora potrditve informacije o Zahovičevem odhodu še ni. Še včeraj so v uradnem odzivu za Mariborinfo, ki ga je posredoval tiskovni predstavnik NK Maribor Željko Latin, zapisali naslednje: »Vodstvo NK Maribor ni bilo uradno obveščeno o morebitnem odhodu športnega direktorja, tako da medijskih zapisov in neuradnih informacij ne moremo komentirati.«

Foto: Jure Banfi

Kdo bi lahko bil Zahovičev naslednik? Dvomov ni ...

V primeru, da se bo Zahovič zares poslovil od Ljudskega vrta večjih dvomov o njegovem nasledniku ni. To bo njegov dozdajšnji pomočnik in velik prijatelj Miran Pavlin.

Prav z Miranom Pavlinom je NK Maribor podaljšal pogodbo vse do leta 2024 takoj, ko se je Zlatko Zahovič minuli mesec po klubskem suspenzu vrnil v pisarne pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta. 

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Končno !

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

In končno jim je nabil kura,,, v dupe budalama

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Nihče ga ne bo pogrešal.

soboškiklantoš (nepreverjen)

ADIOOOOSSSSS končnoooooooooooo!!! Tak je bil dosaden kak stari politiki.. dosta glumca malo haska

U2 (nepreverjen)

Malo haska....tij si pa rejsan smejšen...ka si pa te tij napravo ka je dosti haska...seljak.....zahovic je lejko dosaden pokvarjeni debeli...ali rezultate je pa imel in pika...za delo in rezultate odlično za obnašanje nezadostno......
soboskiklantos tebi pa je cejli život kmica pa dosada

In reply to by soboškiklantoš (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ja, res veseljski uspehi. Z veliko denarja ne more biti v mali Sloveniji državni prvak. Ne seri !

In reply to by U2 (nepreverjen)

vankec (nepreverjen)

Boljše da ne bo direktor Mure ker se bo dral na igralce isto za Darka Milaniča.Saj njiva sta brezvezniva.

šček (nepreverjen)

Ajmo Ronaldo ti si šampijon.

f3 (nepreverjen)

Ge ščen ka de Darko Milanič in Zlatko Zahovič ka de pri Muri.Te mo vidle kak ta se Darko Milanič in Ante Šimundža rokovala. To bi bilo zanimivo.RESSSS ZANIMMMMIVO.

Jim Beam

Ma ja seveda, se pravi de zdaj stric z ozadja ali kak se tomi pravi...

Jim Beam

Ma ja seveda, se pravi de zdaj stric z ozadja ali kak se tomi pravi...

Starejše novice