Rdeča nit dogodka so bili različni slovenski estradniki, za katere je osebje hotela pripravilo družabne aktivnosti od tekmovanja v golfu in gimnastiki do hotelskega razvajanja, vožnje s kočijo, predstavitve zlate masaže z Miss Slovenije Tadejo Ternar, ki je tudi obraz hotela Livada Prestige ter seveda najbolj priljubljena razvada v okusih vrhunskih kulinaričnih dobrot in degustacije vin. Prireditev je povezovala Sanja Grohar, udeležili pa so se je Anika Horvat, Bernarda Jeklin, Andrej Drapal, mag. Alenka Vrhovnik Težak, Nuše Derenda, Danica Lovenjak, Trkaj, Igor Jelen, Martin Strel, Demeter Bitenc in Sebastjan Cimerotič. Slovenske „zvezde“ je do poznih ur zabavala etno skupina Langa in domača folklorna skupina.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dexter

Pa za pou teh san niti nigdar še nej čuo....

dexter

Glij mi je tou na misel spadnolo.... što od teh je zvezda??? Navadni pozeri keri so radi v središči pozornosti...

SEJRE

zakoj nejde video????

sobočanka29

To tüdi mene zanima,zakoj ne dela????

veteran1

katastrofa od dogodka,pejneze,bi rajši dali vašim socialno ogroženim vaščanom,keri bi sigurno bole slastno pogeli šniclen keroga že dugo neje bilou na krožniki

luzer

hahaha, vidi magdiča v "beli gad" plesirkaj, s stolca san se sasuo kda san to videl.

Ful je to preseravanje vplivalo na imiđ hotela ja ha ha ha. še en mega uspešen projekt frontala - 6 % povprečna zasedenost - pa XY jurjov ojro v žep. vij sobotainfo pa drugi medija luzeri pa to objavlate ko mega štorijo. vupan ka ste bar pošteno pokasejrali.

luzer

veteran ima pravo: mura propada, tej pa se preseravlejo. govno.

luzer

Očitno je tudi videoposnetek namenjen samo zvezdam--- mij sirotinje ga nemremo videti

mickeycek

te cig'n je tuj tu bil?
aja pa redne zvezde so bile ...

Vipko
čevapčič na ražnje

.. videoposnetek sicer dela že .. ;-)

kavboj66

Zdaj ka san prečito mnenje Luzerja moren povedati samo-absolutno se strinjan!!! Še posebej se mi škoda zdi na sobotainfo za takšne brezveznosti plac trošiti. Preseravanje na kubik...

najmad

OMG zemla odpri se! Pa še nekše gaylord scene...

Burgola

če ste nej opazile, je v naslove beseda zvezde pod narekovaje:)

sicer pa, tü so se najšle/povabile pozere, kere so se zašenke prišli nagejst/napit. nebe pravo, če bi tü res povabili znane osebnoste: a la blagne, plestenjak, magnifico, kakšo misico, jonasa itn...ampak to je pa res karneka:) v ton primere nemrejo povedate, ka so si zdignole ugled, kvečjeme nasprotno:)
res bi bilo bokše pejnaze date nekome, što v teh težkih prekmurskih časih krvavo nüca.
No saj, važno ka je Strel prišo nahranet svoj blek:)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. mhm .. am .. takšne trivialne zadevščine so sicer najbaujkše zdravilo proti recesiji - nepotrebno potrošništvo namreč .. ;-) .. glih zdaj more bogatejši sloj ali pak bogatejše "ustanove" na velko trošite pa od sebej pejnaze vkraj date in prirejati temu podobne zabave .. neka svežoga kapitala se vseeno obrne, če like je istina, ka se tude vzeme .. ;-)

.. kar se tiče sobotainfo .. trbej se zavedati, ka temu podobni prispevki majo vedno TOP gledanost in se tau nujno more objaviti tu pa tam .. že zaradi statistike, kero te lejko po želji obračaš pa prikazuješ stanje, pa za oglaševalski pejnaz se ide, etc. .. ;-)

p.s: .. kak tau, ka se je nej zejla pa kakšna težka izjava od Cimerotiča? :-) :P :D

.. pomnimo: .. http://kimag.es/share/8012308.png .. ;-) :-)

Sportman

strađne zvejzde

ofels

Hrvati bi temu rekli tako: Sirotinja i Bogu si teška!(Koje zvezde)
Jaz pa dodam še samo to:Namesto teh zgoraj, ki jih res skoraj nihče ne pozna, naj bi pogostili kakšno revno družino, katere ne(zaposleni)član že nekaj mesecev ni prejel plače. Mislim, da bi potem marsikomu polešali dan, nas na spletnih straneh pa močno pozitivno presenetili.

kavboj66

brezvezni so mi bole ali menje vsi..najbole pa ta glupa blondinka od danice

methos

ce so to bile zvezde, potem smo v ku****...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice