Letos v Sloveniji drugo leto zapored poteka nagradna igra "Spedenaj moj avto".

Lansko leto je v Sloveniji prvič potekala nagradna igra "Spedenaj moj avto". Takrat se je na izbor prijavilo 150 tekmovalcev, srečni zmagovalec pa je postal Peter H. iz Kresnic, ki so mu spedenali njegovo Mazdo. Letos je nagradna igra potekala v trgovinah Mercator in sicer od 30.9. do 2.11. 2010. V tem času se je bilo možno na nagradno igro prijaviti preko spletnega obrazca ali na osnovi izpolnjenega kupona v prej omenjeni trgovini.

Od 3.11 do 23.11. 2010 poteka glasovanje za več kot 350 prijavljenih tekmovalcev, strokovna žirija pa bo med desetimi najbolje ocenjenimi avtomobili izbrala tistega, ki ga bodo predelali v vrednosti 10.000 evrov. Med sodelujočimi smo opazili kar nekaj tistih, ki prihajajo iz Pomurja, prav tako pa smo opazili, da se za nagrado potegujeta dva tekmovalca iz Gornje Radgone.

Več o tem, zakaj si posamezen avto zasluži, da bi bil "spedenan" pa na spodnjih povezavah, kjer lahko med drugim oddate glas za svojega favorita:

Tine B. (Murska Sobota)

Bogomir B. (Murska Sobota)

Ela K. (Gornja Radgona)

Miha K. (Lendava)

Herman K. (Grad)

Laura M. (Križevci pri Ljutomeru)

Boštjan S. (Puconci)

Dani S. (Beltinci)

Miran Š. (Mačkovci)

Bojan Š. (Gornja Radgona)

Mario Š. (Ljutomer)

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
SP
Smiley-SS

Sam potek igre je podrejem prevelikemu številu skript in podobnih zadev, ki pomagajo tekmovalcem "nabijanje" glasov.

Sicer moj avtek se še drži nekje v območju deseterice, a dvomim, da bo zdržal tudi tam do konca.

Danes je za "vstop" med top 10 potrebno nekje 6500 do 7000 glasov in vsak dan se to skoraj poviša za dobrih 1.000 glasov.

Jaz sem si sicer na začetku pomagal in "izkoriščal" prednost oglaševalskih možnosti, ki jih ponuja facebook in tako kot admin skupine z več kot 10.000 člani pač na ta način prosil za glasovanje, a žal to gre 1x, 2x, pol pa se ljudem tudi več ne da toliko glasovati in si enostavno nočejo več vzeti tistih 10 sekund časa in dnevno kliknoti glasuj.

Zaključna črta pod tem vsem je ta, da so te igre zanimive, a moraš biti kar vztrajen (in tečnariti folku, kar mi najbolj ne ugaja) ali se pa pač poslužiti raznih nepravičnih metod (te pa zaenkrat še nisem ugotovil, a opažam, da nekateri igralci dobivajo kar po 3.000 glasov v dobri uri).

Sicer pa na koncu bo tako med top 10 komisija izbrala, komu bo "spedenala avto" :)

danijela008

Med sodelujočimi smo opazili kar nekaj tistih, ki prihajajo iz Pomurja, prav tako pa smo opazili, da se za nagrado potegujeta dva tekmovalca iz Gornje Radgone.

Radgona ne spada v Pomurje?

fespaceman

vupan ka buši zmaga :D

jasmin

go Bushi! ;-)

drejcek

nwn zkoj ene gor davlejko avtoje kere so že spimpane :D nonsens.. ^^

drejcek

Vač pa glasuvlen za Tineta ! :D

BuLsHiT

zato ka do meli ultimativni čapac mobil :D

gocila

2000E-FELTNE PA GUME
3000-4000€DVOJNO BARVANJE
2000-3000-ZUNANJI STYLING
2000-3000-MUZIKA
PA JE ŽE 10.000,00€
KJE PA JE MOTOR, PODVOZJE,TURBINE ,NOS,RECARO,MOMO,.......
za tej pejneze pa se ne da kaj knkretnoga predelate samo zunanja šminka,nič drugega, samo za šminkere-ipak išta nego ništa,ali tau je samo velka reklama

mickyy

miran š...pa ka tej se heca al ka????

Starejše novice