V tretji slovenski nogometni ligi sta se v derbiju pomerili ekipi iz Goričkega, domači Grad in Tromejnik. Uspešnejši so bili domači.

Srečanje, ki si ga je pri Gradu ogledalo med sedemsto in osemsto gledalcev so boljše začeli gostje, ki so preko Čontale povedli že v tretji minuti srečanja. Domači so kaj hitro odgovorili, saj je le osem minut kasneje za izenačenje poskrbel Fujs. Isti igralec je štiri minute pred koncem prvega polčasa še enkrat zatresel gostujočo mrežo in domačim priboril rezultatsko prednost pred nadaljevanjem.

V sedmi minuti nadaljevanja je Čontala s svojim drugim zadetkom na srečanju rezultat izenačil na 2:2. S tem pa zadetkov še ni bilo konec, saj je Krpič v 66. minuti popeljal domače v vodstvo s 3:2, takšen rezultat pa je bil tudi po zadnjem sodnikovem žvižgu. Omeniti velja, da je Tromejnik sicer dosegel zadetek v sodnikovem podaljšku, a ga je glavni sodnik zaradi domnevnega prepovedanega položaja razveljavil.

Rezultat:

Grad : Tromejnik 3:2 (2:1)

Fujs 11., 41., Krpič 66.; Čontala 3., 52.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
medo1977

Omeniti velja, da je Tromejnik sicer dosegel zadetek v sodnikovem podaljšku, a ga je glavni sodnik zaradi domnevnega prepovedanega položaja razveljavil.Haha!Bravo vij!Ni bil domnevno prepovedan položaj ampak očiten!

Srečko (nepreverjen)

tako je medo povej njin... :)

filco

neven če,...

rakičanec

očiten ? lejko argumentejraš to ka si pravo očiten ?

waw

Za tretji zadetek tromejnika neven, znan pa ka, oziroma san vido, ka je bil tretji zadetek grada dosežen iz prepovedanega položaja. Drugače pa zmaga prekmurskoga nogometa na vseh področjih...

neuvrsceni

WAW ka ti si na tabletaj? tromejnikov tretji gol so 3 bili v prepovedanon položaje. Ka se pa grada tiče pa krpič nikakor nej not bil v trenutku podaje ka san v tiste linije stal. Sicer pa tromejnik je mel srečo ka je tri dobo, že v prvon polčase bi lejko telko not mele.

Starejše novice