Menda vinjen voznik se je najprej zaletel, nato pa skušal policistom uiti še peš

Danes zvečer je v Polani prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste v stanovanjsko hišo. Voznik je bil z reševalnim vozilom prepeljan v murskosoboško bolnišnico, po neuradnih informacijah naj ne bi bil huje poškodovan. 

Do nesreče naj bi prišlo, po tem ko je policijska patrulja ustavljala sumljiv avtomobil. Voznik se je odločil pobegniti možem v modrem, pri čemer je prehitel tako policijsko vozilo kot nekaj drugih vozil, menda zaradi neprilagojene hitrosti pa je v ovinku izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v elektični drog, končal pa v stanovanjski hiši. Voznik je po nesreči izstopil iz avtomobila in skušal pobegniti, vendar so ga policisti nato le ujeli. 

Uradne informacije s strani PU Murska Sobota še pričakujemo.  

S spleta

Komentarji (29)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
drejci_

Vsebina komentarja

drejci_

Vsebina komentarja

mareQ

joj ta falot :)

VLAJ

GTA

anton54

čudno -toliko fotografij zaradi enega zasledovanja-primer tožilca stojka ena fotografija žalostno,naj ga peljejo k foto šimonka pa naj naredijo posnetke

anton54

čudno -toliko fotografij zaradi enega zasledovanja-primer tožilca stojka ena fotografija žalostno,naj ga peljejo k foto šimonka pa naj naredijo posnetke

BBC

Težiš brez potrebe. Sobotainfo ni portal z močnimi zvezami kot nekateri mediji v ne tako daljnji preteklosti, kjer so bili izbranci vnaprej obveščeni o času aretacije, da bi lahko posneli fotozgodbo.

gorgona

vupan ka do mu dali vedeti (policaji)kaj se lahko dela na ceste pa kaj ne...taki primeri kot je to je po mojem ka de meu srečanje na policiji ka do ga malo obdelali z pendreki,pa te naj gre v bolnico...pa vupan ka dobi ogromno kazen pa ka se nikoli več ne vrne na cesto...

slovan

...David Coulthard...

Gothmog

Glavno ka je bejli daewoo bio!

igica

Pa kda de lüden jasno, ka se ne dela vse ka ti na pamet prijde????
Na zemli lejko delamo samo ka lejko delamo nej ka zmoremo.

Vipko
buldog

Anton 54 je dobro opazo. Pa ne gre za Sobotainfo. Odnos do novic je namreč ogledalo občutljivosti družbe do različnih deviacij. In to je zaskrbljujoče.
V zadnjem času opažam v medijih dobesedno gonjo proti nekim "nevestnim, pijanim, nekulturnim, nevzgojenim in nevemkakšnim" voznikom. So med vozniki takšni? So, in tale na slikah je živ dokaz. Kaj se bo z njim zgodilo? Dobil bo ogromno kazen, odvzem in vprašanje ali bo kdaj spet na cesti z veljavnim vozniškim dovoljenjem. Naša zakonodaja je dovolj stroga, vse ostalo pa je del kulture in predvsem vzgoje.Toda menjati odnos do alkohola v družbi in uveljavljati strpnost, odgovornost, spoštovanje na vseh nivojih - tu nimamo pravih idej in tudi volje ne.
Zgodba pa se lahko konča tudi drugače, in to v primeru, da je nekdo v policiji ali pravosodju podkupljen ali pa se na njega vršijo neki pritiski. In to je konec. To ni samo konec pravne države; to je konec zaupanja posameznika v državo, to je konec morale v družbi in tudi konec države. Zato je aretacija domnevno podkupljivega tožilca tisočkrat pomembnejša novica od brezvestneža za volanom. Zato - če že nimate fotografij od aretacije Stojka, zakaj je potrebno iz enega pobega policiji narediti fotogalerijo?
In še igicin komentar: bil bi super, če bi ga napisal tudi pod novico o aretaciji Stojka.

sobotašinfo.com

@buldog: Niti eden medij nema fotografij o samoj aretaciji Stojka, kak model vö vijdi, pa najdeš na Google.

Vipko
buldog

Znan, sobotašinfo, ali nej je poanta v ton. Gre za to, da bodo mene, če bom naredil prometno nesrečo razčetverili (tudi mediji; še Fingerling de prišo in dvajtekrat posnel moj avto in kučo...lol..); tam pa eden, ki je visok državni funkcionar in zadolžen za preganjanje deviacij jemlje podkupnino in se vse konča pri ugotovitvi češ "saj so vsi podkupleni".
Najšli do se še takši, ki do podkupljivca branili, češ, kak je vači vredi človek, pa kakšo vredi familijo ma... Mogoče - ali mogoče je tudi od toga, ka je bejžo pred policijo familija tudi vredi pa ga vsi kamenjajo. In podpišem se tudi pod tvoj post (sobotašinfo), ki si ga napisal pod novico Podkupovanje v primeru kopaliških vstopnic Term 3000.

BBC

buldog, zdaj si že malo bliže realnim dejstvom. Fotograf se pripelje slučajno mimo, ali pa recimo sliši za nesrečo in pohiti na kraj dogodka, zato je na razpolago celotna fotogalerija. V ozadju ni nobenega posebnega namena, globljega bistva, zakaj cela fotogalerija, v primeru tožilca pa nič. Druga zadeva pa je, če se bo na nivoju uredniške politike Sobotainfo karkoli v zvezi s tem doreklo, npr. omejilo število fotografij za vrsto in pomembnost dogodka itn. Ampak dokler je Sobotainfo amaterski spletni portal je pretirano kompliciranje s tem v zvezi skoraj nepotrebno, ker bodo s tem sami sebe omejevali in zakomplicirali svoje delovanje. Seveda pa ni nič narobe, če imaš ti o tem svoje, drugačno mnenje.

Fingerling

Buldog nažalost je tak ka se fotka tisto za kar se zna... Če letijo mimo mene štirji gasilska vozila pa rešilec, itak ka mo šou za njimi pa prevero ka se dogaja... Tak kak bi tudi če bi dobo namig ka de ob 12. popoldneve na toj pa toj lokaciji aretacija nekšnega pomebnega človeka (preveri ostale medije, so oni tudi brez fotk). Ovak pa če nešče na javnon mesti napravi takšo prometno nesrečo, mislin ka do ga tak al tak "obejrali" ne glede na to če do fotke al nej. :)

slavc

čim več toga - akcija!!! the d€vil is upon us!!!

sobotašinfo.com

Vodni tisk prek morebitnih slik o aretaciji, bi pa bil verjetno kar po diagonali fotke in bi bile tou tvoje najdrakše slike do zdaj. :-)))

Trbelo de vso to pravniško srenjo pofotkati in arhivejrati za sakši slučaj.

tvojamala

ma tej medije so dotalka kretenske tu neka pišejo ka sploj neje resan pa tej človek sploj ne pije alkohola plus toga je šau z službe ges be jih že tožela če be kaj takšoga najšla o sebe pa plus toga napišejo ka je pred policajame bežo hahahahahaha kretene blabla bla samo se neka zmišlavlejo

Vipko
buldog

Ščel san samo povedati, ka je z vidika družbene škodljivosti podkupleni tožilec tisočkrat nevarnejši, kak nekdo, ki z avtojon vdari v kučo..... in bi pričakoval malo več uravnoteženosti pri novicah.
Pa neščen šinfati Sobotainfo; delajo pošteno in poskušajo biti objektivni... Gre za širše pojave v družbi kot so razkroj morale, pravne države, gonjo proti komurkoli - zdaj je moderno udrihati po pijancih na cesti...). Gre tudi za komercializem v medijih, pa porast nestrpnosti v družbi do vseh in vsakogar... Ampak to so že druge zadeve.
Pa še Fingerlingu: slab fotoreporter bi bil, če ne bi šel poglednot ka se dogaja! Lp

BorutB

amater. ka te dirče či nemre.
razmo bi ga ka ma >200 kunjof pod haubof. s ten nemreš vujti ...

...glede fotografij pa malo pretiravlete. Pri tem dogodku jih je preveč, pri Stojku glij zadosta. Ka bi se radi naslajali nad vsen ka se zgodij? nad vsako tujo nesrečo? (namerno ali nej namerno)
Samo tou bi povedno ka čujen od sodelavcof, kolegof, z ulice:
Narod ma dosta fotkanja. Preveč se vse slika. Nekateri niti nočejo iti več na prireditve, ker je fotografov več kak lujdi. Enin ne paše ka so v desetih različnih pozah na sliki. Živi primer san čul za prodajo predmetov na policiji, za Ringišpil v parku ... eni neščejo prav zaradi fotografije, kjer se itpostavlja posameznik brez dovoljenja. ... tak pač je.

spidi55

buldog strinjam se ka je podkupovanje hudo kaznivo dejanje, se pa ne strinjan s tebof ka omalovažuješ pomembnost divjakov in pijancof na cesti. Si se pijto kelo človeških živlenj na leto tou odnese in kelko tragike povzroči, pa da ne naštejvan vseh posledic.

Vipko
buldog

Spidi, niti slučajno ne omalovažujem nevarnosti, ki jo pomenijo divjaki in pijanci na cesti. Vem, da je vsaka nesreča huda zadeva, poškodbe in bognedaj izguba življenj pa so tragični.
Pravim samo, da je na cesti tisoč nevarnosti - od pijancev, divjakov, starčkov, ki ne obvladajo vozila, mladcev brez izkušenj, traktoristov, ki prinašajo na cesto blato, nestrpnežev v prometu, tistih, ki vozijo prepočasi, kolesarjev brez luči, peščev brez kresničke, tovornjakarjev, ki jim s prikolice frči kamenje.... in še in še.
Pravim, da imamo v Sloveniji dovolj visoke kazni in ostale inštrumente, da vse to lahko primerno oglobimo.
Pravim, da samo kaznovanje ni dovolj! Toda odpravljanje vzrokov alkoholiziranosti, agresije za volanom, nemarnosti in še kaj ni enostavno, terja čas in spremembo družbenih vrednosti na celi črti. To pa ni več enostavno; lažje je kaznovati!
Pravim, da je nesreče mogoče preprečevati tudi z odpravljanjem drugih dejavnikov nevarnosti; ali ni npr. število smrtnih primerov drastično upadlo z izgradnjo avtocest?
Pravim, da lahko naredimo vse, pijancem lahko požagamo roke, pa nesreč in smrtnih primerov ne bomo nikoli skresali na nulo.
Pravim, da je višanje kazni tudi maslo države, ki hoče na ta način od obubožanih državljanov iztisniti še kakšen fičnik več, da napolni prazno državno blagajno!
Pravim, da je pretirana dušebrižnost, ki jo uprizarjajo raznorazni mediji do žrtev nesreče in kazanjem krivcev za te nesreče tudi komercialno pogojena (napr. Big Brother z žrtvami nesreč..)
In pravim tudi, da je vneto iskanje krivcev za nesreče del splošne nestrpnosti v družbi, ki si vedno na novo izmišlja neke "krivce" za nevemkaj. Bili smo priča preganjanju kadilcev (Avstrijci se nam smejejo), smo priča preganjanju homoseksualcev, mučiteljev živali (kakor oni, ki pa imajo psa v boksu pa to niso!) in smo priča nestrpnosti do prekrškarjev v prometu....
Pravim pa tudi, da vse vsakemu lahko zgodi nesreča. Kar nekajkrat so me iz težav reševali drugi udeleženci v prometu. In ne boš verjel, prevozil sem že tudi rdečo luč. Sem jo enostavno spregledal. In nisem bil pijan. Na to pomislim, ko poslušam raznorazne čistune na TV in v drugih medijih, ki udrihajo čez prekrškarje. Samo njim je lahko; oni so brezmadežni v prometu. Ali pa poznajo ustrezne sodnike, tožilce in advokate....

Fingerling

BorutB,To ka je pa preveč fotografov, se strinjan. Problem je v ton ka lejko vsaki ka ma 5 minut časa odpre takoimenvani "medij", pa z digitalcon skače okoli pa se špila fotografa.

Fingerling

Aja pa še to... vse podatke uporabljene v prispevki je podala policja, neuradno seveda...

dani04

ja resan je dosta slik za eno prometno nesrečo iz katere je voznik še stopo iz avta in se odpravil v beg.

če se malo podrobneje poglednejo fotografije se vidi ka so gasilci iz M.Sobote prišli na kraj nesreče površno oblečeni, viseči drog oni brez čelad, resan pohvalno se vidi ka opravljajo vestno in marljivo svoje delo,ampak brez zaščitne opreme, drugače pa vse velke gasilske "glave" na vseh gasilskih tečajih govorijo o opremlejnosti in varnosti...bull shit.. mogoče de jim gospod predsednik Ernest kaj skregal.....

aja ka pijtan fotoreportere ka pa kakše slike z ribiškega piknika 2004 mate tan je tuj bil gasilski avto in novi motorni čun od soboških gasilcov....

kapalin

mislin ka nema veze kelko fotografij se da gor za en primer(več jih je bolše je)se mi pa vidi ka da sobotainfo gor dosta prispevkov in ti nejtrbej sploj drujge gledati naprimer:pomurje.si pomurec.com.....(vsi so postali mrtvi)
sobotainfo samo tak naprej.

Fingerling

@Dani04 nažalost san se leta 2004 še nej ukvarjo z fotografiranjem tak ka nažalost neman.

I-OWN-YOUR-MOM

Neverjetno, kelko van je uspelo o ton skup spraviti.

Ge pri cejli stvari najbole zapazin to (nika novoga, sicer), ka smo takši kmeti, ka se gnesden še v kučo nemreš zaleteti, ka ne bi naslednji den to znalo pol Prekmurja, keri do drkali kurac na te slike.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice