Predvolilno bitko v Beltincih so na TV IDEA podrobno spremljali že pred prvim krogom volitev, ko smo v beltinski kulturni dvorani soočili vse kandidate za župana. Tokrat pa v studiu soočajo aktualnega župana Milana Kermana in njegovega izzivalca Mateja Gombošija, ki sta se prebila v drugi krog.

Tokrat je beseda tekla o najpomembnejših temah s katerimi se bo v prihodnje soočila beltinska občina. Kerman in Gomboši sta debatirala o kanalizaciji, športni dvorani, mladinski problematiki, odškodninah za škodo, ki so jo povzročila tovorna vozila, pa tudi o zdrahah okoli delovanja občinskega sveta. Ob koncu soočenja pa je Anita Gaber kandidata izzvala, če bosta županovala poklicno. Kerman je do sedaj deloval kot nepoklicni župan.

Beltinsko soočenje bo na sporedu TV IDEA danes ob 20.15. Ne zamudite!

S spleta

Komentarji (50)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
garfild

Gledan Gombošija pa Kermana na drotaj, ka v študenti ne vidin sobočkij televizij. Te Kerman malo plüvle po občinskon svejti, malo ga hfali. Kama pa te sebe devle, vej je pa bül najhüjši, ka je vse za norosti pa žalitef gučal. Pa šče lagal je 8 let, ka nej bül na občini zaposleni, zdaj pa dale oglašüvle, ga niti zdaj nede na občini te gda bi mogel biti. Mladi, pozijvlen vas, idemo v nedelo volit pa či mamo nouvi svejt, te šče mejmo nouvoga župana - GOMBOŠIJA. Dajmo njemi prijliko, slabše nemre biti kak je bilou do zdaj. GOMBOŠI MIJ ŠTUDENTARIJA SMO ZA TEBE MIJ KROUŽIMO 2 ZA TEBE.

spss

Če nehče lejko kvalitetno dela 2 ali pa 3 slujžbe pomejni to ka je nadčlovek ! Takih super sposobnih pa zaenkrat nega ali kda delaš tij 2 3 slujžbe to pomejni ka negdi popujščaš in to neje dobro.

Beltinci si zaslujžijo župana keromi de to delo in nej slujžba! Čas je za novi obraz, čas je ka tude mladin damo možnost ka se izkažejo. Bilo je 8 lejt zadosta!

DÖDOL

Što ma v beltinskoj občini kelko telko pameti de volo Gombošija,šterome pa malo falij pa pač Kermana. Čas je za novi obraz! Občinski svet je skoro celi novi naj bo še župan novi! Če bi radi bilij še naprej najbolj zaostala občina je Kerman pravi župan! Čas je da se nekaj pametnega napravi zato nucamo novega župana,pametnoga župana!!

krofac

Vsebina komentarja

krofac

Ja, ja Gomboši s svojimi kitajcami je odrešenik za občino Böltinci... svašta...

garfild

Rejsan je vse brezveze

garfild

Rejsan je vse brezveze

garfild

Rejsan je vse brezveze

Prozac

Kerman bi županovau z dvema podžupanoma. Za enoga san siguren ka de to njegova nova ljubav - vsesposobni Maki.
Sran te bilo Kerman.

Kak so že pravili - čas je za nove obraze.

jesT

Kerman nas je vse skup že dvakrat "nategno", ka de profesionalni župan. Tau je samo v Beltincaj možno. Či so lidje vsaj malo poslušali soočenja, so čuli, ka Gomboši zna ka guči, pa de za občino sposoben več napraviti, kak je pa bilou do zdaj. Kelko pa lidje kapčijo tou, je pa pa drugo.... Jes man vüpanje. Torej, v nedelo se voli za SPREMEMBE. Voli se GOMBOŠIJA!!!

krofac

Hihi, Gomboši zna ka guči... guči že, samo povej pa ama nikaj, same nafčene floskule, vači pa pojma nema ka se dogaja v občini.

viktor

Te pa more krofaca pijtati.

krofac

Viktor 100% dosta bole poznan dogajanje pa lidi v občini kak pa Gomboši, tak ka me lejko komot kaj pijta.

jesT

krofac, te pa neven zakoj ti ne kandidejraš? aja, mogoče pa si v 1. krogi ostal :)

krofac

Nej san kandideral, mogoče pa kda bon, nikdar se ne vej.

rec

Vsebina komentarja

rec

Nekateri ste za Kermana, nekateri pa za Gombošija. 24. oktobra bo vse jasno. Prepiričana sem, da bo Milan Kerman zmagal. Ne smemo dopustiti, da bo župnik Benkovič prek Gombošija vodil občino. Zato moramo vsi na volitve in postaviti Kermana za župana. To je v tem danem trenutku najboljša odločitev. ŽUPAN NAJ BO MILAN KERMAN!!!

marki

Prozac, vidim, da se sploh ne spoznaš na lokalno samoupravo. Maki sploh ne more biti podžupan, ker ni bil izvoljen za svetnika. Župan predlaga občinskemu svetu v potrditev za podžupana nekoga izmed občinskih svetnikov. Lahko bo pa za podžupana predlagal Gombošija, ki je bil izvoljen za svetnika - to tudi ne bilo slabo, saj je za župana še premlad, ne pozna delovanje lokalne samouprave itd. Mogoče bo Gomboši prišel v poštev za župana kdaj drugič, sedaj pa je v danih okoliščinah najboljša izbira Kerman. KERMAN NOVI-STARI ŽUPAN OBČINE BELTINCI!

Raužica

Se strinjan z zgornjin komentaron. Sploh pa o ten manipulejranji Benkoviča in o cervenik zadevah. Sami znamo ka je v Beltincaj dom za starejše pod okriljen cerkve in tau ka so si privoščili na 1.krogi je kaplja čez rob. Pač tej varovanci občine Beltinci, keri so podpisali ka do predčasno volili sploh nejso dobili glasovnic, ampak so se te stavile nekdi prle. Dokončno pa so prispele do volilne komisije, obkrožene kak koli že pač. Torej lejko sklepamo ka so jih oslužbenci mogli obkrožiti kak so njin naročili.
Torej ge je zdaj tu poštenje, moralna načela,.. ?

marki

PREPRIČAN SEM, DA SO MLADINA, ŠTUDENTI, DELAVCI, UPOKOJENCI PA TISTI Z NAZIVAMI IN BREZ, SKATKA VSI KI IMAJO ZDRAVO PAMET ZA KERMANA.

KERMAN NAJ BO NAŠ ŽUPAN!

marki

Ružica, to je pa za mene nova informacija. Povejte še kaj več. Če sem prav razumel varovanci doma starejših sploh niso volili, ampak je namesto njih glasovnice izpolnil kar župnik Benkovič? No, to je pa res kaplja čez rob. In mi naj bi volili Gombošija za župana? To ne smemo dovoliti!!! Župnik se naj posveti svojemu delu, politiko pa naj pusti pravim ljudem. Prepričan sem, da je v danih okoliščinah za župana boljša izbira Kerman kot Gomboši. KERMAN NAJ BO ŽUPAN!

marki

Glede na to kar je povedala Raužica, sem še bolj prepričan, da mora biti Kerman izvoljen za župana. KERMAN NAJ BO ŽUPAN!

marki

KERMAN NAJ BO ŽUPAN!!! Verjamem, da smo občanke in občani občine Beltinci dovolj pametni, da bomo šli v nedeljo 24. oktobra v čim večjem številu na volitve in Milana Kermana izvolili za župana. Pravijo, da ljudje imajo zmeraj prav. Prepričan sem, da bodo imeli tudi tokrat - zdaj gre za res - KERMAN NAJ BO ŽUPAN!!!

Raužica

Glede tega, če je Benkovič obkrožil glasovnice nemorem rečti, ampak nekdo je. In če ste pozorno poslušali javljanje glasov na Murskem valu, je Gomboši ob prvem javljanju imel nekaj čez 70% glasov. To javljanje pa je bilo nekaj minut čez 19.00, ko naj bi imeli preštetih približno 1,5% glasovnic. (torej tiste iz predčasnega glasovanja)

spss

Ka pa marki voda ti v gut tečej, ka tak propagejraš kermana ? 1 post je zadosta ka povejš svoje mnenje!

Raužica pa marki tak bon pravo g. Benkovič (župnik) je za beltince več napravo kak pa g. Kerman (župan) v 8 lejtaj! Prekril je strejo na cerkvi, dom za ostarele je gor postavo s čim se pa g. Kerman lejko pohvali? Ka je prodal parcelon ge je zaj dom gor postavleni ? Skratka župnik kak direktor svoje firme je za njo poskrbo ji prenovil prostore, dodal delovna mesta,... Zdajšnji župan je poskrbo za svojo občino ? Na to pa vsi znamo kakšni je odgovor!

Tiste floskule z glasovnicami pa so zgolj zadnje podle igrice namenjene drugi strani, ka bi vplivali na še neopredeljene volilce, če pa je res pa enostavno prijavi na policijo! Kak veš se preganja tude to če ne prijaviš kaznivega dejanja!

pikaaa
krofac

No, no spss malo pomenje si deni. Benkovič je postavo dom, nišče njemi toga ne usporavle, ne bon zaj o ton što je zaposleni v ton domi, što je direktor, kelko je bilo tü napravleno z dara uboge vdove, prostovljnoga dela itd... Ali gučati ka je Kerman nič nej napravo je pa preci na pamet. Malo pogledni kelko kolesarskij stez se je napravilo, vaško-gasilske domove, kanalizacija, kulturni dom, grad, obnovili so se vrtci... ali dobro, što je slepi, je slepi...

spss

Zaposleni je tisti keri lastniki paše - tak kak je vsaki firmi! Glede financiranja ja tude župnik je nej delal s svojimi pejnezi, s tem ka župan tude ne dela s svojimi pejnezi ampak z občinskimi oz denarjem vseh nas! Tak ka sta s toga vidika približno na iston!

Oporekam župani samo njegovo glavno obljubo že po prvom mandati - kanalizacijo, 8 lejt je že pa še nejsmo priklopleni na omrežje pa še 2 leti ta sigurno potrebni ka mo. Občina Beltince bi že mogla najmenje na optiko prikloplena, nej ka kumaj premišlavlemo kda de kanalizacija gotova.

to delo keroga omenjaš ka je bilo narejeno od vrtcev do stez,... to dela vsakša menša občina, tak ka neki hudi razvoj to ni, keri bi me prepričal! To je itak nujno gnjes den za življenski standard na keroga se je narod navado! Prepričal bi me župan ka bi ga volo recimo z novo telovadnico o keri se guči že x lejt, z nogometenim centrom v ge bi meli v kompleksi 5-6 igrišč na kere bi pripelali nogometne turiste (ekipe ki pridejo na priprave - turizem - denar,)adrenalinski park pri muri na otoke? ,.... nevem mogoče nakladam, deloma so to projekti keri bi lejko bili izpeljani z zasebnimi investitorji, povedati ščen samo ka zdajšnji župan neje napravo nič novega kar nebi že drujge občine mele x lejt, ni ideje kak privabiti mlade lidij v to občino ka bi si postavli dom, vasi so po določenih deli že kritično prazne,... kar pa neje v interesi župana kak direktora svoje firme,.... Saj nevem če je Gomboši bolj sposoben kak Kerman,... samo enega smo že vidli, neke izkazo se neje - mogoče je čas ka damo priložnost novomi obrazi pa mo vidli za 4 lejta če se ma s kejn za pohvalite !

krofac

No, vseeno mislin, ka je Kermani uspelo, ka je prle nej Kavaši 10 lejt in to je, ka se dela kanalizacija. Vsi znamo ka pripelati finančno tak obsežen projekt do realizacije je nej mačji kašelj, še posebej pri našoj zakonodaji (predvsem mislin na razno razne roke, možnosti pritožb itd.) in vsekakor mislin, ka si Kerman zaslüži, ka spela te projekt do konca. Ka se tiče pa športnij igrišč pa mislin, ka je situacija sploj nej tak slaba po vasaj, se pa strinjan, ka bi lejko bilo boukše, ampak prioriteta more biti kanalizacija te pa san prepričani ka pride na vrsto tüdi športna dvorana in ostale zadeve.

jesT

Kermani folga 8 lejt. Ka je napravo je pač napravo, ka nej pa nej. Čas je za novi obraz. Kerman pa naj skuper z Makijon spoka....

INICIATIVA

Hvala gospodu Milana Kermanu, da je v predvolilni kampanji sprejel naše predloge za nadalnji razvoj občine Beltinci. Prepričani smo, da ste sprejeli tudi predloge drugih organiziranih skupin v naši občini, kakor tudi predloge posameznikov. S tem ste se izkazali kot človek, ki še naprej želi delati za človeka - za prav vsakega občana naše občine. Ponosni smo na vas. Verjamemo, da vas bomo mladi, študenti, delavci in upokojenci, torej vse generacije, ponovno izvolili za župana.

Gospod Milan Kerman ponosni smo na vaše dosedanje delo. Vedno smo v vas začutili, da imate vizijo. Vaša vizija temelji na znanju in izkušnjah. V lokalni samoupravi ste aktivni že vrsto let. Bili ste predsednik krajevne skupnosti, član občinskega sveta in dva mandata župan. Z ljudmi, ki so v srcu dobro mislili ste naredili veliko. Vedno ste vsakemu prisluhnil in ga upoštevali. Delali ste timsko. Zato ste lahko ponosni na vaše rezultate. Brez vas ne bi bilo kapele v Bratoncih, ko ste bili predsednik krajevne skupnosti. Brez vas ne bi bilo kulturnega doma v Beltincih, kolesarskih stez ter obnovitev vrtcev, osnovne šole in gasilskih domov. In še bi lahko naštevali. V dveh županskih mandatih ste naredi največ. In končno brez vas se v občini Beltinci ne bi začelo z največjim projektom, to je z izgradnjo kanalizacije. Želimo, da začete projekte končate. Želimo, da delate še naprej z ljudmi in za ljudi. Želimo vam vse najboljše. Mi pa bomo po svojih močeh pomagali, da bo naša občina še bolj uspešna.

V nedeljo 24. oktobra gremo vsi na volitve in IZVOLIMO MILANA KERMANA ZA ŽUPANA OBČINE BELTINCI!!!

INICIATIVA

MILAN KERMAN NAJ BO ŽUPAN!!!

marki

Iniciativa strinjam se z vsem kar si napisal. K temu bi še dodal, da brez Kermana tudi študentje ne bi dobivali denarne nagrade za uspešno končan letnik in za diplomo. Hvala Kermanu, da podpira tudi študente! Res, MILAN KERMAN NAJ BO ŽUPAN!

jesT

Zdaj še povejte ka brez Milana Kermana ne bi bilou občine Beltinci! Eni pa mate rejsan pametne...

Zeus

Dragi forumaši. Ka vi živete v kakši drugi občini. Občina Beltinci je zadnjih 8. let samo nazadovala. Nič ravoja, namesto obrtne cone so travniki, namesto logističnega središča so njive, kanalizacija, ka je indri že davno gotova pa jeedini projekt, pa še te je nej končan. Ko pišete o pomoči študentov in ostalih pomoči se malo zamislite. Nej je važno, ka lidje dobijo pomoč, važno je tou, ka lejko vsi lidje preživijo s svojin delon-plačami, pa ka pomočisploj ne nucajo. Van očitno bole paše, ka je v občini totalna beda brez razvoja, brez delovnih mest, samo, ka tu pa tan što da par deset evrov pomoči. Pa še tou od pejnez, ki so jih prispevali vsi.
Samo poglednite občino Odranci, pa Sobota, pa Veržej, ka našten sosednje, pa te vidli kama je 8. let aktualni župan pripelal občino Beltinci. Za Beltince bi bilo najbaukše, ka sploh ne bi več kandidejral. To bi lejko vido že san, ka je pač nej bil uspešen. Žal ga njegovi priskledniki silijo v ponovno kandidaturo. Žalostno za občino Beltinci.

jesT

Zeus pa nemrejo inačikši biti, kak je njihov župan... Žal. pa v nedelo de konec toga, pa te do vidli kak se dela razvoj občine. No, vupan ka do vidli, pa priznali.

Dudlica

Pa še res je, kar piše Zeus, ampak vse to zaradi občinskih "svetnikov", ki so nej drugo delali, kak eden drugemu polena pod noge metali !

marki

Razvoj občine ni odvisen samo od župana, ampak tudi od občinskega sveta. V preteklem mandatu je bila sestava katastrofalna, vendar je kljub temu Kerman naredil maksimalno. Nova sestava občinskega sveta je boljša - ljudje so izobraženi in tudi nekaj več modrosti imajo. Prepričan sem, da bo Milan Kerman, kot človek, ki ima vizijo, znanje in izkušnje in ki dela timsko spet naredil maksimalno. Skupaj z občinskim svetom bo Kerman naredil več kot Gomoši, saj Gomboši živi v Beltincih 3 ali 4 leta in še ljudi, ki so bili izvoljeni v občinski svet ne pozna... kaj da bi se spoznal na delovanje občine - je še premladi za župana. Kerman je v danem trenutku najboljša izbira, zato v nedeljo 24. oktobra izvolimo MILANA KERMANA ZA ŽUPANA!!!

DÖDOL

Še en mandat Kermanu pa bomo sigurno najbolj zaostala občina v Sloveniji!Me strašno zanima kda de naš drek tekel po novi kanalizaciji? mogoče2019? Aja pa še to,kelko delovnih mest je bilo odprejtij začasa Kermana? Zdaj pe si je še z makijon v roko segno,Bog nam pomagaj!

marki

Mislim, da je vsem v občini Beltinci jasno, da je v dani situaciji najboljša izbira Kerman. MILANA KERMANA ZA ŽUPANA!!!

xpCOM

Marki, mijslin ka si tij eden izmed pametnij na tem forumu. S ten ka praviš se tudi jes strinjan. MILANA KERMAN ZA ŽUPANA!

rec

Tudi jaz sem za Kermana. MILANA KERMANA ZA ŽUPANA!!!

krofac

Jes man fejst rad zabeljene dödole pa spražene tüdi...

garfild

Prijden domou z MB pa na našoj TV evo Kermana. Za vse so krijvi drüjgi, svetniki, nikši odbori, samo un nika nej krijv. On bi mogel pripelati industrijo, pejneze, pripraviti projekte...Un ne bi na ekonomiji napravo niti ednoga izpita. Občina je čistak mrtva, on pa li dale s svojimi bednimi ambicijami, nesposobnostjo. Insektor, nikaj še včij, pa šče župan bi rad biu. Či se prav spomnin, je nigda ščel biti še poslanec, pa je apal na volitvaj, te pa je delal nekše bolondije, Naj nam pove, ka so te bolondije. Ajdi Kermanovi, z resnico vö!!!!!!!!Ne vejte ka je delal? Kaj je tou nej povedal v kampanji? Moj tati je tou zvedo od njegvoga pajdaša v Lipovcaj pri Jeneši gda so šnops metali. Klinc pa takši človek, te NEMRE BITI ŽUPAN. LEKAJ STE SI POZABILI, KAK SE JE OBNAŠAL DOZDAJ, KA JE NIKAJ NE NAPRAVO, KA GA LOVIJO MILIČARI, KA SE JE Z VSEJMI DOL SVADO.
Dr. Gomboši je brez vse te zamazanije. GOMBOŠI, YOU AND ME ARE THE CHAMPS. WIN GO TO GOMBOŠI. THAT IS REALLY RIGHT.
Što je tak prizadeti, ka pijše v drüjgon imeni. Nikši vsi študenti ne podpiramo Kerman, SKORO VSI SMO ZA GOMBOŠIJA. Tüdi dr. Slavinec ga je poudpro, tou vse povej. Ščemo VEČ, ščemo dr. Gombošija, šče naš Janša je zaradi volitejf prišo v Böltince. Zmaga, win, zmaga, win dr. Gomboši.

tulipan

Tako brezveznih komentarjev pa že dolgo ni bilo na objavlen prispevek! V uredništvu bi se že lahko vprašali, kaj objavljate in zakaj?! O Občini Beltinci in njihovih županskih in svetniških kandidatih je bilo v preteklosti že toliko povedanega, da nima smisla več debatirati! Dejstvo je, da v tej občini še lep čas ne bo uspešnega župana, ker so se vsi sposobni umaknili oziroma se distancirajo od lokalne politike, zaradi zdrah, ki so jih v preteklosti povzročali: Kavaš, Maki, Tomec, Bezjak, Kerman, Ferčak, Ferenčak, Glavač, Adžič, Benkovič, Lebar, itd (še bi se jih našlo), tudi razni novodobni Gombošiji in Zavci niso kader, ki lahko občino pripeljejo na pot razvoja. Skratka ne glede, kdo bo izvoljen za župana se bo v Beltincih nadaljeval razvojni zaostanek za ostalimi občinami v regiji!

krofac

Moj tati je pa pri sosidovon Lujzeki, kda so slive žgali zvedo, ka de od Pišteka z dolnjega kota krava kotila pa je šou ta gledat, če istina pa vido, ka krava sploj nej breja...

itak

...zaj bi že b"l čas, ka henjate...kelko jes znan je od pounouči volilni molk...što de pa zmagau se pa tak eli tak zna... ...što li...???...

jesT

Tak kak san napovedal, je Milan Kerman z gnešnjin dnen končal svojo politično kariero! Čas je za napredek občine Beltinci, čas je za človeka z vizijo - dr. MATEJA GOMBOŠIJA!!!!!!!!!!!!! Fala van Beltinci! Zdaj pa veselo na delo za NAREDEK OBČINE BÖLTINCI!!!!!!!!!! :))))))))))

fusbaler
fusbaler

zdaj smo še mij izvolili sranje, zdaj te vidli što de vodo občino.
Gomboši je samo maska, v ozadji pa... povejte mi za eno leto.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice