Vsak na svoj način smo zakorakali v novo leto, nekateri so najdaljšo noč v letu preživeli v Termah 3000, kjer so izvedli kar pet silvestrovanj. Njihove kapacitete so sicer zasedene vse do treh kraljev.

Praznični čas za številne slovenske terme pomeni polno zasedenost. Predvsem za nemško govoreče turiste so božično-novoletni prazniki in silvestrovanje v termah posebno doživetje.

Zato niti ne čudi, da so moravskih Termah 3000 izvedli kar pet silvestrovanj. Pri tem je bilo povpraševanje tako veliko, da so morali iti na rob svojih zmogljivosti za zadovoljitev vseh, ki so najdaljšo noč želeli preživeti pri njih.

Silvestrovanje je mimo, zasedenost ne

Navalu gostov pa navkljub temu, da je silvestrovanje mimo, ni videti konca. Pravzaprav sedaj prihaja drugi val gostov, ki bodo uživali vse do praznika svetih treh kraljev. Sprostitev v termah tem času najdejo tako starejši gostje, kot mladi zaljubljenci, z igro pa je poskrbljeno tudi za otroke. 

Že vse od božičnih praznikov so v Termah 3000 polno zasedeni.
 

"Tudi sedaj smo polno zasedeni, predvidoma bo ta zasedenost trajala nekje do praznika treh kraljev, se pravi do te nedelje. Seveda smo izredno zadovoljni, glede na to da smo dejansko vedno zanimivi v slovenskem prostoru," pravi Andrej Regoršek, direktor gostinstva v Termah 3000.

Ponudba povezana z lokalnim okoljem

Ponudba je pri njih zato zelo vezana na lokalno okolje. Gostje, ti prihajajo iz različnih držav, se lahko do bazenov sprehodijo po hodniku, ki govori zgodbe o naših krajih. 

Zadnjo investicijo predstavlja prekmurski most Kot pravi Regoršek, so z njim gostom želeli predstaviti štiri tematske točke. Te tematske točke se nanašajo na različne lokalne znamenitosti.

Poleg slovenskih gostov v Termah 3000 najdemo približno polovico gostov z nemško govorečega trga. Osebje se seveda njihovemu jeziku prilagodi in zato je zanje še toliko lažje.

"Zelo dobro se počutimo, saj vsak govori nemško, jaz pa ne znam slovensko, in to je zelo praktično za tujino," nam je povedala Kerstin Bogatsch, ki se bo razvajanju torej prepustila ravno v Moravskih Toplicah.

S spleta

Komentarji (20)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pijancek

Pomurske terme - v lasti drugih !!!!!!!!! Zaslužek v tuje žepe !!!!!!!!!!

sarajevski magister (nepreverjen)

Tou te mouti? Tij ka ka si sigdar tak glasen glede privabljanja tujih investitorov in novih delovnih mest. Kama de pa te šou dobiček? Tebi mogouče?

In reply to by pijancek

pijancek

Daj poglej lastništvo Pomurskih term ! Se ni dalo to malo drugače, da bi več denarja ostalo v Prekmurju ? Dober kmet ne proda svoje kmetije in potem na tej kmetiji dela kot hlapec !!!!!!!!!!!!!

In reply to by sarajevski magister (nepreverjen)

Busybee (nepreverjen)

Delavci pa na minimalci se pravi še bole do delali za suženjsko plačo, država pa itak svoje dobi...Slovenistan

butalec (nepreverjen)

Pijanček nouri, kama v tujino pa te ide iz Moravec penez? Sava hotels so v tujini ali v Sloveniji?

pijancek

Nisi razumel zapisanega ! Veliko tega denarja bi lahko ostalo v Prekmurju in delavci bi lahko imeli višje plače ! V tuje žepe - sem mislil izven Prekmurja. V čigavi lasti so nekoč bile Prekmurske terme ? Zakaj smo jih morali prodati ?

In reply to by butalec (nepreverjen)

Prankster (nepreverjen)

Kaj imajo ti ki zdaj delajo v termah opraviti s tem kdo je njihov lastnik. Vprasaj raje tiste velike direktorje iz preteklosti ki so privedli do zdajsnje situacije.

In reply to by pijancek

Tujec 223 (nepreverjen)

Povej tiste direktorje, ki so prodali terme.

In reply to by Prankster (nepreverjen)

lipa3 (nepreverjen)

Butec,Sava je še hujše kot tujina za vsak mišji drek se rabi podpis iz Save in cče bi ti delal v turizmu Sava hoteli in bi dobil za 5 stopnjo pod minimalcem da ti se mora država primakniti 35€ da si na minimalcu bi drugače razmišljal .Mislim, da je Sava najslabši lastnik Pomurskih term samo izčrpava delavce in nič ne vlaga.

In reply to by butalec (nepreverjen)

pijancek

Imamo Prekmurci še kaj svojega ? Ali smo vse prodali ?

čardo (nepreverjen)

Prodali so vodilni v teh podjetjih in sicer privatno lastnino od vseh nas za svoj žep.Če bi bili pravna država kot pišev ustavi bi marsikateri direktor in finančniki v teh podjetjih nosili progasti dres, pa poglejmo Mura, Potrošnik, Panonija, Agroservis, SOZD ABC Pomurka, Pomurski tisk ,Zdravilišče MT, Sobota itd, itd tako, da ne delte toliko minusov, ker ima moj pivski brat prav ?

In reply to by pijancek

čardo (nepreverjen)

Eden od tej vodilnih mi je že dodelo nagrado v obliki minusov san bi pa bil srečen če bi tej omenjeni kapitalisti, šteri so z goljufijo prišli do našega premoženja ednok z lisicami na rokaj odli po tej firmaj, če ščete tej lidje pod narekovaji majo ime in priimek

In reply to by čardo (nepreverjen)

kasparov

Prekmurci smo, tak kak ostali Slovenci, pa Hrvati, Srbi, Madžari, Romuni, Bolgari, Poljaki... vse svoje firme in banke, razprodali, zdaj smo pa le navadna mizerna in brazpravna cenena delovna sila za tuje gospodarje ter potrošniki nekvalitetnega in drugorazrednega avstrijskega in nemškaga blaga iz hoferja, lidla, špara, dajhman, haundema, fogeleja, štifelköniga, njujorkera in ostalih švabskih pijzdmaternih.
Mij Prejkmurci smo pa še malo bole ščuknjeni kak ostali in ne znamo sami niti smeti pobirati ampak tou za nas dela avstrijsji zaubermaher šteri nas pri ton fejst, fejst nori.

gremopogobe (nepreverjen)

Berem, da bomo v Sloveniji prodali še eno banko, Telekom, tri najmočnejše igralnice, ............. Ljudje, ki za drobiž razprodajajo naše premoženje, imajo 16.000 evrov mesečne plače ! Na portalu gledam, da Prekmurec drugemu Prekmurcu ne privošči 290 evrov ! Ljudje, kaj smo res postali že hlapci ?

In reply to by kasparov

gremopogobe (nepreverjen)

Kdo ve, kateri direktor je prodal terme Moravske toplice ? Z imenom na svetlo !

hh (nepreverjen)

vse terme od sava hoteli so za en drek. Daleč od ka so včasi bilij. Od mrzle vode do mrzloga zraka, pa ka o tun ka se z 15€ ideš kaupat sploj ne gučin. Enostavno slabo. Martin na muri za 5€ rejže vse povprek.

Jo (nepreverjen)

Ka mutite napijšite ka ma šejf strežbe 700€ in da je zapustilo terme en velik del kuharjev .ne pa da so polnozasedeni .denar pa v Ljubljano levici bravo naš politik Kučan gorički

Jo (nepreverjen)

Ka mutite napijšite ka ma šejf strežbe 700€ in da je zapustilo terme en velik del kuharjev .ne pa da so polnozasedeni .denar pa v Ljubljano levici bravo naš politik Kučan gorički

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kaj ima Kučan s temi termami ? Niti riti si ne pride sem namakat.

In reply to by Jo (nepreverjen)

Tujec 2A (nepreverjen)

Zakaj se bojite zapisati imena tistih, ki so prodali terme Moravske toplice ? Domačini sigurno veste kdo je to storil !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice