Klub prekmurskih študentov letos organizira že 21. Prekmursko gibanico.

V štajersko prestolnico znova prihaja tradicionalna, letos že  21. Prekmurska gibanica. Odvijala se bo v torek, 5. decembra 2017, v klubu ŠTUK od 23. ure naprej. 

Korenine Prekmurske gibanice segajo v leto 1996, dogodek pa že enaindvajset let zapored povezuje mlade in mlade po srcu ter skrbi za promocijo prekmurske kulture in kulinarike.

Letos bo Prekmurska gibanica potekala v torek, 5. decembra 2017, pričela pa se bo ob 23. uri. Dogodek bodo popestrile znane glasbene skupine, ki bodo obiskovalce zabavale do zgodnjih jutranjih ur. Za obiskovalce bo na dan dogodka organiziran tudi avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Ljubljane do Maribora ter nazaj.

Podrobnejše informacije o programu prireditve, prodaji vstopnic in voznih redih avtobusov bodo sicer znane v prihodnjih dneh.

S spleta

Komentarji (26)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2

To se bo žrlo, pilo in fukalo !

? (nepreverjen)

Yugo, pa kaj si ti res že tako nor, da ne moreš skupaj spraviti enega normalnega stavka, ali si samo takšen prostak? Nekje si pisal da imaš otroke, vnuke... pa to ni mogoče, imeti takšnega očeta, dedka, groza.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Kaj si res tak zabit, da ne veš kaj ti mladi tam počno ? Točno to, kar sem zapisal ! Le ne verjameš, pojdi tja, odpri oči in videl boš ! Sam sem že večkrat bil, zato dobro vem, kaj se tam dogaja. Nekateri se tako napijejo, da ne vedo za sebe in nekatere vozijo na urgenco ! Kaj si nekje na samem 24 ur dnevno v kuči zaprejti, da ne veš, kaj se v svetu dogaja ?

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Si ti v poziciji, da jim boš sodil? Daj počisti pred svojim pragom govno jedno (samo to razumeš) !

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Sploh ne razumeš. Jaz jim ne sodim, samo resnico sem zapisal. Tudi sam sem to delal, ko sem bil mlad in sem študiral. Priznam, grešil sem. A zaradi tega se ne bom delal idealista, da tega ni bilo, ni in ne bo. Je bilo, je in bo !

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Danes pa tako obsojaš mlade, če kaj spijejo? Ali boš spet takoj napisal, ne pil pa nisem, ono drugo pa sem delal... hahaha. Nisi tako inteligenten, da bi lahko vse prek lagal, ker se hitro zapleteš.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Ne lažem, občasno sem tudi pil, a nikoli se nisem napil. Med tema dvema pojmoma je pa velikanska razlika, vsaj zame. Zakaj ? Ker nisem imel tega interesa in ker sem bil športnik ! Imaš prav, ono drugo sem pa delal. Sem zato lažnivec ?

In reply to by ? (nepreverjen)

pijanmopajebomopavse (nepreverjen)

To ka st evij v jugolaviji delali sake drujge den na veških veselicaj delamo mij zaj 2x na leto. Telko obeznosti pa skoraj nič fraj časa ste vij nej dožijvili. Stara garda, čas je ka idete pa se država spremeni, z vašen mišlenjon nas mlade v sakon ovinke doj bremzate.

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Kaj smo mi krivi, da imate vi toliko obveznosti in malo prostega časa ??????? Nismo !!!!!!!!!!!!!!!! Za to je kriv sistem !!!!!!!

In reply to by pijanmopajebomopavse (nepreverjen)

VILI76 (nepreverjen)

Gnesden lehko vsaki kurac študejra... negda so bilij sprejemni izpiti, zaj pa kurčeva matura, kero vsak napravi, če ma vsaj malo v glavi. In tak ide npr. strojništvo študirat ekonomski tehnik, pa nema pojma o čem predava profesor, keromi je samoumevno ka bi to študent mogel znati... brezvezde, lehko bi knjigo pijsal o tem, kak je sistem v kurci. V glavnon, današnji študenti so 0 proti negdašnjin...

In reply to by pijanmopajebomopavse (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Res je gnes den vsi doštudirajo, če drugače nej se vpišejo v privat fakulteto kjer študij plačajo. Ko pa enkrat nekomu plačaš, potem pa na koncu moraš dobiti to, ka si plačo, torej diplomo ali magisterij. Šole pa so rade več je študentov, več denarja dobijo od države. ŠE same so vpisovale študente, ki sploh niso obstajali. Sicer pa vsi fajn žurajte samo pazite nase, da se komu kaj ne zgodi.

In reply to by VILI76 (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Vili, si ti kaj doštudiral? Težko verjamem... Teorija-pametovanje ti pa gre odlično... to pa.

In reply to by VILI76 (nepreverjen)

Tujec 2

Prej, da druge napadaš, povej za sebe, kakšen faks imaš končan ! Pa ne tistega privat, ki ga plačaš in dobiš diplomo.

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Ma daj čefur ne slini se vsepovsod zraven idi lepo nazaj v Srbijo, da bo mir pred tabo. Sicer pa nismo bili vsi v Kumrovcu na šolanju, kjer si z rdečo knjižico dobil kvazi naziv.

Tujec 2

Lepo te vprašam, a ti meni namesto odgovora ČEFUR. V Kumrovcu sem bil en dan ( obisk rojstne hiše Tita in ogled okolice ), tvoji veliki vzorniki so se pa res šolali tam, in to brezplačno. Nikoli nisem imel rdeče knjižice, tvoj idol jo je precej dolgo imel. Ker ga je začel preveč srati, so ga vun vrgli in mu rdečo knjižnico odvzeli. Tega nisi vedel ?

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Glej Yugo, ti nikoli ne boš dojel, da Slovenija ni Srbija! Vsaj na tem portalu se samo ti stalno hvališ z neko penzijo, namišljeno družino.... A si mogoče v vsej tej svoji samovšečnosti kljub vsemu opazil, da se drugi komentatorji z ničemer ne hvalijo? A misliš, da drugi nismo nič dosegli v svojem življenju? To so intimne stvari o katerih ne debatiraš z nekom na portalu za katerega ne veš ali je računalniški program ali pa zgolj napake narave.
In zaradi takšnih kot si ti potem ljudje postrani gledajo vse tujce, ki pa niso tako slabi ljudje kot ti. Verjemi, da bi ti marsikateri tvoj sonarodnjak povedal par krepkih na tvoje primitivno obnašanje.
Tudi begunci so vsi na slabem glasu zaradi nekaj sprevržencev, ki delajo teroristične napade, da boš bolj razumel primerjavo.

In ja TUJEC, zato ti ne pašeš v Slovenijo in ne boš nikoli del de družbe, kljub temu, da ti je nekdo pomotoma podelil slovensko državljanstvo.
In ne pozabi, državljanstvo imaš, AMPAK SLOVENEC PA NE BOŠ NIKOLI!

Premetanka (nepreverjen)

Pa na žalost je Slovenec in dozdeva se mi, da s štajerskim ozadjem.

In reply to by ? (nepreverjen)

Tujec 2

In še res je. Ker pri pisanju uporabljam tudi štajerske besede, sem sigurno Štajerc. Ker uporabljam tudi prekmurske besede, sem sigurno Prekmurec. Ker uporabljam tudi srbske besede, sem sigurno Srb. Nekateri mi pravijo tudi srbin, čefur, yugo, ........... Vrag si ga vedi, kaj sploh sem. Na koncu niti sam ne bom več vedel.

In reply to by Premetanka (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Do zdaj je govoril, da sta njegova starša srba... pri takšnem pokvarjencu ne moreš soditi po dveh treh narečnih besedah. Je bilo pa že nekaj mnenj glede nicka tujec, da je možno, da je to lahko tudi računalniški program, saj kaj tako pokvarjenega v resnici zelo težko obstaja.

In reply to by Premetanka (nepreverjen)

Tujec 2

Resnica boli. Če nekomu odgovoriš na vprašanja, to ni nobena hvala ! Samo ti nisi dovolj zrel, da bi to razumel. Čeprav ne priznaš, si mi favš veliko stvari: dobre družine, solidne penzije, zelo veliko prostega časa, ni mi potrebno nič delati - samo uživam, solidnega standarda, grem, kamor hočem, ........................ Pazi, da ne boš zbolel zaradi tega. Ja, če bi favšija gorela, bi cela Slovenija zgorela. Tega pojava v Srbiji ni ! Zdaj se pa od jeze v Muro vrži. Zdaj se bom pa res pohvalil ( samo zate ): nikoli ne boš imel niti polovico tega, kar imava midva z ženo ( tako finančno kot družinsko ) !

In reply to by ? (nepreverjen)

Tujec 2

In raje sem karkoli kot takšen zaplankani, vzvišeni, narcisoidni, nerealen, sovražni, ........ SLOVENEC, kot si ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sem rojen SLOVENEC !

In reply to by Tujec 2

Tujec 2

Mogoče me na kakšni lestvici najdeš. Zdaj pa malo brodi, saj imaš veliko glavo !

In reply to by ? (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Seveda, .............. na Matildinoj !

In reply to by Tujec 2

? (nepreverjen)

Yugo, pamet ti že peša, zato ne veš več kaj iz meseca v mesec lažeš. Sicer pa z psihopatom kot si ti debitirati res nima smisla.
Samo norec kot si ti lahko zapiše, da nimam pol tega kar imaš ti. Sociopat, pa saj se sploh ne poznava. Prihrani te bolne fore za tvoje jugoviče tamo dole.
Rojen Slovenec zagotovo nisi, morda samo pomotoma rojen v Sloveniji. Začni si beležiti te tvoje laži, ki jih vsakodnevno pišeš, ker ti reči uhajajo iz rok.
Pa sploh si ni težko zapomniti teh tvojih laži, ker si edini na tem portalu, ki laže vsak dan.

Tujec 2

Res je, da imaš veliko več od mene. Priznam. Veš, česa imaš več od mene ? SLAME V GLAVI !!!!!!!!!

In reply to by ? (nepreverjen)

pijancek

mladi kefajte ko bote stari nede šlo več

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice