V Ljudskem vrtu so Severni Irci slavili z zadetkom Evansa

Varovanci Matjaža Keka so v srečanje krenili nekoliko zadržano, saj so imeli v uvodnih minutah pobudo gostje. Kasneje so se igralci otresli pritiska in zaigrali nekoliko bolje, si priigrali lepi priložnosti, a s ta Ljubijankič in Kirm pred golom delovala preveč neodločno. V nadaljevanju je igra večinoma potekala pred gostujočimi vrati, Slovenci pa niso znali izkoristiti priložnosti, ki so se jim ponudile. Severni Irci so v 70. minuti izvedli lepo akcijo na levi strani, ter poslali žogo v sredino, tam pa je pred golom najboljše reagiral Evans, ki je žogo poslal v prazno mrežo. Kek je poskušal z menjavami, ter v igro poslal Iličiča, Dediča in Matavža, a se rezultat ni spremenil. Najbližje zadetku je bil mladi Iličič, ki je lepo preigral gostujočo obrambo, strel pa ni našel poti v mrežo. Severni Irci tako nekoliko presenetljivo domoh odhajajo s polnim izkupičkom.

Slovenijo že v torek čaka naslednjo srečanje in popravni izpit, ko se bodo v gosteh pomerili s Srbi.

Rezultat:

Slovenija : Severna Irska 0:1 (0:0)

Evans 70.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Skipper

Vsebina komentarja

Skipper

ja ja "nepričakovan", to podcenjevanje de nas pokopalo.

bc

Ja, bi što mogoče pokomentejral grobost severnoircev. Meni so se zdeli nenormalno grobi, dobili so (pre)malo kartonov, pa mislin, vej pa kak si je naš žogo štopal tak bum po tacaj... Te se pa še nikaj bunijo, češ, kakši faul je te zdaj tou....
Prav nesramno so mi delüvali in mel san občutek ka so o jasna navodila kak naj špilajo...

Vipko
KRT

Bokše slabo začati, kak slabo končati :)

mcmario

ne saj do dobro igrali ampak rabimo NOVEGA ZAHOVICA KI VE ZADETI GOLE ;)

I-OWN-YOUR-MOM

ne nucamo, ker nan v velki večini tekem zadosti takšen stil, ka da skos što drujgi gol. v bistvi gli na ton temelji celotna igra - ka nema nišče preveč prednostnih nalog in temelji vse na hitrih, kratkih podajaj z dosti rotacije.

ovi so meli srečo, to je to. ujše bi blo, če bi zgujbili s kakšo slabo igro, ali to je pa pač blo ala barca vs. inter ... in ja, ovi so odšpilali taktično izjemno, ter izkoristili prvo malo večjo pasivnost v naši igri, kera je trajala par minut, ampak je bila zadosti.

ajmo, slovenija!!

warioth

Prvi polčas so naši bili preveč previdni-mogoče malo preveč zadržani. V drugon polčasi smo jih totalno nadigrali, ampak na našo žalost je nič nej šlo v gol. Oni so pa z ene same dobre priložnosti zadeli.

Jes osebno san bil razočarani predvsem z Korenon, keri je zdaj že nekaj tekem nej nič pokazal. Preveč se skrijvle v ozadji in premalo uporabnih žog delij, do strela pa sploh ne pride. Nan trenutno falij en vezist keri bi žogo znal do napadalcov poriniti...včeraj je preveč vse šlo po bokaj in po lufti...

cJEgan

Tudi poraz je mogo priti jebiga se zgodi. Idemo probamo zdaj Srbijo zmagati pa te mo vidli dale :)

Vsi v Beograd!

spss

no točno to kak omenja warioth včera je bilo preveč viskih žog, vse je šlo samo na preskok igro in predloške iz strani keri pa nejso meli učinka ka je skos 7-8 ircov bilo negi na 16m natrpani in skos se nehče najšel ka izbil !

Birsa je včera bil naš najbolši, par njegovih podaj je včera bilo smrtnih lepo v globino in če bi imeli še koga s takim nosom za podaje,...

Starejše novice