Hranim račun, ki sem ga dobila 2.5. letos od Delo prodaja d.d. Ljubljana. V Kliničnem centru imajo trafiko in ko sem plačala s kartico, sem na računu zagledala postavko NADOMESTILO ZA BREZGOTOVINSKO PLAČILO 0,09 €. Nikoli še nisem zasledila take postavke, saj od uvedbe shrani račun... to res delam in potem doma že spraznim denarnico in pregledam te papirje. Mi je pa postalo kar neprijetno ob kontroli rega računa, saj sem kar navajena na plačevanje s kartico. Kaj pa pravi zakonodaja v zvezi z zaračunavanjem plačevanja s kartico?

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Katera je največja znamenitost naselja Grad na Goričkem?

Sbazar (nepreverjen)
Zooey

Na pošti je tudi provizija, če plačaš s kartico. Mislin, ka majo pri okencih obvestilo.

provizija (nepreverjen)

Na pošti se šteje plačilo z kartico kot dvig denarja. Provizijo pa ti zaračuna banka, katere komitent si in ne pošta. Meni je pred časom naprimer nlb zaračunal 1.3 eura za plačilo 30 eurov, to je kakih 5 let nazaj, zdaj je sigurno več. Ni pa na pošti provizije na okencu, kjer se kopira in oddaja pošta itd., tam imajo prenosni pos terminal.

100% (nepreverjen)

Točno tako kot si napisal,sam sem pred 1 mesecem na pošti plačal paket v vrednosti 47€,ko sem dobil izpisek me malo ni kap ko sem videl,da so mi otegnoli 8€ ker sem plačal z kartico na pošti

In reply to by provizija (nepreverjen)