Dogodki in pojavi, 24. julij

V obravnavanih prometnih nesrečah je bilo osem oseb telesno poškodovanih.  

Ob 16.10 uri je izven naselja Bogojina voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja. Kolesar je utrpel hudo telesno poškodbo in bil odpeljan na zdravljenje v  UKC Maribor.
Okrog 14.10 ure je v Ivancih voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, trčil v betonski propust, nakar se je vozilo prevrnilo. Voznik je utrpel lahko telesno poškodbo.
Ob 17.15 uri je v Skakovcih voznik osebnega avtomobila trčil v voznico osebnega avtomobila. V slednjem vozilu so bili štirje udeleženci lahko telesno poškodovani.
Ob19.20 uri je v M. Soboti voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča in trčila v drevo. Utrpela je lahko telesno poškodbo.
Lahko telesno pa se je poškodoval tudi kolesar, ki je okrog  10.50 ure padel v Kruplivniku

S področja kriminalitete obravnavana dva vloma, rop in nasilje v družini.
Nasilnežu, ki je na območju PP Murska Sobota že dalj časa izvajal nasilje v družini je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na  javnih krajih in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelja, ki sta pod vplivom alkohola razgrajala na javnem kraju in kljub intervenciji nadaljevala s kršitvijo, sta bila pridržana.

Pridržana pa sta bila tudi dva voznika osebnih avtomobilov in voznik kolesa z motorjem, ki so vozili pod vplivom alkohola.

Meritve hitrosti bodo popoldne na širšem območju Ljutomera.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dbohar

policaji so tude lekar piajni bili gnes pa mačka majo,kak kesno so prispevek gor dali!! :D

Spelah

Sploh ga niso, zato smo ga naknadno dodali mi ;)

Starejše novice