Spletni medij Sobotainfo.com bo jutri med maturante v mestnem parku delil vreče za odpadke.

Spletni medij Sobotainfo.com se je zato letos odločil izvesti ekološko akcijo, v okviru katere bomo med mlade delili vreče za odpadke. Pri zagotavljanju teh nam je na pomoč priskočila Mestna občina Murska Sobota, vreče pa je prispeval izvajalec javne službe odvoza komunalnih odpadkov v Murski Soboti - Saubermacher Komunala Murska Sobota.

Za zbiranje odpadkov bosta na voljo dve vrsti vreč in sicer prozorne vreče za plastenke in plastične odpadke, ter črne vreče za ostale komunalne odpadke. Mladi bodo vse smeti lahko vrgli v vreče, ki jih bodo po koncu druženja v parku lahko pustili kar tam, naslednje jutro pa jih bodo pobrali delavci javnega podjetja Komunala.

Foto: 24ur.com - Marjan iz MS

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Smiley-SS

Pametna akcija! Pohvalno!!!

marko89

dobra ideja.

Pikonca

Zanimivo :) Te je tude dobim :):)

JanisJoplin

Kruto, da moreš človeku najprej v roke porinit vrečko, da ga spodbudiš k čiščenju lastnega dreka!

veverca

Pa še nej gvüšno, ka de sploj gor prišo zakoj so njemi jo v roke porinili... Gda de gor prišo, pa več trufiti nede mogo...

incognito

Žalostno, kar ga mama ni naučila, ga tudi vrečka ne bo ! Glava pa itak samo za frizerja in prepih. V vrečke do pa bruhali, ali se pa oblačili v njij, če de seveda zadosta šlank in ga je nej apetit po kakšnon jointi preveč razmetal ....

čriček

Primerna destinacija .......pokrovitelj ,občina......naslov akcije ,ćistilna akcija......,slika ,enaka kot vsako leto,redarji bodo mižali na obe očesi ,komunalci bodo imeli nočni šiht ,navali na soboški park,tak vse skup plača občina .Ka je to istina'''''???????????????.Spomeniško in kulturno zaščiteni park ,beznica .!!!!!!!!!!!!!!

niina.

prlej bi pravli, ka mi smo vreče že nabavile :)

markec91

me direkt zanijma kelko vreč de v tej namen uporabljeneh :)

ErikF

prvo se gučij ka toga naj nebi bilo zdaj do jin še pa vrečke dalij za pod rit ka jin nede trbelo na travi sidete :)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ide se za sporočilo .. fajn pomale .. korak po korake .. enoga dnejva .. enoga leta .. de nagonsko zavedanje posameznika pomale na meste okrog toga .. tude v omotičnon stanje .. :-))

bunny

tak de dešč pa se lidje razbežijo v gostilne...tak ka nede telko smeti...

Aly_a

Lani san opazla ka je kar precej mladine pobirali in zbiralo smeti v vrečke in jih te metalo na tovornjak prijaznih redarov ali kakoli so že. Čeprav to nejso in nedo naredli vsi je pa tak kak je čevapčič pravo: "fajn pomale .. korak po korake". Vsekakor vzpodbudna zadeva!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice