Damjan Frančić, 22-letnik iz Radmožancev, ki je bil pogrešani od 19. oktobra, se je vrnil domov. Damjana so poleg policije iskali tudi prijatelji, ki so v okviru iskalne akcije polepili njegove fotografije po številnih mestih v državi. Ustanovili so tudi facebook skupino “Iščemo Damjana”, in ravno preko slednje je njegov brat, Matej Frančič sporočil, da se je Damjan vrnil domov, poroča Večer. V imenu družine se je v omenjeni skupini za pomoč pri iskanju zahval tudi njegova teta.

Kje je bil in zakaj se ni javil družini, še ni znano, kot smo pa že poročali, naj bi nekaj časa živel v Budimpešti, starši so se celo bali, da je Damjan ugrabljen.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pussi (nepreverjen)

Tu se pa negdo trudi ka ga najde . Ne moreš verjet ka današnja mularija doma ne ve povedat kam gre ,. Te pa še to upajo javno objavit. Sramota.

Gost (nepreverjen)

Sramota!! Upam, da bo kazensko odgovarjal!!

Domen

Po katerem členu kazenskega zakonika pa?

In reply to by Gost (nepreverjen)

gostja (nepreverjen)

Fala bouge!!
Zaj pa po riti!

janplen100

Po goloj riti z šibof pa tudi stariši se morajo malo zamisliti zakoj je to napravo.

Gost (nepreverjen)

Vej je pa punoleten, lejko ide kama šče...

dseme

Lessi se vrača :)

Ciganjscek (nepreverjen)

@ ANJA VUCKIC sto bi pa taksnoga mladoga ugrabil? Ta nema nej pejnez nej sluzbe, starsi pa tuj verjetno nejsko bogati. Pitajte se ka je v toj familiji naroube. Starsi dramatizirajo situacijo, ka iritirajo medije, pa odvracajo pozornost od sebej. Tou je ze drujgi primer ge je pojeb vujso od douma pa naj bi se teden dni nahajal v Budapesti. Prisou je domou pa nikomi nista. Kolega mi je pravo ka ta dva primera oz. osebi stanujeta blujzi eden o ovoga. Sto v takson primeri krije stroske iskanja s strani policajov ali pa sta policijska tajna sodelavca ali pa sta kurira kaksni drugi grup in zato " odideta od douma"? Oba primera se vejzeta na Budapest. Zatou lepou prosim nej dramatizirati v bodoce taksne primere.

Starejše novice