Napetost med barovci se je stopnjevala že več dni in prvi vrhunec doživela, ko je Miloš sredi noči s težkimi besedami napadel Suzano. Ponoči pa je doživela drugi vrhunec, saj so med delom v baru med Milošem in skupino obiskovalcev skoraj zapele pesti, vročo kri pa so morali pomagati miriti prav vsi prisotni, poroča Siol.net. 

Milošu so popustili živci, ko je skupina obiskovalcev bara  od Miloša pričakovala, da se bo Suzani opravičil za napad in žalitve, ki jih je izrekel večer pred tem. Začelo se je prerivanje, ki sta ga poskušala krotiti tudi Rene in Emi, potencialno nevarno situacijo pa je presekal varnostnik, ki je vroče glave pospremil iz bara.

Miloš se je odločil zapustiti Bar in se še v istem trenutku vrniti v objem k svoji ljubezni, medtem ko je vse svoje stvari pustil v stanovanju.

Foto: Planet TV

S spleta

Komentarji (36)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

Obeta se tak lepi letni čas, dajte si duška, zapustite "bar" in se podajte v naravo.

Gost (nepreverjen)

Vse spilano;)

Gost (nepreverjen)

koji seljak je tej, ka se pa spravla na prekmurko.
če bi tan bil bi njemi tak zašvaso ka bi mel cejlo živlenje nočne more o suzani.

gorgonzola (nepreverjen)

Gost (93.103.181.68) Meni se zdi ka si ti seljak-či bi znau švasati,bi meu službo,pouleg toga ,una nej prekmurka-bar obnaša se nej tak ampak kak nekšna yugoPinkUnej.Prekmurji dela samo špot!!!!

gorgonzola (nepreverjen)

Da jo srejčaš,jo pijtaj ge je Vaneča--pa de ti pravla ka poulek Bihača :-)

Gost (nepreverjen)

Zadnji komentar ZMAGA! V vseh ozirih.

selo (nepreverjen)

Dosla braca da jo spasi.

Gost (nepreverjen)

haha.. gli gledan te bar, kak en drugoga nominerajo z plusi pa minusi.. ona de gučala drugin, ka naj idejo k psihiatre??! SUZIKA PRVO POD SVOJIN PRAGON POMETE!!! Drugo kak ATTENTION WHORE ti nemren povedate! glupača brez primere..

selo (nepreverjen)

Norcuje se iz brezdomcev; neve pa kje brusel?

- o

Una se naj norčuje iz Črne Gore ker so tam korenine očeta in matere .

In reply to by selo (nepreverjen)

gorgonzola (nepreverjen)

na konci koncov((hehe,kakša fraza)neman nika prouti njoj-si je napravila,ka si je,ali naj ne dela špota prekmurcan,prekmurji,glavi slovenije!!!!Či bi biu na njenon mesti,bi bar kakšo flašo plijna stržo v ton BARi :-)

dupont

če si lejpi pač boj lejpi, guči rajši bole skromno pa pošteno, če ti pamet neje dana. lepoto do pa še vsi radi dale glejdali, brez skrbi.

ne glejdan zadejve ali me ne preseneča, če je ger preveč jezik stegnola. takšne so gnesden več nej pridne deklice, ampak vse živejo že v nekši balkan al pa new york/paris/london iluziji, ge so une center toga kozmosa in cirkusa okoli njih. v pravon slogi je nadaljevala staro slavo intervju vprašanj o glavnih mestih in tak naprej... pa tuj kda te je stregla si dobo občutek kak če sta krave fkup pasla.

Gost (nepreverjen)

Podnapisi so zmagali, kda je bila pred kamero :)

Gost (nepreverjen)

ej komentatori-po vaše so njegovi živčni izpadi boukši od njene pojave-tej je nej za psihijatra, ampak za batine-bi rad vido kak mirno bi poslušali če bi vas žalo-ajajaj

majce (nepreverjen)

Suzana je cistak vrejde dekla! Ampak ce je ovome bijke pravla ka je brezdomec pa ka more psihiatre je dobro pravla , zatau ka se je z ten branila ka je njej un vse guco,bik eden ka nevej ka je kultura zgledne pa kak strasilo.....SUZY PODPIRAMO TE!!!

Gost (nepreverjen)

Nišče ne zagovarja Miloša! Tip je zajebo sten ka si je dopusto ka so njeme ČEFURČKI prišli do živoga.. Ali ta Fužinska golazen je pa tudi sten namenon ta prišla, ka sprovocerjajo njega..

Zanimivo ka so te čefurčke družba od Rene-ja -> Rene bi naj prcko Suziko -> Miloš je Suzike kar nekaj sočnih povedo -> Rene ljubusumen in poskrbo za Miloša z svojo Fužinsko družbo? ;)

Gost (nepreverjen)

haha, of je spijzdo domou k kao svoji ljubezni-ge se lejko dale izživlja, kreten smotani.

Rossojj (nepreverjen)

koliko "suzik" imamo v nasem podjetju.. deset krat razlozis eno in isto stvar... in enajstic narediti narobe... verjemite da ti dvigne... in po osmih urah v sluzbi sem potreben res dobrega psihologa ki mi prisluhne.. kajti skoda moje druzine da trpi zaradi takih "suzik"..

BB

Vse je tou zrežejrano! Ovi so za 50€ poglavi prišli gužvo delat ka de bole napeto pa do ofce pa bole glejdale...

...isti bullshit kak je DSDS skauto ovoga debeloga ka de ga Bohlen lejko blamejro pred vsejmi!!!

777 (nepreverjen)

Se vidi ka smo prekmurci za slovence..ka so mogli podnapise napraviti.

naplaneti (nepreverjen)

To je bilo v big bradero?

Gost (nepreverjen)

ej komentatori keri davlejo pluse in razlagajo prav o tiston seljaki keri je imel živčni napad in obnašanje na nivoju primitivca (še opice nemajo takših izpadov) so rejsan uboge v duhi-torej uživate v izživljanju-se vijdi ka so eni prekmurci pod nivojem--p.s.kakorkoli je nekak kao tupast nema nobeden kao pameten človek se izživljati na njega zarad toga...

vili76 (nepreverjen)

Sramoto nan dela ta baba - študejra pa ne vej ge je Bruselj? Ajd beži... jes san že v OŠ znal večijno glavnij mest na pamet. Pleh pička...

Gost (nepreverjen)

Vi ka tak šinfate suziko jo sploj poznate?Mislin,ka ste vi ujši od vseh suzik in podobnih najprlej spucajte pred svojin pragon,pa te na drugoga serite.Plus toga so tej resničnostni šovi zrežerani in takšni ka nemajo drugoga dela kak cejli den tv gledati so te najbole pametni.

vili76 (nepreverjen)

Mene je sran gda kaj ne ven, ali očitno je druge nej... sicer pa večijna lidij na svejti je itak blesavij.

gost1 (nepreverjen)

Vili zakoj bi nan te delala sramoto? Či že komi jo dela edino sama sebi. Ne razmin te logike ka bi moglo biti mene sran ka je ona takša kakša pač je, samo zavolo toga ka živin na iston področji kak ona. Kak se obnaša in ka dela je njena stvar, posledice de ona mejla nej ge, zato nema mene biti kaj sran.

vili76 (nepreverjen)

Gost1 - maš praf. Ali vseeno mrzin glupe lidij, keri mijslijo ka so pametni. Oz. z tejmi nemreš do konca prijti, najboljše ka odnehaš...

- o

Dosta jih je komentejralo ka de zmagala vaša Suzika in ste njoj privoščili zmago in zdaj vijdite ka je to za komfliktne osebe .Ge ste tisti ?

black panter

nemre delati sramoto prekmurcon,če je pa čefurka

MojTeGuro (nepreverjen)

black panter kak pa te ti znaš ka si ti nej čefur?Ne zagovarjam suzane ka me boli patak ka se dogaja v bari a zmaga me pa vseeno zanima.Zdaj pa glede čafurov,kak ti znaš ka so nej med drugo svetovno vojno partizani z Bosne ali Črne gore pri vas doma v zelje odili???

black panter

100% so nej odili,mogoče so pri vas bilij

Gost (nepreverjen)

Niti eden od vas pa neje meu takšne seksi pičke pauleg sebe. Suzika je 1A lepotička!

Gost (nepreverjen)

+1 Suzika je resan lepotička! Diklina za ženite

Gost (nepreverjen)

Kelko jo ge poznan je ženska karakterno super diklina + inteligentna! Vizualno je pa tak BOMBA! Lejpi obraz, seksipilno telo,...

Gost (nepreverjen)

Ma pusti jih, vidiš ka so ljubusumni, ka nemrejo mete takšne seksi ženske pauleg sebe, kak je Suzana

Gost (nepreverjen)

Prekmurci smo lejko samo ponosni, ka je naša prekmurka v resničnostnon šove. Suzika ne daj se, prekmurje je stebof!!! Razturaj do konca, ka boš zaprla gaubce ten nevoščljivcon.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice